Det här är väl 1 av ungefär 50 miljarder anledningar jag ÄLSKAR och avgudar en av mina bästa vänner som jag snart känt i 18 år. Hon är så klok och rolig och upplyst och jag blir så himla ledsen när jag tänker på hur mitt liv skulle vara utan henne ! ! !

Gruppchatten med henne+en annan vän vid namn ELIN som jag också känt i typ MER än 18 år är bland det bästa som har hänt mig tror jag. Den lever alltid och som ni ser så diskuteras VÄLDIGT väsentliga saker mest jämt. *

Älskar dem så ! ! ! ! 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HEEEJ.

1. Hur jävla bra är det med kladdkaka? Jag har ätit det tre dagar på raken. Inte ett tecken på att jag är less alls.
2. Vinyl + grönt te = meningen med livet hands down. Ok kladdkaka inräknad i den ekvationen med.
3. Victorias Secret ???? Har ni sett någon av de visningarna ?? SUCH PRETTY GIRLS SUCH GREAT PERFORMANCES VET INTE VAD JAG SKA S_Ä_GAAAA!!!!! 😱
4. Punkt 3 !!!!!!
5. Vinyl ???

OK så känner att jag börjar bli något repetitiv så jag ska ge mig nu. Men ja. Jag var ute i tvättstugan hemmaHEMMA idag och körde hårt på en *crosstrainer* varpå jag sedan, svettig och död, snubblade över en dold back med vinyler. Rättare sagt 3. Började bläddra. Hittade min ONE TRUE FAVORIT-SANTANA (ALLTSÅ DEN ENDA SKIVAN JAG GILLAR MED SANTANA ÖVERHUVUDTAGET. FÖLL FÖR OMSLAGET OCH LÄRDE MIG ÄLSKA DEN) SKIVA. Skrek. HITTADE INTE en utan TVÅ CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL ? ? ? HEJ HEJ där tog jag och dog och for raka vägen till vinylhimlen. Sen bara plockade jag på mig ett tiotal till och typ grät. EJ att förglömma ingen mindre än Janis _JÄVLA_ jOPLIN. Ni vet hon som typ ??? ÄGDE 60-talet och DOG en tragisk död ?? Ja, hon ja. Jo. 🙌

Men ja, kan ej släppa Creedence-grejen. Har försökt få tag på en av dem på nätet i ungefär 4 år, men gav upp. Så bara har den FUNNITS HEMMA I EN JÄVLA BACK ALLA DESSA ÅR. NÄ.

SEN när jag kom hem till min lägenhet har jag lyssnat/gråtit, ätit kladdkaka, kollat på Modern Family samt gjort YOGA för första gången ordentligt på kanske fyra månader. Fan vad roligt det är ! ! Har gruvat ihjäl mig pga världens stelaste kropp tack vare att jag går som en idiot nu när det varit så halt. Men nu jävlar ska jag hålla i detta igen, för det ger så himla himla HIMLALALALA mycket. ÄLSKAR YOGA. 🙏

Nu ska jag hitta på nåt att äta till middag och antagligen lyssna på mer vinylplattor ! ! KRAMISSss

Likes

Comments

Katt+systermys idag!!!! Jag är hemma i skogen och äter. Så det är bra.

Kampen för att få mina föräldrar att förstå hur briljant det vore att skaffa en hund fortsätter.

KRAM

Likes

Comments

Inte ens när det är riktigt jävligt så består det.

Kram.

Likes

Comments

HEEEJ!!

Sorry för NOLL aktivitet här. Jag har för det första sovit bort hela lördagen och annars har jag nog bara haft fullt upp med jobb och andra vardagsaktiviteter som hör till vuxenlivet.

I torsdags åt jag på Vezzo med Niklas!! Fan vad gott det var. Drömmer fortfarande om den maten jag åt. Shit.

I fredagskväll så fikade jag hos Renée!!!! SÅ jävla FIN lägenhet dom har alltså. Höll på att dÖ. Här är också hennes kanin Uno som en kan följa på instAA:

Man bara ÄLSKAR liksom!!!

Nu ska jag fortsätta med min storstädning som jag hållit på med sen klockan tio imorse. Fan sjukt. Men jävlar vad rent det blir hääär! Tjohoooo!

Likes

Comments

HEJ!

Ä N T L I G E N börjar jag bli piggare. Herregud. Igår så hämtade jag ett paket från ASOS!!!! Jackan som ni ser här ovan fanns inuti och jag är så otroligt glad. Jag är nog kär i den. Funderar på att fråga ut den på en date??? GUUD! Älskar den. Solen bara fanns med hela dagen och på kvällen så drack jag te och åt kladdkaka med Renée ❤💘 Vi hade jättemysigt!! Hon är bra. Riktigt bra.

Bra dag igår!! Jag är nöjd!! Jag har tittat på Homeland sedan klockan tio nu och känner att jag behöver en break. Såna sjuka intriger och så mycket kaos som händer hela tiden.

KRAMIZ!

Likes

Comments

"Han säger att jag är ytlig", sade jag skämtsamt.
"Du är ytlig."

