TOP & JEANS FROM BIKBOK

CAPS FROM H&M

BAG FROM ZARA

SHOES FROM NLY SHOES

Digger denne toppen fra Bikbok, og synes den passer like bra til hverdags som på fest. Sneakers-ene har jeg også brukt så og si hver dag i sommer, og de passer nesten til alt!

Nå står middag på agendaen før jeg skal på jobb. Ha en fin dag <3

I love this lace top from Bikbok, and you can easily wear this during daytime as in nighttime. I have also been wearing these sneakers almost everyday, and you can style them with almost everything. They are also so comfy!

Now - dinner, then - work! Have a nice day <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Inspiration, Workout

God fredag! Nå begynner rutiner å komme på plass, og det samme gjelder treningsrutinene. Skal ærlig innrømme at den siste måneden ikke har vært den beste trenings-måneden, hvor jeg bare har trent én gang (heh), men nå er motivasjonen tilbake, og jeg er klar for nye rutiner og øvelser. Har veldig lyst til å utfordre meg selv fremover både på trening og matfronten. Det finnes så mange spennende oppskrifter der ute som jeg vil prøve, og som jeg gjerne vil dele med dere, hvis dere er interessert!

// Happy Friday! My daily routines are finally starting to go back as they were, also my workout routines. To be honest, this month hasn´t been the best workout-month, but I´m ready for new routines and exercises. I really want to challenge my self when it comes to both work out and food recipes. There are so many different and exciting recipes out there that I want to try, and I´m happy to share them with you if you are interested!

Likes

Comments

Food & Drinks

God onsdag! Nå skal jeg dele en god, men samtidig sunn snack. Nemlig, ovnsristede kikerter. Etter at jeg fant denne oppskriften i den nyeste utgaven av Shape Up, så måtte jeg teste det ut. Jeg får ofte et søtsug på kvelden, og da hjelper det på med litt sunnere alternativer i hverdagen.

//Happy Wednesday! Today I´m going to share a very yummy, but also healthy snack - roasted chickpeas. After I found this recipe in the newest edition of Shape Up, I had to try it. I often get a sweet tooth at the evening, so it helps with a healthier alternative during the weekdays.

The Recipe

1 can of chichpeas (or as many as you want)

1 tbsp Olive oil

1 tbsp Honey

1/2 tbs cinnamon

Sett ovnen på 190 grader, og stek kikertene i ca 30 minutt (det stod 45 min i bladet, men de ble sprø etter 30 min). Deretter blander du sammen olivenoljen, honningen og litt kanel i en bolle, og blander sammen de varme kikertene. Så setter du de inn i ovnen igjen i ca 10 min, og lar det kjøle ned før du nyter de.

//Bake the chickpeas in the oven on 190 degrees celcius for about 30 minutes. Then mix the olive olil, honey and some cinnamon together in a bowl with the chickpeas. Put them in the oven again for 10 more minutes, and then cool them down before you enjoy!

Recipe from Shape Up

Likes

Comments

Fashion

1 // 2 // 3

4 // 5 // 6

Just some of my latest looks. Which look do you prefer the most? I Think I like 1, 4 and 6 the most.

Her er noen av mine siste antrekk. Hvilke antrekk likte du best? Tror kanskje jeg liker best 1, 4 og 6.

Likes

Comments

Fashion

DRESS FROM IVYREVEL

BAG FROM BIKBOK

BELT FROM ASOS

SHOES FROM NLY SHOES

Elsker denne kjolen fra Ivyrevel. Synes mønsteret er så kult, og den er veldig meg. Jeg har også samme kjole i svart, og den er også veldig fin! Om en liten stund skal jeg på jobb, og der blir jeg resten av kvelden. Håper dere får en fin mandag!

Likes

Comments

Beauty

God søndag! I dag tenkte jeg å tipse dere om noen ansiktsprodukter. Jeg kom over disse på Kristin Gjelsvik sin blogg, og etter noen bra anbefalinger måtte jeg teste dem ut. Jeg starter med å vaske ansiktet, og deretter påfører jeg skrubbrensen med sirkelbevegelser i ansiktet. Etterpå avslutter jeg med ansiktskremen. Misten pleier jeg å spraye i ansiktet når jeg vil freshe opp ansiktet litt etter en lang dag, eller bare for å litt mer boost, Synes denne serien lukter så godt, og man føler seg mer opplagt og forfrisket. Disse produktene er kjent for å gi en "Energy Boost" følelse, og det føler jeg virkelig at den gjør. Jeg kjøpte disse produktene på Travel Value på Gardermoen, og der var de litt billigere enn i butikk, men synes fortsatt det er en god pris for så gode produkter. Tror bare jeg betalte litt under 500 kr for 3 produkter, og det synes jeg ikke var så gale.

Om en times tid skal jeg på jobb, og så blir det nok en tidlig kveld på meg etter det. Jeg har så dårlig døgnrytme for tiden, så vil prøve å få en bedre rytme fremover. Ha en fin søndag <3

Likes

Comments

Fashion

TOP, SKIRT & BAG FROM BIKBOK

SHOES FROM NLY SHOES

God morgen! Ovenfor kan dere se gårsdagens antrekk. Det er så herlig å kunne gå med litt lettere og sommerlige klær! Kom faktisk på at hele antrekket er fra Bikbok, haha, men de har så mye fint for tiden. Nå har vi akkurat spist frokost, og om en liten stund drar vi til Frognerparken. Ha en fin torsdag <3

Likes

Comments

Everyday, Food & Drinks

Hei, dere! Vi er så heldige med været her i Oslo. Hver gang jeg har dratt til Oslo tidligere så har det enten vært minusgrader eller regn, og da har det aldri fristet å "utforske" byen skikkelig. Så i dag dro jeg og Victoria til Aker Brygge og spiste lunsj/middag på Lekter'n. De hadde helt sykt digge søtpotet fries der! Burgeren var også utrolig god. Etter det vandret vi litt rundt, før vi dro til en park og slappet av der. Åh, blir så glad når det er så fint vær!

Likes

Comments

Fashion

T-SHIRT & SKIRT FROM BIKBOK

BACKPACK FROM TOPSHOP

SHOES FROM NIKE

Hello from Oslo! Jeg ankom Oslo i dag tidlig, og vi startet dagen veldig tidlig ved å gå ned til Sørenga for å slappe av der. Det var helt stappfullt, men vi fant heldigvis en plass til slutt. Været her er jo helt fantastisk, så det må utnyttes til det fulle. Der var vi et par timer, før vi gikk litt rundt i byen etterpå. Jeg er på besøk her i Oslo hos ei venninne som jeg bodde med i New York, og det var så godt å se henne igjen! Nå skal vi straks sette på en film og bare slappe av. Ha en fin kveld <3

Likes

Comments

Everyday
Follow me

@ida_martine

Tenkte å dele mine siste instagram bilder med dere. Her legger jeg ut alt fra reisene mine, antrekk og livstilen min. Det legges også ut en del bilder som ikke blir vist på bloggen. Følg meg gjerne <3

Likes

Comments

Instagram@ida_martine