Contains affiliate links Inspiration, Cravings
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

På det sidste er jeg blevet helt vildt med bralettes, de er så lækre og behagelige at have på, og så er fines de også i alle mulige forskellige former og farver, hvilket jeg synes er super sødt. Derudover er de også meget rarere at have på end en bøjle bh, så jeg vil virkelig sige at en lækker bralette er et must have til de dage hvor man gerne vil have noget comfy loose tøj på, men stadig forkæle sig selv og føle sig lækker. Det er den bedste følelse.

Kys og kram

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey guys.
Jeg har egentligt tænkt i lidt længere tid, at jeg gerne vil lave nogle lidt mere personlige indlæg, og nogle indlæg som handler om den udvikling som man går igennem, og det med at finde sig selv som en teenage pige, (der snart fylder 18, wow tiden flyver). Jeg vil så gerne dele ud af mine erfaringer, oplevelser og det tankemylder som foregår oppe i mit hoved. Jeg elsker at inspirere andre ved brug af det jeg elsker og går op i. Dette var også grunden til at jeg startede bloggen op fra starten af. For at inspirere og dele ud af mit liv, de lidt mere personlige ting og tanker, samt. også alt det jeg ellers har på hjertet, men jeg føler ikke at jeg har fået lagt særlig meget "personligt" op på bloggen de sidste mange måneder. Jeg har nærmest kun lagt blogposts op af interior og fashion, hvilket jeg også elsker at lave, og synes det er vildt hyggeligt, men jeg mangler noget girl power, hvis i forstår. Det girl power jeg i opstarten af bloggen havde, hvor jeg turde dele ud af mine følelser og tanker, opture som nedture. For der er virkelig mange up's and down's i livet, men det er som om, at jeg har været bange for at dele ud af mig selv her på bloggen, og jeg har været bange for, at jeg ikke var god nok. Hvilket også er en helt normal følelse for alle mennesker i ny og næ. Jeg har været bange for, at det ville blive for personligt. Dét skal der laves om på, for det er jo det som jeg elsker! Jeg elsker at inspirere folk, også med mine tanker. Derfor vil jeg igen begynde på at lave de dybere indlæg på bloggen, så jeg kan sætte mig ned og skrive et længere indlæg om mine følelser, tanker og hvad der ellers foregår oppe i mit hoved.

Jeg vil selvfølgelig også lægge alt muligt andet op, som jeg plejer, men jeg vil gerne have mere fokus på, at dele nogle emner som måske er lidt tys tys, men som jeg ved alle (specielt teenage piger) skal igennem, og som jeg også selv har været igennem, for vi lever ikke i en særlig nem dagligdag, vi er ikke lige søde imod hinanden, og vi er nogle gange nødt til at være vores egne girl bosses, og sige nej når vores grænser er gået. Det er girl power jeg vil have noget mere af ind på bloggen, og det er den jeg ærligt også selv arbejder på. Jeg arbejder på at finde mig selv, og blive den bedste version af mig selv. Og jeg fortyder også engang imellem de ting jeg siger, eller de ting jeg gør. Jeg begår også mange fejl, men man bliver også nødt til at begå fejl, ved at lære af dem. Ellers kommer vi ingen vegne. Jeg håber I forstod hvad jeg mente, og jeg håber at I vil tage godt imod de lidt mere personlige indlæg som jeg gerne vil dele med jer. Jeg elsker i hvert fald selv at læse disse indlæg, som ofte inspirerer mig helt vildt. Jeg håber jeg kan inspirere jer lige så meget.

Kys og kram <3

Likes

Comments

Inspiration, Outfits

Indlægget er i samarbejde med Claire Sofié

Nu er det endelig jul, og jeg elsker julen! Der er altid en masse julefrokoster her i december, og derfor har jeg lavet et samarbejde med Claire Sofié, som har de smukkeste kjoler i flere forskellige mønstre. Her på billedet har jeg smidt en lækker sweater og en varm jakke udover kjolen Andrea Kjolen, hvilket jeg synes giver et super sødt touch up. Denne kjole er perfekt til julefrokoster eller juleaften, og den har det lækreste velour stof, hvilket er dejligt varmt her til julen. Derudover er den også lang, hvilket jeg virkelig faldt for ved kjolen. I kan finde kjolen her. Kjolen er perfekt til at smide en lækker varm sweater udover, her til de lidt koldere dage, samtidig med at man kan få et flot og stilrent outfit ud af den.

Kys og kram

Likes

Comments

Vi fik lækker mad på Vapiano, anbefaling herfra <3

Jeg har været på studietur i Hamborg med min klasse 1.c, hvilket var en hyggelig tur (og dyr tur, da jeg fik købt mere end hvad jeg lige havde planlagt!). Der vil snart komme en vlog/haul ud på min youtube kanal, så I kan få en stemnings video derfra, og se hvilke ting jeg har fået købt. Det var nemlig kun meningen at jeg skulle have fat i en lækker læbepomade på turen.
Derudover var det frysende koldt dernede! Og jeg havde selvfølgelig valgt at tage mine vans på, skide smart tænkt Ida...
Men tjek vloggen og haulen ud (som kommer i én video) d. 4 december!

Kys og knus <3

Likes

Comments

Et lille hyggeindlæg herfra. For det første, så er jeg virkelig blevet vild med hoodies fortiden! Jeg har levet i dem på det sidste, og jeg føler mig så comfy i dem - det er super lækkert. For det andet, så tjek lige disse to lækre bh'er ud, er de ikke vildt fede? Den fra Ganni med prikkerne er måske lidt skør, men alligevel så synes jeg den er super sød, og den fra love stories er bare vildt flot og feminin! Hmmm som man dog kunne blive ved med at finde nye ting, som man ønsker sig.

Kys og kram

Likes

Comments

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har på det seneste været på jagt efter bukser med vidde, da jeg simpelthen synes de er så fede. De passer til hvert et outfit og så er de bare sygt behagelige at have på! Jeg har nemlig selv et par, og derfor vil jeg vildt gerne have flere. Jeg ved at der er flere der kigger efter sådanne bukser, men de kan godt være lidt svære at finde, hvor man er sikker på at vidden er der, så derfor tænkte jeg at komme med nogle gode bud med nogle bukser, som jeg selv synes ser super lækre ud - og nogle som jeg selv gerne ville bestille hjem. Her er de! Hvad synes I om dem, og hvad synes i om den nye trend? Er i lige så vilde med den som jeg?

Kys og kram

Likes

Comments

Instagram@idamarielind

Nouw Magazine