Header

Contains affiliate links OUTFITS

Sponsoreret og betalt af Daniel Silfen

Hej søde piger

Så er det torsdag, og det er heldigvis snart weekend. Solen skinner og det bliver varmere og varmere i Danmark for hver dag der går, hvilket jeg virkelig nyder i fulde drag! I dag har jeg iført mig mine hvide bukser, og som tilbehør, min nye taske fra Daniel Silfen, som jeg er blevet så glad for! Den er i god kvalitet, lavet af kalveskin og super nem at have med sig overalt. Den model jeg har hedder Celine. Der er massere af plads nede i den, og der er et rum, hvor man kan lyne sin computer ned, hvis det nu regner. Jeg bruger den som skoletaske, eller taske til når jeg skal hjem til en veninde, og lige skal have noget tøj med. Den kommer også med til Århus, når jeg skal til dans, hvor jeg skal have en nem taske med til mit skiftetøj, sko og drikkedunk. Derudover er den bare super stilet, og passer til ethvert outfit, så den går man aldrig galt i byen med!

KØB TASKEN HER


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg

Armbånd fra Carpi Jewelry kan købes: HER

Jeg har netop fået disse 2 lækre armbånd hjem fra carpi_jwelry som er en instagram-butik. De har de sødeste armbånd i en masse forskellige flotte farver, og til en super god pris! Jeg vil helt klart anbefale jer et tage et kig forbi deres butik, da de har noget til enhver smag! Jeg kunne sagtens se disse armbånd til flere forskellige outfit.

Likes

Comments

Sponsoreret og betalt af ladiesthing.dk

Hey piger

Dette bliver et kort hyggeindlæg, men jeg har indgået et samarbejde med @ladiesthingdk, og de har simpelthen de sødeste og fineste lingeri på deres hjemmeside, som jeg klart vil anbefale jer at tjekke ud!
Jeg har valgt modellen "Oline" i sort, som består af en sød blonde bh og et par trusser. Sættet er super lækkert og behageligt!

Likes

Comments

Nouw Magazine