Hur snygg var inte denna? Jag har blivit väldigt förälskad i dessa lite mer dassiga pasteller, som är lite mer åt det grå hållet. Helt i min stil. Denna är i skinn och finnes på Zara för 399 pix!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj, här var det tyst igen. Jag tar studenten om mindre än två veckor så schemat är liksom fullspäckat med plugg och förberedelser - och en himla massa jobbsökande. Efter det hoppas jag verkligen att jag kan bli lite mer effektiv med bloggandet, det är ju någonting jag verkligen tycker om att göra, tro det eller ej.

I alla fall så har jag gått och blivit så där löjligt galen i överdrivet stora hörlurar, särskilt Urbanears modell Plattan. Så sjukt snygga och dessutom inspirerade av mitt kära Stockholm, och så klingar dem i härlig Skandinavisk design.

Som alltid är färgval för mig en pest som inte går att undvika. Så svårt! Något i mig ville nöja mig med vanliga vite, stilrent och fräscht. Men den Ida som älskar den där färgpoppen kände att hon behövde något mer än så. Då stod det mellan färgerna Mint, Chick och Coral. Coral var omöjlig att hitta så den gick bort snabbt. Mint fanns inte i vanlig affär utan behövde beställas, suck! Så det fick bli Chick, en supersnygg gul nyans som kommer passa perfekt till mig. Dessa ska jag åka och köpa efter skolan, och jag hoppas att jag blir nöjd!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

​God Help the Girl är en musikal av Stuart Murdoch, ledaren av indiegruppen Belle and Sebastian. Filmen tar upp svåra livssituationer som relationer, ätstörningar och psykiska sjukdomar. En perfekt indiefilm om ni frågar mig, särskilt då två av de tre huvudkaraktärerna spelas av Emily Browning och Hannah Murray, som är två av mina favoritskådespelerskor.

4/5 bananflugor.

Likes

Comments

Någon annan som har märkt av den underbara jeans-andan som våren dragit med sig? Jag har i alla fall det och har därefter blivit helt frälst i allt som har med jeans att göra. Så moderiktigt, snyggt, lekfullt och galet, särskilt när man vågar jeans på jeans. Här är mina favorit-plagg till vår och sommar.

Likes

Comments

För ett tag sedan gick min Duo Powder från Anastasia i golvet, riktigt synd då jag verkligen tyckte om att göra mina bryn med den. Men då jag använt den produkten i mer än 2 år kände jag att en helt ny produkt var det som behövdes.

Det fick bli Anastasias Dipbrow Pomade, en väldigt omtalad produkt som jag bloggade om för ett tag sedan. Då denna endast finns i ytterst få färger i Sverige och dessutom säljs väldigt dyrt, valde jag att beställa från Beautybay.com, för endast 120 pix. Jag beställde också penseln i nr 12 som är skapad just för denna produkt.

Den är lite svårarbetad i början då den är skarpare än ett puder, men ​när man väl lärt sig använda produkten får man fint resultat, om man ger det lite tid. Den sitter hela dagen och även dagen efter det om man inte använder en remover av något slag. Jag beställde i färgen Caramel och den passar perfekt till mitt kopparfärgade hår. 

Likes

Comments

Idag är det studiedag så jag sitter hemma från skolan. Det senaste halvåret har jag tagit skolan väldigt seriöst och jag tror inte jag missat en enda dag i skolan sedan ett par månader tillbaka. Så en dag ledigt var faktiskt otroligt välbehövligt, särskilt då jag verkligen behöver plugga.

När jag får chans till lite egentid utan att behöva stressa till något brukar jag satsa på en ordentlig lunch. Idag blev det amerikanska pannkakor med lönnsirap och en massa honungsmelon. Gudomligt gott.

Omnomnom

Likes

Comments

Har ni sett den nya kollektionen av kängor som Dr. Martens har släppt? Adventure Time och docs möts, oh my glob! Jag är så glad att de äntligen gjorde denna! Skorna är supersöta men tyvärr inget som passar mig personligen. Hade jag haft barn hade jag gått lös på barnskorna i samma utförande. Önskar att de gjort en BMO eller Lumpy Space Princess-modell, då hade jag utan tvekan köpt dem.


Likes

Comments

Att ha en sko-obession är minst sagt en dyr vana.. Jag har helt fastnat för Chelsea-skon och tycker att den är en klockren sko att ha, särskilt på vår och sommaren. Som vanligt när jag ska leta nya skor så blir Dr. Marten's första målet, och det är sällan jag kommer längre än så. Sedan har jag också blivit helt frälst i de helvita kängorna i mitten, sååå balla. Jag har alltid haft målet att skaffa mig ett par vita docs, men aldrig slagit till.

Likes

Comments

bilder tagna av Beatrice Datmo

Kanske några av er undrat hur håret blev? Så här fint blev det! Färg och klipp av Beatrice Datmo på Salong Tid och gud vilken kvinna hon är! Supertrevlig och mysig som tog hand om mig de timmar jag var där. Blir så glad av alla dessa superprofessionella människor som fortfarande behåller en humor som är mer än behövligt när man fixar håret en längre tid. Jag trivs super i kortare hår och det är så mycket lättare att få snyggt.

Likes

Comments