Hej! Det var jättelänge sen jag skrev förlåt de har bara varit ett helvete på sista tiden. Jag gjorde slut med Laban ungefär 1 vecka efter ett halv år med honom.
Mina föräldrar har skiljt sig nu, mamma har flyttat. Jag känner mig inte som hemma i lägenheten en men vi har börjat med varannan vecka å de kommer väl förhoppningsvis.
Fast jag hatar att va hos mamma på helger för jag tror att hon sakta men säkert håller på att bli en alkoholist.
Innan hon flyttade söp hon varje helg. Nu super hon inte på vardagar men så fort vi inte e där så går hon ut å stuff. Hennes gamla skolvänner tror att hennes nya vänner inte är bra för henne de tror inte vi heller för de e de som har fått henne till det här.
Plus att efter 3 nätter som vi hade sovit där (våran första helg) så kolla vi på Melodifestivalen, sen fanns det inget att kolla på så vi (jag & min syster Hanna) gick å la oss. Då gick mamma ut med sina dåliga vänner och söp kom tillbaka å hade en "fest" de va 3/4 personer men de va fett högljudda å sen så gick de å då börja hon pippa med en kille. När vi e hemma, med någon som inte är pappa, vi mår fortfarande dåligt över skilsmässan å de händer.

2 eller 3 på natta rymmer/flyr vi från mamma när hon pippar å går till pappa å hon märker de så hon ropar på oss från balkongen att vi ska komma tillbaka å prata.
Vi fortsatte gå vi tog en väg man aldrig går när vi kommer fram till pappa så står hon där å vill prata å vi slängde igen dörren i ansiktet på henne och börja as gråta. Sen prata vi inte med henne men nu är de okej men jag är fortfarande inte trygg här på helgen eller lov eller något.

Jag saknar mina kompisar från gymnastiken. Jag har inte hört av mig till de å de har inte hört av sig till mig så de e bådas fel men jag saknar de fett mycket.


Min kompis från Vilhelmina kanske kommer å sover hos oss/hälsar på i några dagar i sommar. Jag längtar som fan för hon va hör 2014 å de va bästa sommaren nånsin och så blev det inget 2015 så nu jävlar.

Men aja jag är trött så ah haha, godnatt💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tappade känslorna för Laban men jag valde att ta en pause för att han är så skör och förstörd så jag vågade, seriöst kunde inte göra slut med honom (nu låter de som att jag är typ 10 år men vad ska jag säga för att det inte ska låta omoget?) men nu har jag äntligen gjort det jag är lättad över att det gick bättre en vad jag trodde. Men de är inte så kul ändå, jag är lite ledsen över att de är över å att mina känslor försvann.

Men aja jag är singel igen så ah de va de bye

Likes

Comments

Jag har tagit en pause med Laban.
Jag har inga känslor inte för honom å inte allmänt jag skrattar och ler när jag ska, jag gråter inte, de enda känslorna jag har/känner är hat och sorg. Just nu är de ingenting jag har inga känslor det är tomt

Likes

Comments

Om ni undrar varför de är engelska är de för att jag skrev de här på Tumblr och har bara engelska följare där och jag orkar inte översätta men de är mina egna ord.
Och de spelar ändå ingen roll för de e nåra som läser mina inlägg här men ni gillar de ändå inte.I feel like crap. I hate my life. Everything in my life sucks right now. Nothing's good.
1. My boyfriend use drugs. Mom and dad find out, I still get to see him and stuff but the thing is they talk about how good it would be for me if I left him. That his gonna change me. And sure I see what they mean and I understand their feeling. And I know that it's the best for me but I don't know if I love him honestly but I do know that I like him really much and I'm not strong. I'm weak I can't go and break his heart like that cause I know how much it hurts. I know it's the right thing for me to do but I just can't, I've never thought about my own health before someone else's why should I do that now? I'm not important so why do the thing that's best for me and hurt someone when I can just do the wrong thing for myself and not hurt someone.
2. Mom and dad are still getting a divorce and mom took home moving boxes yesterday and I don't know why but that made the situation harder.
3. Emma has moved out and that fucking hurts be cause she's the only one I ever talk to. And I don't usually text out my problems like this I just do it here, no one I know following me so no one I know can see this and when no one I know can see this no one knows about it and when on one knows about it then no one comes to me and "care" about me.
4. I have no friends, I have like 3 and I would have been happy to have them if I wasn't "the other choices" all 3 of them comes to me when there's no one else to be with.
5. School.......
School makes everything so much harder. All the stress, anxiety, panic I can't take it. There's only one way to stop it.... And I think you understand what I mean with that but I can't do that either because as I said before I never care about my feelings more then others. and I know that if I end my life my family and maybe my friends (I honestly don't know about them) are going to be sad, I know they care. And I care about them more then me so I can't commit suicide.

