Så er jeg på vej til Vejle med nikita & Kasper. Nikita skal hjem til Esbjerg og mig og Kasper blir i Vejle lidt og så skal jeg hjem. Det har været en Fed weekend vi har holdt mega syg fed fest, jeg har haft fødselsdag med nogen skønne mennesker, slappet lidt af med nogen venner og nu skal vi til Vejle.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Så blev jeg endelig 16 år. Har holdt fødselsdag med en masse skønne mennesker og vi var mega fulde mange af os. Jeg klarede mine 16 shots men brækkede mig en time efter. Godt nok har jeg det helt okay nu og har haft en fed fest og fødselsdag. Tak til jer der var der....

Likes

Comments

Vi er nu igang med 20 timers challenge på efterskolen. Vi har sejlet i kano, klatret i træer, spillet et spil, lavet huske leg, lavet bål, skudt med riffel, gået 7 km & nu cykler vi fra kl 12:00 om natten til 6 om morgnen. Alt dette er vi igang med i vores kontakt grupper, det er hårdt men en dejlig følelse bagefter.

Likes

Comments

I timerne kan det godt være svært for mig at koncentrere mig. Hvis jeg sidder stille i alt for lang tid kan jeg slet ikke holde det ud og begynder at sidde med noget i hænderne. Jeg har fundet en løsning og det er at fingerstrikke i timerne. Jeg føler allerede jeg er nået langt med det selvom jeg startede igår, men det er super fedt! Og hvis det ikke virker så går jeg ca hvert 15-20 minut ud for at hente vand eller for at gå lidt.

Likes

Comments

Mit allerførste billede
Medie linjen
På medielinjen er vi igang med at lave spil, redigere billeder & videoer, lege med greenscreen & mange andre ting

Likes

Comments