Tyyliä, kuumimpia trendejä ja girlpoweria.

Ihanaa, että päädyit blogiini. Tervetuloa!

IdaMariaAnkkuri on 21-vuotiaan Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta lähtöisin olevan arjen fiilistelijän blogi. Asun avopuolisoni kanssa Porissa, ja opiskelen Vaasan Yliopistossa kauppatieteitä ensimmäistä vuotta. Juuri nyt pakkaamme pahvilaatikoita, sillä joulukuun alussa suuntaamme takaisin juurillemme Seinäjoelle. En voisi olla onnellisempi paluumuutostamme yrittäjävetoiseen ja kasvavaan kaupunkiin!

Rakastan muotia, inspiroivia ihmisiä ja kotikutoisia illallisia viinilasin äärellä. Hitaat aamut, kahvilakulttuuri ja viikonloppulomat ovat nekin lähellä sydäntäni, ja ihanaa arjen piristystä.

Idea blogiin syntyi intohimosta muotiin ja inspiroivan sisällön tuottamiseen. Kirjoittaminen on terapeuttista ja välillä elämässä tulee eteen asioita, joiden oivaltamisen haluaa jakaa eteenpäin. Oli kyse sitten kauden trendeistä, opiskeluvinkeistä tai maanantain onnistuneesta asusta. Uusimpana kategorialisäyksenä blogistani löytyy girlpower, jonka alle jaan tyttöenergiaa pursuavia juttuja ja voimauttavia tekstejä.

Tämä blogi on ennen kaikkea fiilisblogi, jossa aiheet vaihtuvat tyylistä hyvinvointiin ja kuumimmista trendeistä inspiraatioon elämän eri osa-alueilla.

Toivottavasti viihdyt ja inspiroidut blogissani! 


Ota yhteyttä imankkuri@outlook.com

Löydät minut myös Instagramista @idamariaankkuri, ja blogini Facebook-sivut nimellä IdaMaria Ankkuri Blog. 

Instagram @idamariaankkuri