View tracker

1. Jag är 159 "lång"
2. Jag är vegetarian
3. Jag har en tvillingsyster
4. Jag har en tatuering och vill göra minst 1 till tror jag
5. Har släkt från Finland
6. Tidigare hästtjej
7. Min dröm är en gård på landet
8. Jag är petig, noggrann och kanske även lite av en perfektionist
9. Jag har gått i waldorf och musikskola
10. Jag älskar katter
11. Funderar på att en dag skriva en bok
12. Jag hatar att vika tvätt och den blir oftast liggande, länge..
13. Klarar inte av att äta palsternacka och blomkål
14. Jag tror att 2017 kommer att toppa 2016
15. Jag är stolt över mig själv
16. Förutom rosa är svart min andra favoritfärg (och jag älskar även svarta katter, hästar etc.)
17. Jag har tidigare funderat på att läsa till undersköterska
18. Min favorithögtid är julen
19. Jag sover oftast med bolltäcke och ögonbindel
20. Du ser mig (nästan) alltid i en sjal


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu finns det även lite "bloggispiration". Ibland kan jag minsann. Har till och med tagit mig tid till att rätta till fel i gårdagens inlägg, ändra min presentationstext, byta profilbild och experimentera med ny design. Vad tycks ?
Jag vill passa på att tacka er som klickar er in till mig fastän jag inte alltid uppdaterar så ofta, skriver de mest intressanta sakerna och tjatar om min dans! Hihi

Men hur som helst.. Vintern knackar på dörren och december är här! Det är ju redan ibland så kallt som i en isbjörns rövhål, haha :P Så nu fattas bara snön och jag hoppas det kommer lite till jul i alla fall!
Har fullt upp med skola och dans. Hinner och orkar inte med så mycket annat. Det är mitt liv typ. Skola och dans. Men vad jag älskar det ändå! Jag försöker och jobbar på balansen mellan vila och aktivet. Jag vill mycket och ibland kan det kanske bli lite mycket också.. Och så vill jag vara "duktig" och orka. Jag är glad och lättad att det är jullov om redan 2 veckor för jag känner mig väldigt sliten, säkert som så många andra.. Samtidigt som jag inte vill att det ska ta slut. Känner jag inte hinner med riktigt och det går mycket fortare än jag vill att det ska göra tyvärr!
Min tanke är att jag ska söka ett tredje år. Tänk så fel man hade när jag trodde att det skulle "räcka" med ett år.. Jag känner själv att det finns mer att hämta sagt säga och potential till att fortsätta växa och utvecklas, lära mig mer. Är så tacksam för varje dag! Men innan det är dags att "checka ut" från skolan väntar en säkert mysig avslutningsdag i julens tecken. Och jag hoppas det blir en minst lika trevlig dag som förra året med kanske lite julklappsutdelning, dans kring granen, julbord och bara mys tillsammans. Fram tills dess ska jag bara njuta och ta till vara på dagarna som är kvar av en fantastisk termin!


Likes

Comments

View tracker

Ett standardköp och lite av ett "måste" för mig varje jul de senaste åren är Bodyshops adventskalender. Kan inte annat än älska den! Detta året tycker jag att kalendern både har en snyggare design än tidigare och är bättre än någonsin med en extra lucka!

Likes

Comments

Kreativiteten och inspirationen för dansen flödar! Jag fortsätter att utmana mig, testa mig själv och min kropp och jag känner att jag blir bättre och bättre och även vågar mer. Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle kunna dansa som jag gör nu och framförallt inte framför andra!
Just nu jobbar jag med och provar en hel del nytt. Jag har experimenterat lite med en stol till en låt och det ledde oturs nog till att jag skadade tån (hur det nu gick till vet jag inte riktigt) men man måste ju våga och prova nytt och det har blivit ett jättebra nummer känner jag med just den låten och det är faktiskt en av de låtar jag har fått ihop snabbare, om inte snabbast! Som tur är mår min tå lite bättre nu. Det hade ju varit förargligt om det hade gått mer illa! Har väldigt roligt hur som helst och jag njuter varenda sekund jag får göra det jag älskar!

I går provade jag Fusion med en annan ledare. Roligt även det och det ger mig inspirationen och mer övertygelse att det skulle vara fantastiskt om Jag en dag skulle stå där framme och hålla Mitt pass..


Likes

Comments

Då var man ett år äldre och ett år visare med tiden det också.. Har haft en fin och trevlig födelsedag! Blev gratulerad och uppmärksammad i skolan (vilket inte alltid kändes som det mest bekvämaste i alla lägen som t.ex när det blev sång och man bara sitter där.. Är det bara jag som känner mig obekväm då och tycker det känns "jobbigt", haha :P) och fick oväntade gulliga presenter. Men jag blev ändå glad och uppskattar det och alla fina och underbara människor jag befinner mig bland! Det minsta jag kunde göra då för att visa min uppskattning tillbaka är att bjuda på lite fika senare ikväll. Ville och tänkte först köpa färska lussebullar men det skulle bli lite för dyrt att köpa till alla med tanke på styckpriset. Så lite snål som jag är köpte jag fantasilösa "kanelbullar" istället. Bättre än inget kanske så får jag satsa på något bättre en annan gång..

