Hej!

Vet att det var sjukt längesen jag skrev på bloggen och har sakt till mig själv att komma igång ordentligt med bloggen när skolan börjar men totalt glömt det och inte vetat ordentligt vad jag ska skriva.

Jag behöver bloggen, kunna skriva om alla mina tankar och mina framsteg med pegasus, ja skriva om allt som händer i mitt liv, älskar verkligen att få skriva.

Idag är allting bra, mer än bra, jag är fortfarande i chock över i lördags, kan inte tro att jag och pegasus fick så himla bra poäng!

Idag har jag varit i skolan och varit en så skön dag, har ringt runt och kollat praktik plats hela dagen och imorgon ska jag ringa bilcenter i hallsberg och kolla om det finns möjligthet för mig att vara där! Det skulle vara så skönt eftersom det är nära mig!

Idag åkte jag inte till stallet för Pegasus har fått gått varje dag i en vecka nu så han får vila idag men imorgon blir det åka dit, känner mig så himla rastlös att inte vara i stallet, det är typ mitt andra hem, där jag kan andas och må bra.

Juste, har fått en ny liten familjemedlen, lilla harald, en kanin på 12 veckor som verkligen är min lilla bebis, jag trodde aldrig att en kanin skulle få lika stor plats i mitt liv som pegasus, dom två och Albin är verkligen det finaste som finns.

Nu får det bli bildbomb, hörs imorgon!

Och idag hoppas jag få smset som jag väntat på så länge, hoppas, hoppas, hoppas, jag vill inte bli besviken

Likes

Comments

Idag har faktiskt varit en super dag, upp vid 06.00 som vanligt sen moppen till skolan och lyssna på femtio nyanser av honom, den är riktigt bra fast han är jävligt otäck och annorlunda mot i filmerna.
Idag fick vi sluta 12 och då åkte jag till gamla skolan och det var helt sjukt att vara på kunskap igen, alla minnen man har därifrån och att man faktiskt spenderat 3 år där.
Idag stod fotografi på schemat så blir bildbomb nu, så glad för Pegasus börjar verkligen bli fin nu.
Nu ska jag kolla film med Ida, Albins lillasyster medan han är ute i garaget, ska bli underbart att få sova med min drömprins inatt ❤️

Likes

Comments

Idag har varit en fruktansvärt skönt måndag, var riktigt segt när alarmet ringde 05.30.
Men när man väl kom ut och gick till bussen och det var så varmt ute redan 7 på morgonen var det fantastiskt skönt.
Idag vill jag ge mig en klapp på axeln, jag har bara fått en ångestattack idag! Är så stolt över mig själv! Det har inte hänt så mycket idag så har typ ingenting att skriva! Försöker få bort all vinterpäls på Pegasus och försöker komma på nått bra sätt att bygga om hamsterburarna oxå, blir och lägga sig och skissa på det ett tag nu! Den här bloggen kan jag säga ärligt att det är nog inte så intressant för andra och läsa och den är inte för andra personer, den är för mig och få skriva av mig med min ångest och mitt månde! Men folk får gärna ta del och läsa och det är bara höra av er om ni undrar något!

Nu ska jag som sakt lägga mig och skissa på hamsterburarna och hoppas på att jag får vakna imorgon med det där speciella smset som jag väntat på ett tag nu!


Likes

Comments

Hej!
Vet att det var sjukt längesen jag skrev nått, har faktiskt glömt bort totalt att jag har bloggen men just nu behöver jag den otroligt mycket! Jag älskar att få skriva och behöver det så otroligt mycket just nu!
Idag har jag faktiskt haft en toppen dag! Jag vaknade hos Albin och vi låg i sängen i ca två timmar och bara pratade och töntade oss som vanligt! Det är så otroligt skönt att ha en så fantastisk människa i mitt liv! sen åkte jag till stallet och försökte få av all vinterpäls på Pegasus eftersom det inte är så super skönt att gå runt med tjock vinterpäls när det är 25grader ute! Vi drog ut och tog den vanliga rundan i skogen och mitt i skogen hör jag crossar och får totalt panik för att jag vet att Pegasus är så rädd för sånt och jag har ingen lust att ramla av och tappa bort han i skogen.
Men det var en så himla fantastisk kille som körde crossen och så fort han såg oss stannade han och stängde av och lät oss gå förbi och när vi var ca 200meter bort startade han den igen och åkte iväg! Gud vilken fantastisk kille att ha hjärna att tänka lite och stanna, det borde finnas mera människor som han som tänker så! Folk tvärnitar och blir jätte rädda om det går en älg i kanten av vägen men dom kan köra i ca 80 förbi hästar och tänker inte på att hästar väger ganska mycket mera än vad älgar gör!

