Först har vi min bakgrund på låst skärm, har den även på upplåst.

Sedan har vi första sidan. där har jag mapparna socialt och spel.

På andra sidan har jag fler mappar, försöker att ha alla appar i mappar, gillar inte att ha det "stökigt".

och i dem sista mapparna hittar vi detta.

Mina favorit appar är nog nouw, snapchat, instagram och spotify <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? Jag är 18 år gammal, är alltså född år 1999.

2. Var bor du? Jag bor i en liten stad i Värmland som heter Kristinehamn, där bor jag hemma hos min mamma och hennes sambo, men även hos min pappa.

3. Vad har du gjort idag? Idag har jag träffat Gabriel en stund. Hämtade honom på stationen och sen åkte vi förbi burger king och köpte med pommes hem. Milo vart överlycklig, han älskar Gabriel. Det var ju trevligt i början. Innan Båda somnade:P

4. Sommar, höst, vinter eller vår? Jag är nog en person som trivs och tycker om alla årstider. Tycker att det finns massa positivt med dem alla.

5. Är du beroende av något? Nej det skulle jag inte påstå, om inte närhet räknas, ogillar starkt att vara ensam hemma, och försöker alltid att prata med någon eller få nån att komma förbi om jag tex ska vara ensam hemma en helg.

6. Nämn tre saker som man kanske inte visste om dig. Nummer ett jag är otroligt mörkrädd, brukar tända nästan alla lampor när jag sover ensam hemma. Nummer två är att jag blir otroligt flirtig när jag får i mig lite alkohol. Nummer tre

7. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Trivs bra i Sverige så jag säger nog, i ett eget hus en bit utanför stan, med stor tomt och mycket snö.

8. Ditt humör just nu? Glad men trött ;)

9. Favoritgodis? Äter ju typ inte godis men om jag måste välja så skulle det vara fiskar.

10. Favoritaffär? Vet faktiskt inte har olika, typ gina för jeans, h&m för tröjor, kicks för smink aa typ så.

11. Morgon eller kvällsmänniska? Beror på vilket humör jag är på och om jag har några planer för dagen.

12. Vem gjorde något extra speciellt för dig senast? Det måste vara pappa när han köpte min bil till mig!<3

13. Är du blyg? Ja, det skulle jag nog säga, eller iaf bland ny människor.

14. Vad heter du i andra namn? Jag heter Mari i andranamn.

15. Vill du gifta dig? Ja det vill jag! Måste bara hitta den rätta först ;)

Likes

Comments

Går dagen spenderades i Karlstad med min kära mamma, åkte dit för att shoppa till oss själva och lite julklappar. Slutade med att vi endast hade köpt grejer till Milo. Han fick lite godis och ny mat då han gått ner mycket i vikt :( När vi kom hem så åkte vi direkt till maxi och storhandlade.

​Vid 21:30 åkte jag och Linnea till gymmet och tränade lite cardio och ben/rumpa. Var så länge sen jag var och tränade så tog det lite lugnt och körde något enkelt. Efter träningen tog vi en liten tur i skärgården och bara pratade, det var så länge sen vi sågs. 

kramis!

Likes

Comments

​Hade hur kul som helst igår!!! Var omgiven av underbara människor! Var hemma vid 04:00 ungefär och kan säga att jag aldrig varit så glad över att se min säng. Idag mår jag faktiskt helt ok, drack inte alls mycket efter som att jag ska jobba i eftermiddag. 

Nu sitter jag och väntar på att alla som ska med på bakis mat ska vakna:) Tänkte även börja dagen med havregrynsgröt eftersom att det blir pizza senare. 

Likes

Comments

Sitter och äter detta och försöker planera kvällen, ska ju till Karlstad med massa kompisar. Bästa LBSB spelar på tempel, var så sjukt länge sen jag va ute och hittade på något så nu jävlar.

Har jobbat hela veckan så det ska bli skönt att hitta på något. Jobbar dock i morgon, börjar 17 och slutar 22 så det är inget jobbigt pass.

Kramis!

Likes

Comments

Bilderna är lånade från weheartit

Likes

Comments

Första tatueringen och absolut inte den sista! Har faktiskt redan bokat en tid för att göra min tredje.

Två bilder från Summerburst och en från nån dag innan vi åkte.

Bästa tjejerna som jag lärde känna i år!

Likes

Comments

Idag kommer mamma och Patrick hem, och självklart så ska jag jobba.. Jobbar mellan 11 och 14 och dem är hemma runt 12:40. Jag vill ju se Milos reaktion så han får vara på dagis fram tills jag slutar och sen plockar jag upp honom. Han kommer bli så himla glad:D Ska bli skönt att inte vara ensam hemma hela tiden, finns lixom ingen att prata med, fast det har ju varit skönt med massa egentid.


Likes

Comments

Har precis ätit upp denna goda frukosten! Havregrynsgröt med mango och en kopp te, tände även lite ljus för att få lite stämning. Är helt slut från igår och känner mig lite små kymig:( Men det stoppar inte mig från att fixa allt inför i morgon. Mamma och Patrick kommer hem i morgon och jag kände att jag skulle stor städa och fixa massor här hemma, visst är jag snäll ;)

//Have just eaten up this delicious breakfast! Oatmeal with mango and a cup of tea, i lite some candles to make it cozier. Completely exhausted from yesterday and i feel a little sick. But that does not stop me from have to fix everything before tomorrow. Mom and Patrick will be home tomorrow around lunch and i felt that it would be nice to come home to a clean house.

Likes

Comments