PERSONAL

Min egen koreografi
Det er helt vildt, men jeg er begyndt at koreografere min helt egen koreografi, hvilket jeg glæder mig som en sindssyg til at vise jer alle. Det er en hiphop koreografi - hvilket er meget nyt for mig, og uden for mine grænser, i forhold til de danse jeg ellers har lavet.


Tur til Hamburg
Fra d. 1. - 3. marts skal jeg til Hamburg med DQ. 3 andre piger og jeg skal ned og tage nogle dansetimer, og udover det skal vi filme nogle koreografier, hvilket jeg ser helt vildt frem til! Det bliver mega sjovt og spændende, for det er ikke rigtig noget jeg har prøvet før. Her skal jeg have filmet min helt egen koreografi.


Vejstrupshow
I dag skal Indigo optræde til et show på Vejstrup efterskole, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Det bliver 2. gang vi skal ud og vise, hvad vi arbejder på. Derudover elsker jeg bare at danse, specielt når det er sammen med de søde mennesker som er på holdet.


Løn
Haha, ja jeg ser helt vild frem til d. 1, hvor jeg får penge på kortet igen... hvem glæder sig ikke til det? Så er der penge til at købe nyt lækkert tøj - ja tak!


Samarbejde
Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer nogle lækre produkter, eftersom jeg har indgået nogle samarbejder med forskellige små forretninger, men som har de fedeste items, som jeg er helt vilde med! Det glæder jeg mig til at vise jer, og måske kan det give jer noget inspiration.


Hebe
Hebe er navnet på vores gymnasiefester, og den næste fest er d. 3 marts, hvilket jo er dagen jeg kommer hjem fra Hamburg. Dresscode er all-white tøj på, eftersom der er UV-lys til festen. Det bliver fedt nok + det er også en god undskyldning for at købe noget nyt lækkert tøj i hvidt.


Likes

Comments

PERSONAL

For et par måneder siden, lagde jeg et indlæg ud, om jeg skulle begynde på youtube. Jeg er kommet frem til den beslutning, at jeg gerne vil lave forskellige vlogs og videoer her til bloggen, som bliver lagt ud via. youtube.
Som sagt, så elsker jeg at redigere videoer, filme og alt den slags - så selvfølgelig skal det på en eller anden måde flettes ind i min blog. På den måde kan jeg også lave nogle mere kreative og anderledes indlæg, end hvad man normalt ser på en blog. Dog vil jeg stadig lave de hyggelige "today i wanna wear" og "wanties" indlæg som altid!
Nu hvor jeg skal til en masse konkurrencer, shows og opvisninger, tænker jeg det vil være oplagt at lave vlogs fra turene, så I kan følge med i min danseverden eller også bare en helt normal hverdag.
Jeg vil også gerne lave de sjove lookbooks og makeup- videoer engang imellem, det synes jeg kunne være mega cool. Jeg håber I er med på min idé, og vil tage godt imod det!

xx, Ida-Marie

Likes

Comments

Contains affiliate links CRAVINGS, INSPIRATION

Indlægget indeholder metapiclinks

Efterhånden har jeg set ret mange bloggere lave dette slags indlæg, og derfor blev jeg lidt inspireret... Så jeg har lavet en lille collage med fine ting, som jeg gerne vil købe i 2017.

Jeg er faldet over denne lækre grå jakke fra Mango. Den ville jeg gerne eje til foråret, da jeg synes det ser så cool og klassisk ud med en helt grå frakke. Indtil videre har jeg også kun sorte jakker til vinter/forår perioden, så måske var det en idé også en anden farve i spil. En ting som jeg i længere tid har kigget efter er et kamera, men lige for tiden har jeg lånt huset af et canon 50d af min svigerinde, derfor overvejer at starte med at købe et godt objektiv til huset, men det må researche lidt mere omkring, da jeg gerne vil købe noget rigtig godt og ordentligt, lige fra starten! En helt anden sag, er tasken fra Limi. Wow den er bare for fed. Skoene og øreringene er også et kæmpe ønske fra min side i år, men øreringene er nok lidt mere i min prisklasse, i forhold til skoene ;)
Jeg overvejer også lidt om der skal en chanel taske eller en anden flot designer taske på budgettet i år, men det skal lige overvejes et par gange før man svinger kreditkortet - det er jo en dyr omgang. 

Likes

Comments

Nouw Magazine