Travel

​Nu er det efterårsferie, og i år tager vi til Hamborg og heidepark, hvilket nok skal blive super hyggeligt. Vi skal køre tidligt om morgenen, hvor vi så gør stop i Hamborg for at shoppe. Derefter kører vi længere ned i Tyskland, ned til vores hotel, som ligger ca. 20 minutter fra heidepark. Jeg skal afsted med mine forældre, min lillesøster, min storesøster og hendes familie/mine niecer. Jeg har aldrig været i heidepark før, men vi kan godt lide vilde forlystelser i min familie, så mon ikke det passer perfekt til os? Jeg har været i Hamborg før, nemlig sidste år med danseuddannelsen jeg var i gang med. Dengang var det bare for at danse, hvor nu er det for at shoppe haha. Jeg ved der er en masse gode shoppe muligheder i Hamborg, så jeg glæder mig til at komme afsted, men også at få en lille break fra skolen. Desuden, så sker der en masse ting på skole fronten også. Jeg overvejer lidt at lave et seperat indlæg, omhandlende skole osv. hvis I kunne tænke jer at vide lidt mere om det? 

Kys og efterårskram​​ <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Personal

Dagens indlæg i dag skal handle om kroppe. Vi piger har alle en mening om, hvordan en rigtig kvinde krop skal se ud. Jeg har selv gået med forskellige tanker omkring min krop. Nogen gange synes jeg at jeg er lige tilpas, andre gange synes jeg, at jeg er heldig med den, og andre dage synes jeg, at den ser helt ad helvedes ud. Men burde vi ikke bare lære at elske vores kroppe? Det er jo den vi skal være i hele vores liv. Derfor tænker jeg også, at hvis jeg ikke er tilfreds med den, jamen så skal der jo arbejdes på den. I går var jeg sammen med min veninde, og sammen har vi aftalt en lille "kostplan" eller, det er bare nogle små rammer, om hvornår vi må spise usundt og hvor meget af det knap så gode. Meget simpelt, og nok egentligt bare sund fornuft. Både min veninde og jeg danser meget, og derfor tænker vi, at det er kosten der skal ændres lidt på. Jeg tænker at det er en vanesag, og at man bare skal vænne sig til, ikke at gå hjem og spise lidt slik efter skole eller at man skal tage mere grønt end ris og pasta. Selvfølgelig også ikke at overspise eller hyggespise når man er mæt. Ja, bare sund fornuft egentligt. Tænk at det kan være så svært alligevel...

Dette spise fornuftigt halløj er IKKE er en kur, men er livsstils ændring, eller hvad man nu siger. For jeg har en eller anden idé oppe i mit hoved med, at kurer de ikke hjælper, og hvis de gør, så gør de det i en måned eller to. Men udover det, vil jeg også prøve på at strække ud igen, og forhåbentligt blive ligeså smidig, som jeg var dengang jeg dansede disco. Jeg har nemlig ikke vedligeholdt min smidighed, desværre - men den vil jeg arbejde på at få frem igen.

Det var egentligt bare lidt om hvad status er omkring min krop fortiden, og hvad jeg gerne vil arbejde noget mere på ved den. Jeg vil gerne passe på den, for jeg får jo aldrig en ny.

Likes

Comments

Jeg tænker det er meget normal for piger, at kigge på inspiration til indretning af vores værelser, og vores eget, når vi engang kommer dertil. Jeg elsker indretning, og flytter ofte rundt på mit værelse, eller får nye ideer til hvordan det skal se ud. Jeg glæder mig til at få mit eget, som jeg helt selv kan indrette helt fra bunden. Jeg tænker dog at der er laaaang tid til. Lige nu vil jeg have fokus på en noget andet, men jeg drømmer stadig, og finder altid ny inspiration. Jeg synes specielt at effekten med alle disse gevir på væggen er mega fed!

