HEY BLOGGEN!

Jeg har idag fundet nogle af de ting jeg gerne vil købe i fremtiden, som noget inspiration til jer og mig selv. Jeg har tre kategorier fashion, interiør og beauty, som jeg håber i vil kunne lide:)

Der vil være links til det hele nederst i indlægget. - KYS Ida


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

HEY BLOGGEN!

Idag har jeg prøvet at finde et lækkert outfit på budget, alle items er blot fra H&M. Det her outfit er lidt mere festligt, ihvertfald ikke noget jeg ville have på til hverdag, men man kan tone alle items ned med noget andet tøj. I alt koster det her outfit kun 626kr, hvilket jeg syntes billigt da men også får en jakke (den er så også på tilbud nu;) Jeg håber i fik noget inspiration

Der er links til alt lidt længere ned:)

Vi ses i mit næste indlæg!


Bluse: HER Jakke: HER Nederdel: HER

Likes

Comments

HEY BLOGGEN!

Idag har jeg fundet items fra SHEIN som er på udsalg. De ting jeg har valgt er ret feminine da det er meget sådan noget tøj jeg går i :) men jeg kommer også til at lave et indlæg til dem der går i noget mere street agtigt tøj.

Og hvis der er noget i vil have et link til så bare skriv det:)

- men ellers håber jeg i fik noget inspiration, vi ses i mit næste indlæg.

Likes

Comments

29 JUNI - 16 juli

Hey bloggen! Idag vil jeg fortælle jer om min tur til italien sammen med min familie. Vi kørte hele vejen til italien i bil, og det tog cirka 16. Vi kørte om aftenen og var på det første hotel i norditalien ca klokken 10:00 om morgenen. Vi havde en overnatning i norditalien, da det ville blive en meget lang køre tur hvis vi skulle køre det hele i et stræk.

Dagen efter satte vi os ned i bilen igen og skulle køre i seks timer derfra til toscana hvor den lejlighed vi havde lejet lå:)

Da vi endelig kom frem til lejligheden skulle vi lige tjekke det hele ud. Det var en rigtig fin og hyggelig lejlighed.

I det område vi havde vores lejlighed var der fem andre familier som vi delte en pool med. Men ellers tilbragte vi bare tiden ved poolen og hyggede rundt.

Vi boede i en by der hedder Montaione, hvor der var virkelig hyggeligt.

Vi boede i Montaione i 10 dage, og efter det valgte vi at forlænge vores ferie med 4 dage

Tak fordi du læste med, næste indlæg bliver nok en opskrift på en vegansk burger!

Likes

Comments

Jeg er en pige på 13 år og jeg skal i ottende klasse efter ferien. Jeg har altid elsket at læse blogs, og nu endelig taget mig sammen til at starte min egen.

Jeg skal lige lære det her, så hvis de første par indlæg ikke er så gode så er det derfor. Mine blogindlæg kommer nok til mest til at handle om Fashion, beauty, og mad, som de fleste andre blogs ;)

Så jeg håber rigtig meget at i vil følge med, SEEEES

Likes

Comments