Personal

I har haft stillet mig nogle spørgsmål i løbet af den sidste stykke tid, så jeg tænkte at jeg ville lave en Q&A video, hvor jeg svarer på spørgsmålene.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Let's talk about

Dette indlæg handler om kærlighed.
Noget jeg har bemærket er, at vi er ved at blive meget desperate. Så desperate, at man nemt forhaster sig ud i et forhold, som man ikke er hundrede procent tilfreds med, men vi er blevet så desperate, at det alligevel er fint nok. I længden bliver man bare trætte af hinanden, eller ender med at være utro, fordi man pludseligt finder ud af, at forholdet ikke er helt som man ønskede det var. Ikke med den person, man måske ønskede personen var. Man har ikke den samme sympati personen, hvis man ikke har de rigtige følelser. Vi "nøjes" nemt, bare for at føle os trygge og få kærligheden. I stedet for at vente, til man virkelige er dybt forelskede, og helt vild med den anden person. Jeg håber I forstår min pointe.

Her synes jeg sangen Scared to be lonely af Martin Garrix er en virkelig god øjenåbner. For jeg kan godt se, at vi begynder at være ret desperate efter kærlighed... eller efter tryghed? For at føle vi er noget værd, og for ikke at føle os alene. Jeg har selv oplevet, at jeg har været sammen med en, som jeg egentligt synes var sød nok, men godt vidst ikke ville være noget for mig i længden. Så hvorfor så blive i det alligevel? Fordi vi er bange for at føle os alene. Vi skal være bedre til at sige fra, så snart vi syntes det føles forkert - for vores egen skyld. Vi kan lige så godt være ærlige overfor os selv, og følge vore instinkter. Vi skal ikke søge en kærlighed, som vi godt ved, ikke vil føle rigtig for os i længden. Ikke gå på kompromis med dig selv, og husk dine priorteter. Det er dét du vil have.

Det var egentligt alt jeg ville ind på i dette indlæg. Jeg håber I kan se hvad jeg mener, og forhåbentligt kan vi alle lære af det. Men livet handler jo om kærlighed. Vi skal bare bruge den ordentligt.

Her har jeg fundet nogle forskellige søde GIF'S som jeg synes passer til emnet <3 <3 <3

Likes

Comments

Personal

Hej søde læsere
Jeg vil bare lige sige 1000 tak for den positive respons, som jeg har fået på mit indlæg i går. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så kan du finde indlægget lige her.

Det var et meget personligt indlæg, og derfor varmer det mit hjerte så meget, at så mange har taget sig tid til at skrive til mig. Det er jeg så taknemmelig for! Der er efterhånden flere der har skrevet nogle søde beskeder til mig, og her vil jeg bare sige mange gange tusinde tak! Jeg bliver så glad, når jeg modtager de beskeder. Det varmer rigtig meget, og det motiverer mig også rigtig meget. Så igen 1000 TAK!!

Likes

Comments

Nouw Magazine