Godmorgon! (Eller god förmiddag, haha).

Idag är en ledig dag och den är full med härliga planer. För en stund sedan åt jag (som jag alltid gör en ledig dag) en supergod frukost med grovt surdegsbröd, ost, skinka & egenodlade tomater och sallad. Sean tycker jag om någon frukt till frukosten och brukar välja grapefrukt då det är så fräscht! Sedan te till det. Som vanligt börjar jag även alltid dagen med citronvatten. Detta då citron exempelvis stabiliserar PH- värdet i kroppen, stärker immunförsvaret och piggar upp humöret.

Mer om positiva effekter av att dricka citronvatten varje morgon kan du läsa här:
https://kurera.se/10-anledningar-till-att-starta-dagen-med-citronvatten/

Nu har jag precis tagit en kaffe på yogamattan och gjort lite övningar. Tycker så mycket om att sitta här på morgonen och få igång kroppen. Ska även ut på en springtur och försöka få igång löpningen igen efter en lång paus. Har knappt haft någon energi till att löpa den senaste tiden, vilket jag alltid har annars. Jag älskar att springa! Så jag hoppas jag snart fått in vanan igen.

Ikväll ska jag faktiskt på utomhusyoga nere vid Kajen här i Västerås, det är en yogastudio här i stan som ordnar det eventet som heter Utopia Yoga Studios.

Jag önskar er en härlig och solig dag!

IdaLikes

Comments