Nu har jag kommit in i skolan igen och fått färdigt allt som jag låg efter med. Skönt! Idag har vi ett kemiprov och så har jag ett biologiprov nästa vecka annars är det faktiskt inte mycket mer. Idag har jag och mamma planerat att åka in till Ikea efter skolan, dock inte för att köpa saker till mitt rum (buhu) utan mamma skulle köpa det sista till ett drapperi hon har satt upp i deras sovrum. Dock ska jag övningsköra så det blir kul ändå! Efter det ska jag och älsklingen ha tacomys tillsammans, supermysigt.
Jag städade mitt rum häromdagen, och jag har faktiskt börjat hänga upp mina kläder i färgordning! Jag har insett att det är ju faktiskt ett väldigt enkelt sätt att få det att se väldigt snyggt och prydligt ut där det hänger. Dock är ju detta bara min lilla tillfälliga klädställning, jag längtar så mycket tills jag kan inreda i min walk in closet precis som jag vill.
Förresten! Jag och Amanda har bokat in en ullaredstripp på höstlovet. Såå kul! Som ni säkert vet så älskar jag Ullared, och dessutom ska jag försöka få en hel del av årets julklappar inköpta där också. Skönt att ha det gjort! Hoppas ni får en superskön helg!
Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments