Hej piger ( eventuelt drenge ) , bloggen, læsere eller hvad man nu siger.

Velkommen til min blog!

Jeg hedder Ida, jeg er 14 år gammel og lige nu bor jeg i Kgs. Lyngby men jeg flytter dog til Klampenborg lige om snart. Jeg går også i skole, her i Lyngby og sidder i øjeblikket med en masse tanker om hvad jeg har lyst til når jeg slutter folkeskolen. Jeg har dog noget tid endnu, da jeg kun går i 8 klasse.


I stedet for at lave et standard, langt, kedeligt indlæg omkring mig selv, tænkte jeg at jeg ville remse nogle mærkelige facts omkring mig op, så man på en anden, lidt sjovere måde, ville kunne lære mig at kende. Let's begin.


1. Jeg er SKRÆKSLAGEN overfor yoghurt - og kan slet ikke sidde ved siden af folk der spiser yoghurt.

2. Jeg er virkelig stædig, og kan arbejde i alt alt alt for lang tid for at få min vilje.

3. Jeg har en svaghed for Toms skildpadde is og sushi !! absolut yndlings

4. Jeg er virkelig tæt med min mor, og fortæller hende stort set alt.

5. Jeg hader at se gyserfilm, ikke fordi jeg nødvendigvis bliver bange - jeg vil bare 10 gange hellere se en tøsefilm, alligevel er jeg dog altid den første til at foreslå gyserfilmen i sidste ende..

6. Jeg kan både være enormt udadvendt og samtidigt kan jeg være sindssygt genert - næsten som om jeg har to personligheder.

7. Jeg har boet i Californien i lidt over 10 måneder - egentlig ikke af nogen bestemt grund, bare fordi det lød spændende, og det var noget nyt. Der fik jeg også en masse gode veninder, så jeg har både veninder i USA og Danmark.

8. Jeg er kvart svensker - da min mormor er fra Sverige. Dog har jeg ikke rigtig noget tilhørsforhold til Sverige og kan heller ikke snakke eller fuldt ud forstå svensk selvom det burde være enormt let.

9. Min yndlingsferie jeg har været på, var klart min tur til Maldiverne, med hele min familie - altså kusiner, fætre , bedste forældre osv.

10. Jeg kan gå med sneakers året rundt!

Likes

Comments