Nu till det jobbiga som jag behöver berätta för folk..jag mår fruktansvärt dåligt just nu, jag har ångest och känner mest att livet är skit.
Allting är fruktansvärt jobbigt, att ta mig upp ur sängen, äta frukost, gå till skolan, försöka va i skolan en hel dag, åka hem ifrån skolan, sen åka till stallet. Precis allting jag gör är fruktansvärt jobbigt, om jag fick bestämma själv skulle jag bara ligga i sängen just nu och inte göra nått, inte behöva gå ut eller någonting.
Jag kan nog säga ärligt att denna vecka och speciellt denna helg har varit dom värsta dagarna i hela mitt liv! Jag har aldrig någonsin mått så himla dåligt som jag har mått och jag ger alla människor som har funnits för mig och har hört av sig till mig en gigantisk kram! Det är sjukt jobbigt att inte vilja göra någonting, att inte vilja gå ut och det är fruktansvärt jobbigt för människor som inte förstår! Att folk säger att vadå? Varför mår du dåligt? Det är väl bara sluta med det, sluta gråta och vara ledsen, ta tag i dig själv och sluta må dåligt! Det gör saker bara värre för mig!
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara allting, jag har det bara så sjukt jobbigt med mig själv och svårt att acceptera mig själv och mitt utseende och min kropp! Det är sjukt svårt att förklara allting men det klart, jag har mina bättre dagar och jag har mina sämre men det hjälper sjukt mycket med att folk är positiva och snälla mot mig! Bara att slänga iväg ett sms med nått positivt gör så sjukt mycket för mig! Jag vet inte när allting blir bättre, jag har inget datum, tid eller någonting men jag hoppas att allting kan börja rulla på nu och att jag äntligen kan få må bra efter denna helg! Och folk behöver inte tro att jag gör det här inlägget för uppmärksamhet, jag vill bara att människor ska förstå att jag inte mår bra och jag vill bara att folk ska förstå varför jag beter mig konstigt och sånt! Nu kör vi en bildbomb med allting som får mig att orka och må bra just nu och bilderna på personerna, det klart jag får inte med alla personer men känner er speciella ni som är med och tack så jävla mycket för ni finns och får mig må bra!
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta serier, alla kan ju Snapa iidamarcusson med serier tips nu för känns som jag tittat på allt som går och hittar ingenting bra
🙄

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på allting just nu, typ den ända jag verkligen står ut med är Pegasus, jag är så fruktansvärt trött på att bry mig om folk, jag kämpar och försöker göra människor lyckliga men ingen försöker göra samma sak för mig, kalla mig bitchig, kalla mig surig för jag bryr mig inte ett skit längre! Jag är så trött på att bry mig om folk och kämpa för att ha kvar människor i mitt liv om inte en jävel gör likadant för mig! Jag är trött på att vara glad och vara lycklig och uppskatta folk, varför ska jag göra det? Varför ska jag uppskatta något när jag vet att jag är värd så mycket bättre? Det är nu folk får bevisa hur mycket jag betyder för dom och att folk får börja uppskatta mig för jag är trött på det här nu, uppskatta mig och visa mig respekt så gör jag likadant, annars kan folk dra:)