Likes

Comments

Contains affiliate links
1/ / 2/ / 3/ / 4/ / 5/ / 6/ / 7/ / 8/

Jeg har fundet 8 eksempler på nogle lækre og varme jakker som passer perfekt her til foråret. Jeg er helt vild med den klassiske sorte fra Ralph Lauren, men også den stribede frakke og den stribede bomberjakke. Jeg er virkelig fan af den nye trend med tern, og jeg har selv sådan en frakke øverst på min ønskelisten!

Likes

Comments

Inspiration
1. Du har en super god undskyldning for at gå med varme og lækre striktrøjer, og seriøst der er ikke noget mere behageligt item, end en striktrøje, eller er det bare mig?

2. Peppernødderne er på vej. Jeps, jeg er stor fan af peppernødderne, og jeg glæder mig altid til at de kommer frem i de forskellige supermarkeder. De smager simpelthen bare så godt, og så dufter de af jul. Mums.

3. Du kan drikke en helt masse varm kaffe, ja tak!

4. I vinterhalvåret har du en god undskyldning til at putte under dynen i evigheder. Det er så skønt at ligge under en varm dyne med en kop kaffe, julekalender og sne udenfor. Så kan det snart ikke blive mere hyggeligt.

5. Jeg ved at der er mange piger der har det ligesom mig med den her, men en kæmpe fordel ved vinterhalvåret er, at vi piger ikke behøver at barbere ben! Det er der ingen grund til, når vi alligevel ikke skal vise dem fra. Så kom sandheden på bordet.

6. Vi kan endelig begynde at spise varmt mad; and, flæskesværd, sovs og risengrød!

7. Familie hygge! Det bedste er at sidde sammen med sin familie og hygge sig med spil, julebagning eller en god film.

8. At vågne op til chokolade hver morgen. Jeg vil i hvert fald ikke gå glip af en julekalender dette år, selvom jeg bliver 18 i december. Ja, jeg elsker virkelig den tradition. God undskyldning for en snack hver dag.

9. Det er så hyggeligt at pynte op til jul, og desuden giver alt pynten også bare en super hyggelig stemning, som jeg virkelig elsker. Nisser og hjerter over alt, det er så hyggeligt.

10. Den sidste ting er selvfølgelig juleaften. Det er seriøst noget af det bedste ved vinteren! Familie, god mad og gaver. Derudover har jeg også fødselsdag i december, så det er bare et ekstra plus i min bog ;)

Likes

Comments

Jeg ser virkelig frem til, at efteråret skal komme. Jeg synes ikke der er noget hyggeligere end en lækker varm sweater, ligge under sin dejlige varme dyne og se serier - med en god kop kaffe selvfølgelig.

Jeg skal fortælle jer noget, og det handler om min dans. Der er nemlig sket det, at mit dansehold er stoppet. Det er en rigtig lang og hjerteskærende historie, og det har været chokerende og hårdt, men jeg ved, at alt nok skal gå, og at det hele bliver meget bedre nu. Så jeg optimist og ser fremad. Jeg har overvejet at lave et mere uddybende indlæg omkring alt dette, men jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg vil vinkle det.

Jeg har besøgt Århus en del, hvilket faktisk ikke er noget jeg har gjort særlig ofte. Jeg har været oppe og besøge nogle super skønne venner, som jeg elsker at tilbringe min tid sammen med. Det har virkeligt været så skønt, og jeg glæder mig til at komme derop og hænge ud med dem noget mere!

Jeg er nu inden i 2. måned på mit nye studie, og jeg er så glad for mit valg af studieretning. Det er virkelig gået over alle forventninger, og jeg er meget mere tilpas og tilfreds med mit valg.

Jeg er begyndt at indse, at jeg virkelig skal være taknemmelig over hvad jeg har. Ikke tage for meget forgivet, men i stedet virkelig sætte pris på, hvad jeg har. Det er en længere historie, og jeg har tænkt lidt på at lave et indlæg der omhandler det.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration
1/ / 2/ / 3/ / 4/ / 5/

Jeg har kreeret dette lækre outfit, som jeg selv godt ville påføre mig en efterårsdag. Jeg har længe haft kig på en ternet jakke, hvilket I nok også har kunnet fornemme, er blevet super populært. Sådan en ternet jakke er kan også mixes og matches med stort set alt tøj, og så er den super fin og klassisk - lige min stil. Tjek også lige hatten ud. Hvor cute er den lige? Perfekt til efterårets kolde vinde.