Jag log, men kände redan att det inte alls var lika skojsamt som när jag själv sade det. När han tillskrev mig egenskaper så trodde jag omedelbart på att de var sanna, varje gång. Var jag ytlig? Mitt ansiktsuttryck bytte genast skepnad från ett leende till ett uttryckslöst sådant.

Ytlig. Jag började tänka på allt jag ville lägga pengar på - hudvård, vackra kläder, jackor... Jag hade ju kommit till den punkten så allt knappt fick plats på klädställningarna längre. Jag viftade bort tanken av att jag kanske bara var ett tomt skal med söta kläder för honom och kröp ihop i hans famn.

Dagen därpå när jag kommit hem så bestämde jag mig för att slå upp synonymer till ordet "ytlig". Jag kanske bara missförstått hela föraktet för ordet i sig, i själva verket kanske det var något bra? Där stod dem, uppradade. "Belägen på ytan", "opersonlig", "lättsinnig", "fåfäng". Jag blev sittandes ett tag, betraktade min ena blogg med väl utvalda bilder på bland annat blommor (massvis av dem), avokadomackor, konst, glada hundar, Beatles från 1967. Jag bläddrade sedan igenom mitt musikbibliotek. Var jag... tom? Med ens så satte tanken på det skräcken i mig.

I veckor plågades jag av tanken att andra människor tyckte jag var ytlig. Det är den största synden i vårt moderna samhälle, att gå på ytan, att låtsas vara nåt en inte är.

Så småningom ägnade jag mindre och mindre tid på det och en kväll skulle jag gå hem ifrån jobbet. När jag klev utanför dörren så pep jag till av ren entusiasm då hela himlen, som jag inte sett inomhus, gick i lila ton. Trots att det var blåsigt och min jacka var för tunn så kunde jag inte låta bli att bli något berusad av den här vackra himlen som låg som ett tjockt täcke över jorden. Jag lyssnade på en popig, munter sång och sjöng med.

När jag sedan var hemma så insåg jag att det kommer alltid finnas andra som tycker att jag är på ett visst sätt, hur jag än beter mig. Jag råkar bara uppskatta vackra saker. Det är därför jag älskar typ alla djur (särskilt barn-djur - gråter alltid när jag är vid/ser bild på kattungar eller valpar), prosa, modeller, pälsjackor, växter, färger. Jag tycker hela 70-talet är vackert, därför älskar jag det. Jag kommer alltid tjuta när himlen går i starka färger, hur gammal jag än blir. Det gör mig inte till tom. Och liksom om nån tycker det ??? Så får det göra det. Jag har ju vandrat 22 år här på jorden med tusen åsikter om mig, vad jag tycker och hur jag ser ut och än så har det inte spelat någon roll alls.

Bilderna är ifrån min Tumblr. Puss! 🌸🌻🌺

Likes

Comments

HEJ LOVERS. Så började jag alltid mina inlägg 2014. Har jag för mig, i alla fall. Such friendly person. Osv.

Så... Den här dagen är snarlik igår, i förrgår och dagen innan förrgår då jag har den värsta förkylningen jag varit med om på minst ett år. Jävlar. Visst är det tråkigt att läsa om andras förkylningar??? Det tycker JAG! Men om ens egna kan man prata om i veckor. Människan......

Fast idag var faktiskt inte snarlik igår, då jag spenderade min förmiddag på hälsovårdscentralen, också känt som HELVETET på jORDEN. Jag är ALDRIG där såvida jag inte är typ döende och de lyckas alltid fucka upp typ allt. Idag så kom jag dit, betalade mina 300 spänn, satte mig ned och väntade som en medgörlig medborgare och en läkare kom så småningom och hämtade mig. Jag satte mig ned i det här lilla rummet, på en pall, och läkaren som skulle kunna vara goddamnit SJUTTIO sätter sig ned mittemot mig och trycker sitt skrev mot mitt vänstra knä. Hämtar nån konstig grej, gör det igen, fast ännu värre. Typ - sorry I have to break it to ya, men du når inte bättre ju mer du trycker ditT SKREV mot mitt kNÄ, ditt jävla äckel.

Fyrtio minuter passerar (trots att proverna tog tio minuter) och han säger att de inte hittar nåt fel, men att det kommer bli bättre, antagligen. Det kan också bli sämre :)

Jag försöker förtränga den där konstiga upplevelsen nu genom att färglägga exotiska fåglar som ni ser här ovan. Tröjan jag har på mig på första bilden köpte jag på en loppis för 19 spänn i söndags. WOP!

Jag har förövrigt också sett på en film??? Som jag EJ sett minst fem gånger innan??? Det är min grej. Men inte längre. Dreamfilm har ens rygg såhär i febertider. Ryan Gosling har mustasch, så den har ju oddsen på sin sida innan en sett den, sen utspelar den sig 1978 SÅÅÅ???? Faktiskt svinbra. The Nice Guys. Inte den typiske *2-män-som-är-stenhårda-och-maskulina*-actionfilmen alls vilket gör mig glad och så då jag är LAGOM trött på dem. Liksom typ resten av världen.

Likes

Comments