Så er det igen blevet tid til meet my, som er en lille serie jeg kører her på bloggen. I dag skal I lære min bedste veninde, Line Graversen, at kende. Jeg har allerede lavet et indlæg hvor Line er med, det kan i finde her. Vi kender hinanden gennem dansen, hvilket også har knyttet et meget stærkt og unikt bånd, som jeg aldrig ville være foruden. Læs med her og find mere ud af hvem Line Graversen er!

Introducer dig selv:

Jeg hedder Line Graversen og er 15 år. Jeg kommer fra en by i Vestjylland som hedder Ringkøbing! Jeg har gået til dans siden jeg var 3 år.


Hvad går du rundt og laver for tiden?

Lige Nu går jeg på bgi akademiet i 9. Klasse


Hvad vil du være når du bliver stor?

Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal være når jeg bliver stor, men tænker en smule inde for salg


Hvad ville du ikke kunne foruden i din vintergarderobe?

Min dejlige varme pelsjakke Hvad var dit sidste køb? Uhhh det er svært at huske, men jeg er næsten sikker på at det var en buksedragt på zalando!

Hvad er det ældste minde vi har sammen, du kan huske?

Det ældste minde jeg kan huske, er at vi var til en tunering ved vores danse lærer, vi kendte ikke hinanden fordi vi gik ikke på skolen i samme by. Der begyndte vi at snakke sammen og købte venindehalskæder sammen. Det var nok også der vi blev bedste veninder. Det skal dog lige siges at vi ca. Var 9-10 år

Hvad kunne du ikke leve uden?

Der tænker jeg nok meget normalt og siger min mobil. Men det er ikke fordi jeg ikke kan leve uden den, men den er bare dejlig at have, når jeg skal i kontakt med nogen langt væk fra mig fx. Dig Ida


En sjov fact om dig? Jeg er 183 høj

Hvad er dit to-go-outfit? Det vil være forskelligt men til om vinteren vil det nok være: Min pelsjakke, med mit ichi halstørklæde i pink, et par sorte jeans og mine Valentino sko


Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu kunne jeg rigtig godt tænke mig en Classic Metallic edge City bag i farven natural fra balenciaga

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Nu har jeg gået rundt i et halv år og hørt på Er du youtuber? - Har du tænkt dig at starte en kanal? - Vil du gerne youtube? - Du ligner en youtuber. Faktisk synes jeg det er en spændende tanke. Jeg elsker youtube, og har før overvejet at starte min egen kanal, men istedet endte jeg med at blogge. Men så kunne du jo slå en youtubekanal sammen med din blog? - og måske er det slet ikke en så ringe idé endda. Jeg har set at der er flere bloggere som også har en youtube, hvilket jeg tror bliver det "nye", hvis man kan sige det på den måde. Jeg elsker at klippe videoer og jeg er måske heller ikke helt tosset til det der med klipning af videoer og sætter billeder og tekst indover... jeg synes det er rigtigt spændende og jeg er klart interreseret i denne mulighed. Først skal jeg selvfølgelig lige have noget ordenligt kamera grej. Hvad synes I om denne idé? Jeg tror det kunne være virkelig fedt, og få flere til at følge med på min blog. Det vil bare være mere personligt at snakke direkte/live ud til jer... Det er i hvert fald nogle tanker jeg leger lidt rundt med, for jeg tror det kunne være mega fedt!

Skal jeg være youtuber? hmm.... ja godt spørgsmål.

Likes

Comments

Hey girls! I dag har jeg lavet en opsummering til jer, omkring hvad min uge har budt på. Jeg har nemlig oplevet en masse forskelligt den sidste uge, som jeg vil dele med jer. Jeg håber I vil synes godt om denne lidt anderledes form for indlæg! Let's go...

Jeg håber I har haft lige så en fantastisk uge som jeg! I må meget gerne fortælle hvad I synes om dette lidt anderledes indlæg, hvor jeg samler det hele på en lidt anderledes og kreativ måde.