Likes

Comments

Ångest
Idag är det svårt att vara ungdom, det är inte många som tar ångest seriöst, var och varan människa har någon typ av ångest, min ångest har jag haft sen jag var liten, jag kan inte tänka mig en vardag utan ångest.
I början var det sjukt att inte förstå, trycket över bröstet, man börjar skaka och stressa och inte veta vad man ska göra.
Tillslut blir man vän med sin ångest, jag fyller 17 snart och vet fortfarande inte exakt hur jag ska kontollerar den, jo visst 17 är ingen ålder men att haft ångest i 17 år så tröttnar man på det tillslut.
Vissa dagar vill man inte gå upp ur sängen för man inte mår bra och vissa dagar studsar man upp ur sängen för man mår så himla bra.
Det är svårt för människor som inte har ångest att förstå, man behöver inte döma och kalla en dum i huvudet bara för man inte förstår, ge mig en kram och säg att allting blir bra så blir allting bättre.
Det är fruktansvärt svårt att förstå ångest men det är lätt att hjälpa en människa med ångest.
Likes

Comments

Denna vecka har väl inte varit som planerat, allting gör ont och jag vet inte riktig vad jag ska göra för att det ska sluta.
Det är så sjukt frustrerade att inte ha orken att göra någonting, att inte gå upp ur sängen eller gå till skolan eller någonting..allt man vill är att dra täcket över huvudet och somna tills allting blir bättre men problemet är ju att det fungerar ju inte...för jag kan inte fly ifrån mina problem.
Det är fruktansvärt att inte se någonting bra längre, att ingenting går som det ska, jag är så fruktansvärt trött på att kämpa när ändå ingenting går som man vill och folk blir bara trött på mig för dom inte förstår, dom blir iretterad
och arga på mig för dom förstår inte vilken kamp allting är, det är en kamp att gå upp ur sängen, ta på sig kläder som man känner sig så obekväm i, det är en kamp att se sig själv i spegeln och det ända man ser är fel, fel som inte går och rätta till men jag måste lära mig leva med dom.
Det är jobbigt att ta på sig ett leende och försöka vara glad, försöka vara som vanligt för att folk inte förstår och tycker allting är töntigt..men det är inte samma sak att säga till någon som har brutit benet att det är töntigt att den har ont och att den personen gråter för det gör ont men man kan säga till en person som har psykiskt ont att det är bara töntigt det du håller på med, stäng bara av allting och försök sluta bry dig men det är inte så jävla lätt.
Jag menar inte att alla människor ska förstå men man behöver inte lägga elaka kommentarer och sånt för att man inte förstår, det är inte lätt idag..det blir säkert inte lättare idag eller imorgon..men jag vet att en dag blir det de och jag vet vad jag måste göra för att allting ska bli lättare men det är svårt och kommer nog ta år innan..men jag vet att en dag kommer mina problem vara borta och jag tycka om mig själv!