Likes

Comments

Jag har känt av min kropps signaler på trötthet under flera dagars tid nu i form av huvudvärk, yrsel, dimmigt seende, ögonen tåras och tinnitus. När dessa tecken kommer är det varningssignaler på att det kan ha varit för mycket eller att jag bara är för trött helt enkelt. Då är det är viktigt att lyssna på de signalerna och vara varsam. Ta hand om mig lite extra. Men det är lättare sagt än gjort när man heter Ida.. Jag jobbar på det än idag men har blivit betydligt bättre på det och mer och uppmärksam! Har försökt varva vila och återhämtning med dansen som jag älskar.

​På tal om dansen var jag på Friskis igår. Faktiskt flera månader sedan sist jag var där så det var jättekul! Gick på Fusion. Ska självklart prova Afro och Fuego också med andra ledare. Något som har varit lite av en favorit och jag ständigt återkommit till är Afron. Fullt ös med hela kroppen. Helt underbart! En dag kanske Jag står där framme och håller mina egna pass men jag börjar lite smått på skolan efter jul någon gång, om allt går enligt planerna.. Ett jättekul och spännande projekt samtidigt som det är med lite skräckblandad förtjusning men jag måste ju börja någonstans..
Det är viktigt att ha mål och drömmar! Stora som små.

Idag har jag känt att jag och min kropp behöver vila och det har inte blivit något jätteintensivt danspass precis men jag har bestämt att jag ska göra koreografi till Sia`s Chandelier. Vem älskar inte den låten!?
I morgon satsar jag på att gå ner till idrottshallen efter skolan och ser om den är ledig så jag kan dansträna lite mer "ordentligt" igen


Likes

Comments

På frukosten i skolan äter jag mest numera gröt. Men det är inte bara gröten som gäller utan jag "brer på" 150 g kvarg (brukar variera sorten) och toppar med russin och torkade aprikoser. Ett perfekt kombo! 👌
Sedan håller jag mig faktiskt fortfarande till 2 mackor till det trots att "behovet" att gå upp i vikt i finns längre. Jag är trots allt ändå ganska hungrig på morgonen och det känns bra att starta dagen med en ordentlig frukost!

Likes

Comments

Helgen blev lite av en mental kraschlandning och kras. Men jag är van vid mina mentala kraschlandningar, "psykbryt" eller vad det nu kan vara vid det här laget. Ibland kommer man bara till den punkten och särskilt när det har varit mycket.. Varit ovanligt trött och även sovit mer än vanligt, vilket varit skönt. Det blir kanske ännu en vecka som går lite på "halvfart" och det får vara okej det med. Det får ta den tid det tar att komma upp till "full kapacitet" igen. Har gjort mitt bästa i skolan idag och det har varit en trevlig dag. Till och med dansat lite på eftermiddagen i idrottshallen och det kanske kan tyckas lite konstigt om jag nu är så trött, men jag behöver min dans! Det är en på ett sätt en energipåfyllning och "avkoppling" för mig. För det är min stund. Jag och musiken. Det bästa jag vet!

Nu väntar först och främst en relativt vanlig vecka i skolan antar jag innan det vankas kalas i helgen för lillebror som fyllde18 förra veckan. Själv fyller jag 25 år på torsdag och det jag knappt ens tänkt på förrän nu i princip.. Hinner inte med alls! Tänk vad jag upplevt under de nu nästan 25 åren.. Så mycket motgångar och kämpande och saker som jag önskar ingen få uppleva men det har lite format mig till den jag är. Jag har lärt mig att vara stark, kämpa och aldrig ge upp (även om det också ligger lite i mitt blod, "natur" och så jag är)
Just nu tar jag i alla fall en dag i taget. Blir klokare, starkare och växer lite för varje dag OCH lever livet på ett helt annat sätt som inte var tänkbart för några år sedan..


Likes

Comments

Nu finns min favoritrengöring äntligen i större förpackning! 👏🏻👍🏻😍🎉

Spänd på denna relativt nya produkten dry lotion.
Jag har varit väldigt nöjd med hårinpackningen i samma serie (den doftar ju bara gå gott) så jag hoppas jag inte blir besviken 🙏🏻
Någon som testat ?

Likes

Comments

Jag rider just nu på en våg av framgång och utveckling samtidigt som det är lite av en stormig tid. Men jag håller mig kvar på vågen med min "surfingbräda"!

Idag gick det nog lite över förväntan till och med. Jag hade så kul! Nervös innan och lite under första låten men sedan släpper det mer och mer och jag bara njuter att jag får göra det jag älskar! Jag hoppas jag har kunnat inspirera lite att just göra det man tycker om och är tacksam för att jag fick dela mitt intresse.
Det gick till och med så bra att de kom på tal om att jag skulle hålla danspass i alla fall någon gång i veckan typ på skolan efter jul och jag hänger absolut med på den idén och tanken! Jag vill visa att dans är kul och inspirera andra. Detta kan bli ett roligt och spännande projekt. Ser fram emot att diskutera och planera detta mera! Sedan ser det jag också som en utmaning, ännu mera steg mot en fortsatt utveckling och närmare målet och drömmen om att en dag kanske bli dansledare..

Likes

Comments