Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej Renée, dig gillar jag mycket. 💜 Ni vet såna här energiknippen som en känner "ehhhh hur har jag klarat mig utan dig i mitt liv???" Exakt så känner jag för Renée!!! Alltså exakt!!! En BEHÖVER liksom andra som bara *ger energi* när det är så mycket som taaaar. Annars jämnar det ju inte ut sig. Nä.

Likes

Comments

Likes

Comments

HEEEEEEEEEEEJ.

Ja men alltså hörni, livet. Vilken galen grej det är. Saker jag gillar just nu:
1. Victoria's Secret och deras gamla visningar. Fan vad vackra??? De???? Är???????? Jag?? Dör???? Tjejer rockar så himla mycket. DÖÖÖÖÖR.
2. Bruno Mars???? Fråga ej. Vet inte hur det kommer sig, nya plattan bara??? Speaks to me!!!
3. Konditionsträning???? Jag tränar typ ihjäl mig!! Fast på ett bra sätt!!!!!
4. Vår????????


https://open.spotify.com/track/5k5z54qOiDgsx0As3xY74sVi kan också ta och prata OM MIN BLACK KEYS T-SHIRT SOM ÄNTLIGEN HAR HÄNT. JAG HAR VÄNTAT I TRE ÅR PÅ ATT DE SKA GÖRA SNYGGA TRÖJOR SOM INTE KOSTAR 600 SPÄNN OCH TITTA VAD SOM HÄNDE. DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT??????????????? Den är jättefin och jag kommer typ aldrig använda en annan tröja. Nånsin. Så. Jävla. Fin.

OCH SEN kan vi också prata lite om det faktum att sångaren och gitarristen i The Black Keys, Dan Auerbach (som min blogg också är döpt efter), har släppt ny singel och kommer. Släppa. Ett. Nytt. Album. 2 juni (dagen efter blir det förövrigt ett år sedan som The Kills släppte sin "Ash and Ice". Är det ett tecken på att bra saker sker i början av juni varje år? Ja) smäller det. Vet inte riktigt hur jag ska handskas med dessa nyheter faktiskt, och jag vet hur tråkigt det är att läsa om andras *musiker* en själv inte har någon koll på, men jag måste få prata om det. Fan ÄLSKAR det här bandet så otroligt mycket. Vilka jävla artister. Mmmmmmm.

GUD. Här är två låtar med Dan som soloartist (SINGELN HAN SLÄPPTE HÄROMDAGEN) samt när han spelar i sitt anda band, The Arcs:

Likes

Comments

Det här är väl 1 av ungefär 50 miljarder anledningar jag ÄLSKAR och avgudar en av mina bästa vänner som jag snart känt i 18 år. Hon är så klok och rolig och upplyst och jag blir så himla ledsen när jag tänker på hur mitt liv skulle vara utan henne ! ! !

Gruppchatten med henne+en annan vän vid namn ELIN som jag också känt i typ MER än 18 år är bland det bästa som har hänt mig tror jag. Den lever alltid och som ni ser så diskuteras VÄLDIGT väsentliga saker mest jämt. *

Älskar dem så ! ! ! ! 💜

Likes

Comments

HEEEJ.

1. Hur jävla bra är det med kladdkaka? Jag har ätit det tre dagar på raken. Inte ett tecken på att jag är less alls.
2. Vinyl + grönt te = meningen med livet hands down. Ok kladdkaka inräknad i den ekvationen med.
3. Victorias Secret ???? Har ni sett någon av de visningarna ?? SUCH PRETTY GIRLS SUCH GREAT PERFORMANCES VET INTE VAD JAG SKA S_Ä_GAAAA!!!!! 😱
4. Punkt 3 !!!!!!
5. Vinyl ???

OK så känner att jag börjar bli något repetitiv så jag ska ge mig nu. Men ja. Jag var ute i tvättstugan hemmaHEMMA idag och körde hårt på en *crosstrainer* varpå jag sedan, svettig och död, snubblade över en dold back med vinyler. Rättare sagt 3. Började bläddra. Hittade min ONE TRUE FAVORIT-SANTANA (ALLTSÅ DEN ENDA SKIVAN JAG GILLAR MED SANTANA ÖVERHUVUDTAGET. FÖLL FÖR OMSLAGET OCH LÄRDE MIG ÄLSKA DEN) SKIVA. Skrek. HITTADE INTE en utan TVÅ CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL ? ? ? HEJ HEJ där tog jag och dog och for raka vägen till vinylhimlen. Sen bara plockade jag på mig ett tiotal till och typ grät. EJ att förglömma ingen mindre än Janis _JÄVLA_ jOPLIN. Ni vet hon som typ ??? ÄGDE 60-talet och DOG en tragisk död ?? Ja, hon ja. Jo. 🙌

Men ja, kan ej släppa Creedence-grejen. Har försökt få tag på en av dem på nätet i ungefär 4 år, men gav upp. Så bara har den FUNNITS HEMMA I EN JÄVLA BACK ALLA DESSA ÅR. NÄ.

SEN när jag kom hem till min lägenhet har jag lyssnat/gråtit, ätit kladdkaka, kollat på Modern Family samt gjort YOGA för första gången ordentligt på kanske fyra månader. Fan vad roligt det är ! ! Har gruvat ihjäl mig pga världens stelaste kropp tack vare att jag går som en idiot nu när det varit så halt. Men nu jävlar ska jag hålla i detta igen, för det ger så himla himla HIMLALALALA mycket. ÄLSKAR YOGA. 🙏

Nu ska jag hitta på nåt att äta till middag och antagligen lyssna på mer vinylplattor ! ! KRAMISSss

Likes

Comments