Likes

Comments

Sponsoreret og betalt af Essentials by Artistry og Toni&Guy

I dag skal det handle om disse skønne produkter. De er fra essentials by Artistry og Toni&Guy. Der er alt lige fra Makeup Removing Wipes til Shampoo. Jeg har fået sendt disse produkter til mig, og har indtil videre haft brugt disse makeup servietter. De fungerer super godt, og de formår virkelig at få taget det overskudende makeup af huden. Jeg har valgt at farve kategorisere det lidt.

Essentials by Artistry


Makeup Removing Wipes

Det er nogle makeup servietter, som er super nemme at bruge, hvis man f.eks. skal ud at rejse, eller hjem til en veninde. De fjerner nemt et tykt lag makeup, og ikke mindst vandfast makeup! De inderholde Vitamin E, og så er de bare perfekte og nemme at tage med sig rundt. De er det man kalder for 'dermatologisk testet' og helt sikre at bruge rundt om øjnene.

Gel cleanser
Dette er en gele som også er til at fjerne makeup, men samtidig også til at rense skidt og snavs fra din hud. Den er oliefri og renser dybdegående i din hud. Den hjælper også din hud til et mere friskt og rent udseende. Den gør huden dejlig blød, og den får ikke huden til at føle sig alt for tør.

Light Lotion
Denne lotion giver din hud en masse fugt, samtidig hjælper den med til, at din hud ikke skal skinne for meget. Den kan både bruges om dagen, men også til natten. Den hjælper huden til at se mere blød og sund ud.

Moisture Cream
Det er en creme som holder i 12 timer, men stadig uden at være for tyk og tung på huden. Den er med til at opbygge en stærk hud, og er lavet af naturlige ingredienser. Den er kan også anbefales til personer med sensitiv hud.

Toni&Guy

Dry Shampoo
Med denne tør shampoo kan du omdanne dit hår, til at se mere livligt og fyldigt ud. Denne "shampoo" er fugtgivende og fjerner samtidig overskydende snavs, urenheder og olie fra dit hår og hovedbund. Den trænger dybt ind i dit hår, og gør håret silkeblødt og fyldt med udstråling.


Shampoo + Conditioner
Der er både en shampoo og en balsam fra Toni&Guy. De gør dit hår dejligt blødt, og samtidigt. De er begge for tørt hår, og hjælper med at få dit hår til at få glans og liv.

Sea Salt Spray
Det er en spray, der hjælper dit hår med at få mere fylde og liv. Den hjælper dit hår med at få sine naturlige bølger frem, og du kan nemmere style dit hår. Flasken sørger for at du får en god fordeling af salt spray i håret, og gør ikke dit hår alt for vådt. Den passer er til alle hårtyper.

Likes

Comments

Personal

I september 2016, altså for et år siden, besluttede jeg mig for at starte en blog. Jeg havde virkelig overvejet det i rigtig lang tid, og nu kan jeg kun sige, at jeg er super glad for, at jeg gjorde det! Det har virkelig været en oplevelse at have bloggen, og der har fulgt en masse spændende ting med, som jeg slet ikke vil være foruden. Jeg skrev mit første indlæg d. 14 september, som var en 'Hvem er jeg/jeg starter en blog' indlæg. Jeg kan huske, at jeg var super nervøs for, hvad andre ville sige og tænke. Jeg har hørt meget omkring mit valg af oprettelse af bloggen, men jeg fortryder det på ingen måder, og er super glad for det jeg har opnået indtil videre. Jeg elsker det virkelig.

Jeg ser super meget frem til flere år med bloggen, til at udvikle og arbejde på den. Jeg vil sige tusinde tak, til alle jer som har fulgt, og stadig følger, med. Det betyder så utroligt meget for mig! Så igen mange tak for støtten, jeg er så dybt taknemmelig!

KÆMPE KYSLikes

Comments

Instagram@idamarielind

Nouw Magazine