Blommor, blommor, blommor, krukor. 🌻 Jordgubbstårta, syskon, syskonbarn, grillad halloumi.

Likes

Comments

Liksom - en film där inte kvinnan är sidekick eller nån som behöver räddas. Kan det verkligen vara så viktigt? Ja. Det är det.

Likes

Comments

HEJ!

GOD FÖRMIDDAG, eller eftermiddag, rättare sagt. Nu är jag tillbaka i min lägenhet något friskare och tänkte spela Sims 2. ÄLSKAR det SPELET. Blir rätt uttråkad rätt snabbt då det liksom efter man byggt huset blir ganska långtråkigt?? Särskilt om man har en sim och ett djur varav personen jobbar ??? En bara "äh, snabbspola lite till". Tur att hundarna och katterna är söta i alla fall. Och att en kan vara rockstjärna. (!!!!)

Likes

Comments

M I M I E L A S H I R Y 

✨🌟👌

Alltså !!!! ALLT hon har på sig vill en ju ha. ÄLSKAR henne så himla mycket, största inspirationskällan jag har.

Likes

Comments

Hej.

Vilken vecka .. . . .. . . .. . . OH LORD! Hela veckan har jag försökt att bekämpa en otroligt envis förkylning som jag verkligen inte har haft tid med. Vi har varit en man kort på jobbet dessutom två av dagarna, vilket gör att en vill ju liksom vara *on top of the game* och kunna vara effektiv. Med ett huvud fullt av SNOR så är det EXTREMT svårt, visar det sig. Jag är så jävla trött på detta???? FÖRST kom EXTREM pollenallergi början på månaden, därefter blev jag fucking FÖRKYLD. Att näsan ens sitter kvar är ju i sig ett jävla mirakel. Visst, det suger att läsa om andras snorproduktion kan jag tänka mig, men jag måste bara få !!!!!!! Vara HYSTERISK över detta på the world wide web ett tag. Det har hindrat mig i så sjukt mycket och kostat mig en massa pengar, så.... NU får det vara NOG.

TIPS: GÅ EJ på jobbet om NI JUST BLIVIT FÖRKYLDA. NI KOMMER smitta ANDRA. VISST, man får en karensdag och sjukavdrag, men det får de som du smittar också. 👎

Hur som, jag är hemma i Döviken just nu och har hittat en rosa jeansjacka från nittiotalet som min kära mamma då köpte. SJUKT glad över det, den är i tvätten as we speak. WOP! OCH även en del andra saker som ni ser på bilden här ovan. LOOK at that TEKANNA!! SÅ HIMLA FIIIIN. 🌻 🙌

Här är låtar jag lyssnat på de senaste tre dygnen:

DESTINY'S CHILD!! 🙌

Likes

Comments

Mvh förkyld sen i fredags.... .. . . ... .. . . .. . . .. .. ..

Likes

Comments

Bilden är från "Women's Rights News" på Facebook! Den ger liksom rätt söndagsvibe i mitt tycke. För att vara en så pass progressiv tid så är bilden av den traditionella *familjekvinnan* ändå förvånansvärt stark. Liksom... Alla gör vi egna val som leder till antingen det ena eller det andra.

Vi kommer alltid vilja ha olika saker av livet, och det ska vi vara riktigt tacksamma för tycker jag. Fatta hur jävla dötråkigt det hade varit om alla ville och gjorde samma saker ?????????? NEJ tack till den kusliga världen.

🌸🌻🌸

Likes

Comments

Men det här när andra människor lyssnar och förstår precis vad en menar. Vet inte är bara så jävla, jävla, jävla sanslöst nöjd så jag bara sitter här och flinar medan jag lyssnar på spansk musik. Är så sjukt trött men tror inte att jag kommer kunna sova ordentligt ! ! !

Liksom kram till alla som behöver. Vilken bra dag detta varit. Det är bra att investera i sig själv. Återigen: kram.

Likes

Comments