Inspiration, Personal

Indlæg i samarbejde med Amazing Jewelry

Jeg har en super spændende og god nyhed at fortælle! Jeg er nemlig blevet tilbudt at blive ambassadør for Amazing Jewelry. Da de kontaktede mig, blev jeg helt vild glad, og dansede rundt inde i stuen (typisk danser u know). Ærligt, så havde jeg aldrig haft den tanke, at jeg ville få sådan et tilbud, og jeg er så positivt overrasket, da det slet ikke var noget jeg havde regnet med, at jeg ville blive spurgt om, da jeg startede den her blog. Jeg er så lykkelig over, at jeg har fået succes, med det jeg elsker at lave!

Jeg skal til et VIP event hos Amazing Jewelry her på torsdag d. 29, og jeg kan slet ikke vente med, at vise jer de lækre smykker! Jeg glæder mig.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Personal, Travel

Et lille lyn opslag herfra. Jeg har faktisk haft sommerferie i lidt over en uge nu, hvilket jeg nyder i fulde drag, og det er jo ikke dårlig med et så lækkert vejr. ;) Her senere skal jeg på arbejde, så jeg kan få skrabet nogle penge ind til ferien. Nu er der ikke er så længe til, at jeg skal til Kroatien, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ned i varmen, selvom jeg nu synes, at Danmark følger godt med.

Solbriller fra Michael Kors

Likes

Comments

Nouw Magazine