Header

Hej på er! Har tagit tcå piercingar nu, en i naveln och en i örat! Blev verkligen super nöjd så idag fick till och med magen synas en bit under tröjan hehe, påcäg till praoen nu och ikväll blir det kortegen! Pusd
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag min första prao dag, ör lite små nervös, men de ska nog bli kul! Ska praoa på Kulturskolan. Jag är dock mindre taggad eftersom mitt internet är slut asså blä på det. Är mobil lös utan wi-fi :( Ska pierca naveln efter praoen idag så taggad!!!


Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, wihooo! Kollade igenom bilder nu och ja jag har ändrats lite. Man ser ju skillnad så att säga haha. Bilder från 2012, 2013 & 2014. Alla tagna i april runt min födelsedag! 
Idag kommer släkten hem så ska vi äta gott och lite så. Stannar väl med dom två timmar sedan ska jag träffa några efterlängtade goa kompisar! Annars blir dagen inget speciellt, hoppas iaf den blir lite bättre än dom vanliga. Visar bilder imorgon vad jag fick, ni ser några saker på bilden längst ner till höger men ni ska få tydligare promise! Puss 

Likes

Comments

Jag är nu ett steg närmre feån att få ta mitt moppe körkort! Det gick skit bra verkligen och imon är jg ytterligare ett steg närmre eftersom imon fyller jag år!!!!!! Så taggad helt sjukt, kommer verkligen inte kunna sova nu.,:( men men, godnatt puss!!! Gjorde även naglarna lite födelsedags fina hihu


Likes

Comments

Hej på er! Har haft ett otroligt bra lov! Va så himla skönt att få en paus från allt även bloggen men nu är jag tillbaka igen! Under lovet hände inte så mycket men var i stugan två nätter och det var saver av lovet!
Idag ska jag köra upp med moppen är sååååååå nervös .. Nästa vecka är det prao, så skönt. Puss sålänge


Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bilen påcäg mot stugan, så underbart. har längtar så Mycket hela veckan! Så om två timmar har jag det bättre än bra<3 Stannar till måndag så hinner nog hitta på en del skoj!
Gårdagen var underbar, åt på donken sen laserdome! Hade otroligt roligt ich att jag var bäst av oss tjejer skadade ju inte haha!
Likes

Comments

Hej på er! Imorse steg jag upp runt elva och tog der lugnt, framåt två tog jag min in till staden och solade en halvtimma för att sedan svettas ytterligare lite på gymmet. Sen kunde jag med gott samvete käka en kebabtallrik haha! Kvällen har spenderats men en kompis, nu ska jag Nana och tagga för imon blir det laserdome med brudarna!!!
Likes

Comments

Jeans - MET, linne - faith, tröja - Gina Tricot

Likes

Comments