Börjar året med att åka till Sälen med Ida och det ska bli så jäkla skönt! Just nu sitter vi i bilen och väntar på att tiden ska gå fort så att vi kommer fram någon gång. Är helt slut sen igår även fast jag inte drack, antagligen för att jag körde bil hela kvällen typ. Kommer somna så fort vi kommer fram.. Ska även försöka hinna med en liten tupplur innan det är dax för mig att ta över förarsidan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var julen över och det gick lika fort som vanligt! Så nu är det bara att se fram emot all rea och sälen som jag ska till med min tjejkompis Ida. Vi åker den första och kommer hem den femte så kommer bli hur kul som helst! Det ända negativa är la att vi åker klockan 9 på morgonen den första... Sen så fick jag även en super kul julklapp av bästa pojkvännen och det var också att vi skulle åka till sälen(Y)!!! Så nu ligger jag bara å myser i sängen med nallen som jag fick av pojkvännen som ersätter honom när han inte är här.Likes

Comments

Idag är det Melina och Julia vi firar med fina vänner och god mat, sedan byter vi ut mat mot sprit!! Weeeey:D

Likes

Comments

Bästa Sidney skötte sig mer än bra på dagens tävling! Hennes första tävling sen hon blev avställd. I första klassen så blev vi sjua och i andra så vann vi👍 så jäkla duktig är hon, näst helg så blir det lite större klasser hon får hoppa och vi får hoppas att hon går lika bra då!

Likes

Comments

Gosar ner mig i sängen med denna skönhet, bästa boken som någonsin har skrivits! För er som inte har läst den, gör det!!

Likes

Comments

Har haft en underbar födelsedag med underbara vänner som gjorde min kväll! Vi be först hos mig å åt mm. Sen så gick vi vidare till viskan där vi bara satt å pratade och hade det allmänt mys. När viskan stängde så gick jag å embla vidare till viva, kanske inte är något höjdar ställe direkt men det var helt ok faktiskt!

Likes

Comments

Nu när jag duschade så gick brandlarmet två gånger?!?! Duschade tydligen alldeles för varmt haha! Andra gången det gick så skulle jag ta ner det men tappade det så det gick sönder istället... Min vanliga otur! Men snart så kommer mammas syster med familj eftersom att dom inte kunde komma på släktkalaset på söndag. Så ska skynda mig å göra iordning mig för sitter fortfarande med blött hår å dom kommer om ca 30 min!!

Likes

Comments

Weeeey, får la ta å säga grattis till mig själv då jag nu är myndig! Ingen skola för mig imorgon då jag fortfarande är sjuk så skönt att vara ledig på sin födelsedag så sett! Ska göra allt man får imorgon som 18 åring bara för att jag kan✌

Likes

Comments

Ligger här å väntar på min sega pojkvän som aldrig kommer.. Så ligger nu å letar efter någon bra film som vi kan kolla på! Imorgon så ska jag fika med efterlängtade kusin om jag blir frisk. Var alldeles för länge sen som vi träffades å saknar henne något otroligt!! Håller tummarna för att jag har hunnit bli frisk!Likes

Comments

Ligger här hos bästa pojkvännen och myser med jordgubbar och nutella, även fast mer hamnar utanför än i munnen!

Likes

Comments