Even if it isn't true and I don't think it's going to get better.

Head up, smile on, stay strong and move on.


(I don't know why I have pics of me but I wanted so yeah)


Jag gjorde gelé naglar igår å blev jättenöjd så ah en bild

Likes

Comments

Jag skriver inte så mycket längre men det är för att jag dels inte har tid och för att jag inte har så mycket att skriva om.
Varför jag har mått dåligt de senaste månaderna är för att mina föräldrar ska skiljas. Och annat med men det tar jag inte upp nu.

GOTT NYTT ÅR!!!!🎉🎉🎉🎉🍾🍺🍻🍷🍸🍹

JAG HAR HAFT MIN BLOGG I UNGEFÄR 1 ÅR NU!🍻💕

jag har inga löften de här året heller, jag är jättedålig på att komma på sånt. GOTT NYTT ÅR ännu en gång🎉🎉🎉

Jag har precis vaknat 12:40, jag är hos min morbror å kusin/syster (Emma) när nån annan vaknar ska jag hå så de kan låsa dörren å stuff. Då ska jag hem å dricka en massa kaffe efter igår🍾🍸 och bakis godis finns där hemma också😍😍😍

GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR💕

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har totalt glömt bort att visa er mig i det röda håret. Kommer inte ihåg om jag har sagt att jag har färgat det ens, men jag har färgat mitt hår rött för julkänsla å för att jag blev trött på regnbågen!

GOD JUL🎅🏽🎅🏽🎅🏽🌲🌲👌🏻🎉💕😍

Likes

Comments

Jag mår fortfarande as dåligt. Kan fortfarande inte skriva varför för vi har inte "kommit ut" med de. Men jag mår så jävla dåligt de e därför jag inte skriver så där jätteofta🤐

Likes

Comments

Jag är jätteledsen, jag kan tyvärr inte säga varför för vi har inte "kommit ut" med de än men jag är helt förstörd så ska man gå i skolan och låssas som ingenting. Låssas som att allt är bra att allt är som vanligt, var det tvunget att hända? På riktigt varför....

Likes

Comments

Jag har varit på bring me the horizon konserten de va as kul, finns inga ord. De är fan de bästa dom hänt men. Det var liksom folk som mig där, jag passade in. Det var liksom folk med "konstiga" hårfärger och alla lyssnade på bring me the horizon. Jag kände mig hemma där. Men jag är Sad å mår inte bra alls nu efteråt för det som är i skolan å mina vänner, jag älskar mina vänner och så, men de är inte som mig. Det är komplicerat jag vill inte vara som alla andra jag vill inte se ut som andra, ja jag är emo, jag har färgat hår, svarta kläder och grejer. Och jag vill vara sån för de e liksom den jag är, men jag vill ändå passa in som jag gör på konserter för där är det bara en massa folk som är som mig å där mår jag bra sen mår man skit efteråt för att man ska hem å tillbaka till de människorna som "hatar" på min musik, skämtar om emo och att skära sig å inte fattar att jag är de osv.
Det borde finnas en stad som bara är för emo och goth, där skulle jag höra hemma och trivas!😁

Bye!💕

Likes

Comments

Idag är det skola. Jag hade höstlov förra veckan. Jag var hos Laban från fredag till torsdag, hos honom var vi ute träffa mycket folk. Laban tatuerade sig i onsdags. När jag åkte hem på torsdagen följde Laban med å stannade hos mig tills igår/ söndagen då åkte hen hem.
Jag saknar honom jättemycket redan, det är fan inte bra att vara med varandra så länge när vi bor så pass långt ifrån varandra å är vana vid att träffas på helgerna bara men aja. Jag mår bra, glad. Imorgon ska jag på astma & allergi koll, åker dit 1 gång per år tror jag, på hösten oftast eller vi kanske åker dit på våren också? Jag vet inte
😂

Nästa helg eller aa den som kommer nu, aa skit samma ni fattar. Då ska jag fylla i min hårfärg för den är urtvättad, och så ska min familj och äta med släcktes på pappas sida, Laban kommer ner till Örebro också tror jag.

Finns inte så mycket mer att säga så vi får la höras, vill nån ha kontakt med mig/ läsa känna mig så snapchat--> ida_makela01 kik--> ida_makela

Likes

Comments