Hey piger. Jeg har samlet 10 ting, som jeg finder (virkelig!!) irriterende, og mon ikke der er flere af jer der kan genkende til flere af disse situationer. Det tror jeg! Læs med!


  1. Når ens mobil går ud på 26%. Det er møg hamrende irriterende! Specielt nu hvor det er koldt sker det oftere at den går før ud, end hvad batteriprocenten viser. Det er typisk at det præcis der, hvor man virkelig har brug for den, at den går ud. Hvis man skal have fat i nogen eller man er i gang med at skrive en besked, så er det ALTID der den skal gå død.

  2. Når folk snyder foran i kø! Seriøst, om det så er på vej ind på et diskotek, en forlystelse eller til prøverummet, så bliver jeg mega irriteret hver gang. Jeg synes det er dårlig stil. Det samme når folk skubber i køen. Kan man ikke bare vente og tage den tid det så tager, i stedet for at snyde sig fremad? Ihh hvor jeg hader det!

  3. Når folk i tog eller bus hører så højt musik i deres hørertelefoner, at man kan synge med på sangene 3 sæder væk.

  4. Lugten af fisk. Jeg tror ikke jeg har nævnt det her på bloggen, men jeg bryder mig ikke om fisk … eller jo, sjovt nok kan jeg godt lide sushi, makrel og fiskefilet med en masse remoulade, men ellers er jeg overhovedet ikke til smagen (eller lugten af fisk). Føj!
  5. Når jeg ikke kan finde hverken sokker eller hårelastikker. Hvor forsvinder de hen?
6. Når folk går alt for hurtigt. Mine små ben kan ikke følge med, vent lige på mig...

7. Rygter!! Det er så mega irriterende når folk render rundt og opdigter historier omkring, hvad man foretager sig, gør eller siger. Hvis du ikke ved noget om det med hundrede procent sikkerhed, så lad være med at snakke om det, og muligvis gøre det større end hvad det er. DIN MUND ER IKKE VIDNE, TIL HVAD DINE ØJNE IKKE SER!! Jeg bliver træt...

8. Bedrevidende personer. Det er så trættende at høre på folk, som mener de ved alt, og har travlt med at fortælle, at hvad men gør bare er fuldstændig forkert. Det ender med man ikke gider snakke med jer til sidst. Just saying.

9. Når specielt drenge snakker grimt om piger. Jeg gider ikke høre på luder, bitch, kælling, kran osv. Snak ordentligt! Det er ikke sejt!

10. Regn og blæsevejr! Inden man gik ud ad døren sad ens hår bare perfekt, men efter en ordentligt omgang regn eller blæsevejr, bliver ens hår uglet, filtret og grimt. Så irriterende.


Kan I nikke genkendene til nogle stykker? Ellers vil jeg gerne vide, hvad I synes er irriterende.

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg har gået sammen med elsa&rose og vi tilbyder nu 15% OFF på alle deres smukke bikinier! Bare bruge koden IDAMARIELIND15 ved købet, for at få din rabat. Det er et svensk bikinimærke, og se lige hvor flotte de er!! God fornøjelse!

Du kan finde hjemmesiden HER

Likes

Comments

idamarielind@idamarielind

Nouw Magazine