Likes

Comments

 • 1. Var var du för 3 timmar sen? - hos min pojkvän
 • 2. Vem är du kär i? - Albin bög Lindroos
 • 3. Har du någonsin ätit en krita? - Nej, det tror jag inte
 • 4. Finns det något rosa inom tio meter från dig? - Japp
 • 5. När var sist du gick till en galleria? - några dagar sen
 • 6. Har du på dig strumpor nu? - Nej
 • 7. Har din familj en bil värd över 7000kr? - nja tveksamt
 • 8. När var sist du var i en annan stad? - ingen aning
 • 9. Har du varit på bio de senaste fem dagarna? - nepp
 • 10. Är du snygg? - Hahah, nej :(
 • 11. Vad var det sista du drack? - fanta
 • 12. Vad har du på dig nu? - mysbyxor och ett linne
 • 13. Tvättar du din bil eller lämnar du den på biltvätt? - Tvättar själv såklart
 • 14. Det sista du åt? - kyckling och ris
 • 15. Var var du förra veckan vid den här tiden? - Hemma
 • 16. Har du köpt något klädesplagg denna veckan? - nepp
 • 17. När var sist du sprang? - i fredags tror jag för Albin och Isac jagade mig
 • 18. Vad var sista sporten du tittade på? - ridsport
 • 19. Vad är ditt favoritdjur? - Hundar och häst tror jag
 • 20. Din drömsemester? - island
 • 21. Sista personens hus du var i? - Albins
 • 22. Värsta skadan du haft? - min sprika i svanskotan tror jag
 • 23. Har du någonsin varit kär? - jag är sjukt kär
 • 24. Saknar du någon nu? - Japp men vet att jag får träffa min prins på tisdag
 • 25. Sensate teatern du såg? - Kommer inte ens ihåg men säkert någon med skolan.
 • 26. Vad är ditt hemliga vapen för att locka tidlig killar? - hahaha ingen aning
 • 27. Vad är dina planer för ikväll? - sova 
 • 28. Vem var den sista personen du lämnade en kommentar till? - Svarade på en kommentar på fb
 • 29. Nästa resa du ska på? - ingen aning
 • 30. Åker du någonsin på läger? - Nepp
 • 31. Var du en hedersstudent i din skola? - Aldrig
 • 32. Vad vill du veta om framtiden? - allting typ
 • 33. Har du på dig någon parfym? - nepp
 • 34. Ska du till doktorn någon gång detta året? - nej inte vad jag vet
 • 35. Var är din bästa vän? - Det vet man aldrig haha
 • 36. Hur mår din bästa vän? - Bra hoppas jag 
 • 37. Har du en solbränna? - Nepp
 • 38. Vad lyssnar du på nu? - tittar ponnyakuten
 • 39. Samlar du på något? - Nej,
 • 40. Vem är den största skvallerbyttan du känner? - Det skriver jag inte här hahaha
 • 41. Senaste gången du blev stannad av en polis? - några månadersen
 • 42. Har du någonsin druckit läsk med sugrör? - Jaa
 • 43. Vad står det i ditt senaste sms du fick? - "jag älskar dig
 • 44. Gillar du starka såser? - nej usch
 • 45. Sist du duschade? - igår 
 • 46. Behöver du tvätta din egen tvätt? - ibland
 • 47. Vad är ditt ursprungsland? - 50% svensk 50% bosnisk
 • 48. Är du någons bästa vän? - japp
 • 49. Är du rik? - Definitivt inte.
 • 50. Vad gjorde du klockan 12 i natt? väntade på Albin
 • 51. Vem litar du på? Albin och min familj

  52. Vilken färg har du på dina trosor just nu? grå

  53. Vilken färg har du på din BH just nu? vit

  54. Vilket är ditt favoritnummer? 6

  55. Vad var det senaste du åt? redan svarat på den

  56. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? svart

  57. Hur är vädret just nu? mörkt och snöööööö

  58. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? mamma tror jag

  59. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? klädstil tror jag

  60. Vad har du för skostorlek? 38

  61. Favorit TV-program? veckans brott tror jag

  62. Har du några syskon? Japp, jätte många

  63. Längd? Cirka 160cm

  64. Hårfärg? knall rött

  65. Ögonfärg? gröna

  66. Använder du kontaktlinser? nepp

  67. Favorit högtid? ingen

  68. Favorit månad april

  69. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? japp typ senast igår, gråter av typ allt

  70. Vilken var den senaste filmen du såg? ​Jag minns inte hahaha

  71. Favoritdag på året? ingen aning

  72. När du fattat intresse för någon, vem är det som då tagit första steget? det var nog båda

  73. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? vet inte och tänker inte prova

  74. Kramar eller kyssar? Båda två samtidigt

  75. Choklad eller vanilj? Choklad alla gånger! 

  76. Har du tatueringar? Yes, ett kors i nacken, Pegasus på min handled och två stycken på sidan

  77. Vad lyssnar du på just nu? redan svarat på den

  78. Är du kär i någon kändis? nepp har redan min perfekta

  79. Vilka böcker läser du just nu? twiligt

  80. Piercingar? tungan, navel och bröstvårtan

  81. Favoritfilm? ingen direkt

  82. Ditt favoritlag? nej

  83. Vad gör du just nu? svarar på dessa frågor

  84. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Åh, popcorn! 

  85. Hundar eller katter? hundar

  86. är du glad? japp

  88 Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? hehehe japp

  89. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? japp

  90. Har du älskat någon nån gång? japp

  91. Vem vill du träffa just nu? Albin och Pegasus

  92. Är du fortfarande vän med folk från skolan? jag går i skolan

  93. Har du någon gång skjutit med en pistol? nepp

  94. Gillar du att flyga med flygplan? nepp

  95. Höger eller vänster-hänt? vänster

  96. Hur många kuddar sover du med? för många

  97. Saknar du någon? japp

  98. Lyssnar du på radio? nej

  99. Har du något ex? japp

Likes

Comments