Header

Igår tog jag en sväng till solariet, så himla behövligt. Att sola ger en verkligen en ny kick och jag orkar mycket mer efter 25 minuter i solariet. När jag kom hem tränade jag lite, bl.a på våran nya roddmaskin. Så mycket jobbigare än vad det ser ut.
Idag var en sådan dag jag bara inte orkade bry mig så drog på mig en gammal keps, ett par mjukis och en tröja. Känner mig halvt död och har ingen lust att vara i skolan alls. Känner mig både sliten och trött, men dagen är inte allt för lång så innan jag vet ordet av det är jag förmodligen på bussen hem igen.

Likes

CommentsSkor - prime
Jeans - MET
Tröja - någonstans i Alingsås?..
Kofta - Lager 157

Likes

Comments

Åt för första gången i mitt liv på subway idag! blev varken besviken eller helt till mig, asså ärligt så är det bara en helt vanlig macka..? Då drar jag hellre till med en nybakad fralla på något mysigt café! Införskaffade mig en ny piercing och sedan stack jag till gymet! Känns rätt skönt att komma igång med träning och hoppas på resultat!
Imorgon blir det nog gymet igen men får se lite.
Likes

Comments

var på ettornas nollning i fredags och SJUKT vad mycket folk det var! Min bästavän nollades men fick aldrig chansen att träffa henne!
Lördagen spenderades med två underbara tjejer, vi kollade film och åt gott!
Har tyvär inte så mycket bilder

Likes

Comments

Igår tog jag bestulet och släpade mig själv till gymet! Det var faktiskt oerhört skönt att få det gjort! Så nästa vecka blir det verkligen all in! Efter gymet gick jag till ramnavallen, där träffa jag Emma och Julia så kollade vi på Philips match! Dom vann 4-0.


Likes

Comments

Nu har man förändrats lite igen! Denna gången är det röd färg som pryder mitt några centimeter kortare hår! Blev otroligt nöjd!! Fick med ett special schampo för att färgen lätt åker ur.. Hoppas inte det åker ut för fort eller för mycket!


Likes

Comments

hejhej! det är otroligt svårt att blogga när mitt internet har tagit slut.. så sjukt hemskt är det. Men men skolan har börjat och livet är tillbaka som det brukar! Dom två första dagarna var dock inte "vanliga". Igår hade vi friluftsdag, der var helt okej eftersom vi höll i det så behövde knappt göra något. Men jag har varit otroligt förkyld så blev ingen skola för mig idag och troligtvis inte imon heller.
Likes

Comments