Godmorgon! 
Äggröra gjord på mandelmjölk med ananas till!  

Likes

Comments


"Titta, jag kan handla själv!"
Oliver fick prova en barnvagn själv idag, och oj vad han tyckte om det. Så fort man försökte hjälpa till att styra släppte han vagnen tills en själv släppt igen, "kan själv".. Haha. Min lilla sötnos! 

Likes

Comments
Dessa två! Vilka fina små barn! 

Vilken härlig dag vi haft, massa bus och lek, en promenad i finvädret, en helt perfekt playdate med andra ord! Längtar redan tills nästa gång! 

Oliver ska alltid ha filten i ansiktet när han ska sova, han gör även så i sängen på kvällen! Irma är ju för söt! Jag hade sagt att hon inte behövde bjuda på något fika eftersom vi börjat med paleo, då hade hon letat upp ett recept på paleo muffins och bakat så vi kunde fika lite ändå. Underbart uppskattat! Tack!! 

Likes

CommentsNu åker vi hem till Molly för att fira henne lite i efterskott, presenterna som får följa med är en klänning och hårrosett som jag sytt och även en litet virkat hjärta! 

http://sewlikemymom.com/easiest-pillowcase-dress-ever/
Tutorial på klänningen här!

Likes

Comments


Haha, att han lyckas. Idag gjorde Oliver en klänning till sig själv, man tar bara en av mammas toppar och stoppar huvudet genom ärmhålet istället! 


Likes

Comments


Godmorgon! 

Fick sovmorgon av Oliver idag, han vaknade till när Henrik skulle kliva upp vid halv sju, då brukar vi egentligen också det, men Oliver var så trött idag så han fick en välling och sov till nio.
Underbart skönt med lite extra sömn! 

Likes

Comments


Tacos paleostyle till middag idag! 

Vi har precis varit hos Olivers farfar och sagt hej till Norge besök, vi missade dock Alida som precis somnat när vi kom! 

Nu laddar vi för näst sista biggest loser på sjuan 21:00! 


Likes

Comments


Vilken härlig dag vi haft, Oliver såg ut att njuta av att vara tillbaka! 
Det är så otroligt bra på Gläntan, M & E som jobbar där är helt underbara. 

Idag var det bara vi och en till mamma där med sin dotter, de flesta som gått i gruppen har börjat jobba igen och barnen har börjat på dagis. Vi får se om de kommer in några nya i gruppen! 

Likes

Comments
Efter 1,5 månad är vi äntligen på väg till Öppna Förskolan igen! 

Likes

Comments