Likes

Comments

Hvem ville ikke blive super glad for nogle gode hårprodukter? En super lækker gave idé til dine nærmeste eller dig selv! Hårprodukter er altid en vinder efter min mening. Det er ikke særlig ofte at man selv bruger en masse penge på et godt hårprodukt, det gør jeg i hvert fald sjældent. Derfor er det en god gave som mange vil blive super glade for! Jeg har været inde på Eraybas hjemmeside, hvor jeg har bestilt denne fine pakke hjem, som indeholder denne Argan olie, en skøn og plejende eliksir. Den gyldne olie reparerer hårets fibre og efterlader håret fugtet, glat og skinnende. Konsistensen er let og ikke-fedtende i håret. Argan olien indeholder ikke parabener, salte og sulfater, og er med allergivenlig parfume. Pakken indeholder også denne shampoo. HydraKer’ shampoo K12 er en lækker velduftende og plejende shampoo med reparations – og fugtgivende keratin og arganolie, som giver håret en perfekt glatte-effekt. Indeholder ikke parabener, salte og sulfater. Med allergivenlig parfume. I pakken fik jeg også 2 små hårmasker og lidt chokolade.

Erayba er super søde og vil mere end gerne hjælpe med at finde det produkt som passer til netop dig! Da jeg var inde på hjemmesiden fik jeg selv super god hjælp, så produkterne passer til mit hår. Serien HydraKer var den som passede bedst til mig. Deres hårplejeserie består af alle de populære hårprodukter som shampoo, styling, Arganolie og hårkure. Alle produkterne er af høj kvalitet, og er skabt til at give dit hår styrke, sundhed og glans. Har du problemer med tør hovedbund, skæl, hårtab, fedtet hår eller tørt hår, så tag et kig på Eraybas hårkure. Er du på udkig efter en ny shampoo, måske endda en uden parabener, salte og sulfater, så prøv deres Nutriactive eller HydraKer serie. Mangler du et nyt stylingprodukt, så tag et kig på deres Style Active serie. Alle deres stylingprodukter er med UV-beskyttelse, de har desuden en hårspray uden lugt. Kort sagt, har de noget til enhver - også til dig

Jeg har, i samarbejde med Erayba, lavet fået en rabatkode på 15% til alle deres produkter inde på hjemmesiden, dog ikke nedsatte varer. I kan få rabat ved brug af koden: Ida-marie15

Ellers håber jeg at i alle får en super god søndag/1. Advent!

Indlæg lavet i samarbejde med Erayba

Likes

Comments

Jeg er blevet helt forelsket i disse ure fra Barbasandzacari! De har ure i en masse forskellige lækre varianter. Jeg synes specielt godt om Eclipse og Snow white, jeg synes de er så smukke. Det kunne være den perfekte julegave til din veninde, mor, bedstemor eller måske til dig selv? Siden donerer desuden også 5$ til Aus Cancer Reasearch for hvert salg! Så ikke nok med at i får et lækkert ur eller en julegave som dine nærmeste vil blive glad for, så støtter du også en god sag.

Jeg har fået skaffet jer en rabatkode på 20% i dag ved brug af rabatkoden "IDAMARIELIND på www.barbasandzacari.com - Det er nogle super flotte ure som passer til enhver stil. Udover det håber jeg at i har haft en super dejlig weekend og får en lækker uge.

Sponsoreret af barbasandzacari

Likes

Comments

Nu det jul igen, og nu det jul igen og julen varer lige til påske! Ihhhh, jeg glæder mig så meget til jul. Jeg ser allerede frem til at pynte hele huset op med julegenstande, og bage peppernødder, lave konfekt og havregrynskugler! Det er så hyggelig en måned, som desværre også går forbandet hurtigt, efter min mening. Den stemning som alle har i denne måned, er så frisk og glad, måske er det fordi at man få et stykke chokolade hvad morgen fra sin julekalender, eller fordi at man får rester af risengrød med i skole? Denne måned er noget helt særligt, (også fordi jeg har fødselsdag i december - faktisk om præcis en måned, hehe). Julen er bare så fin og fyldt med sprudlende glæde, omringet af glade sange og fin oppyntning. Jeg glæder mig så meget. Hvad synes I er det bedste ved julen? Det bedste, efter min mening, må være juleaften, hvor familien er samlet, man får god mad og hygger sig. Jeg elsker denne tradition.

Likes

Comments

idamarielind@idamarielind

Nouw Magazine