HEJ.

I säkert... Tre års tid så har jag velat testa på boxning då jag tycker det verkar kul, svårt, utmanande osv. Många saker, så att säga. MEN, jag har svårt för att träna i grupp eller bland andra människor, jag tycker det är jättesvårt. Det är liksom issues som sitter kvar sen grundskolan någon gång, då jag alltid fick höra att jag var svag av andra. Jag var liksom mer... en börda att ha med i brännbollslaget. Inte alls förmånlig, vilket de gärna ville göra tydligt för mig, att det inte var kul att ha mig med. (Ni vet ju hur *coola killar* är i sina tonår. Härliga.)

Hur som helst, med det i bagaget har jag aldrig riktigt vågat, då jag tänkt att de alla kommer säga samma sak, att jag inte kan, att jag är för svag för att ens prova, vilket är en situation som jag gärna undviker. Men efter att ha nämnt det ett par gånger för andra, bland annat för några av mina kollegor (som alltid är bäst och uppmuntrande) på en fikarast för ett par veckor sedan så började jag tänka om och inse att det kanske är en förlegad syn som jag har på mig själv.

Så - jag drog med mig Renée för lite mer än två veckor sedan och vi besökte en boxningsklubb tillsammans, och det är nog det jobbigaste jag utsatt min kropp för under mina 23 år här på jorden????? MEN. Vi gjorde det!!!!!!!! Vi var med hela passet. Efteråt kändes det typ såhär:

Allting som en går och tänker på kopplas bort, det finns ingenting annat där och då än det du ska göra med kroppen och det är en sån befrielse. Det är olikt allt annat jag provat, när en till exempel springer eller *lyfter vikter* så finns ju allt annat där på nåt sätt, i bakhuvudet, men inte där. Där försvinner allt, och om det trots allt hänger med så slår en liksom bort det.

Så inte bara att det är sjukt bra för i princip allt, jag upplever att det dessutom är så himla.... läkande. För allt jävla skit som har hänt det här året, och jag är så himla, himla, tacksam för det. 🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför är den här så kul?????

Likes

Comments

Har ni någon gång träffat en person som ni ögonblickligen känt att ni mår bättre av att få vara omkring, eller få ha i era liv?

Det har jag. Lyckligvis, mer än en gång, faktiskt. En av de gångerna var allra första dagen i gymnasiet. Jag, nervös och livrädd, fick sitta bredvid en förvånansvärt cool tjej (detta var 2010 och hon var fan on fleek??? Det var inte jag). Sekunden jag insåg att hon faktiskt kanske ville bli min vän var när vi skulle äta lunch, jag dröjde av någon anledning kvar (antagligen för att jag är seg nu liksom då???) och trodde att de andra hade gått när jag blev klar med vad jag nu gjorde. Ryckte snabbt på axlarna och försökte övertyga mig själv om att det var mitt fel, jag var långsam, de orkade nog inte vänta. Men, så säger någon "kommer du?". Hon var kvar, hade sett till att vänta på mig tills jag var klar.

Sen den jävla dagen, för över sju år sedan, har hon alltid, alltid, alltid, alltid haft mig. För alla gapskratt, fniss och allt underbart hon tagit fram hos mig (för så är det ju ABSOLUT. Vissa människor tar bara fram det bästa i en själv.), hur lycklig hon fått mig att känna och för att hon fick den där förvirrande perioden i mina sena tonår att bli så mycket gladare.

Tack för att du såg mer än en osäker, liten tjej hos mig. Tack som fan för allt, Louise. 💘

Likes

Comments

I fredags fick jag hem mitt ~*set*~ från Nasty Gal. Färgen är väldigt olik jämfört med hur det ser ut på deras hemsia, men nåväl. Är nöjd ändå!!!

Likes

Comments

HEJ.

I helgen har jag sovit och tittat på Charlie's Angels-filmerna från 2000 och 2003. Bortglömt guld.

Likes

Comments

Under hela onsdagen så spenderade vi vår arbetsdag med att vara på Clarion!! Vi hade planeringsdag inför vad som komma skall, vilket jag tycker alltid är superkul. Särskilt eftersom vi främst sitter vid våra arbetsbord hela dagarna, då är det ju extra kul att komma ifrån och se alla i samma rum.

Det hade nog inte alls varit särskilt kul om en hade osköna kollegor, men som tur är har jag väldigt a) trevliga b) snälla och c) lättsamma *jobbarkompisar* så jag hade en jättefin dag!! Vi fick massor av fika och god lunch vilket är ju det mEST PEPPIGASTE av allt!! OCH så hade de färdigbryggt te från Brunkullan i en termos. 10/10 från mig som inte dricker kaffe.

Likes

Comments

HEJ HEJ här är en bild från Renée och Martins FÄZT förra lördagen!!!!! Bilden är lånad från Madeleine. ⚡

Likes

Comments

Jag fyllde år i tisdags men har inte kunnat skriva om det riktigt förrän nu, eftersom jag hade en så EXTREMT bra dag. Har ni nånsin känt att ni behövt sova i typ en dag för att kunna processa och hantera allt ni varit med om?? Så är jag OFTA. Särskilt när det hänt mycket bra saker och en varit liksom.... riktigt jävla lycklig och haft det riktigt jävla roligt. Då är det svårt efteråt, ibland. Jag vill bara kunna sitta ned i ett tyst rum och lyssna på musik och reflektera, ta in. Exakt så blev det igår, efter alltsammans skett under tisdagen. Men vad fan gör det.

JO! På jobbet så sjöng mina kollegor för mig och bjöd på fika. När jag sedan kom hem så bjöd jag på tårta!!!!! Jag tog dessvärre dåligt med bilder, men på kvällen när alla gått hem så hade jag så himla ont i mina kinder och för jag skrattat så himla mycket under typ hela dagen. Då vet en att en har haft det nästan för bra.

Jag VET INTE. Ibland kan jag känna mig vilsen, antagligen en känsla som hör hemma när en är i sina *early 20s* men jag kan känna att jag inte riktigt hör hemma här och att jag liksom.. ja. Att jag bara är lite för jävla märklig, liksom? MEN, så får en träffa dem som faktiskt valt att ha mig i sina liv, och då är det ju svårt att inte bli... helt utom sig. För det är så tydligt att de förstår, att de accepterar och att jag får vara precis så som jag är för dem. Det är för mig den absolut bästa presenten jag fick när de alla var här och bara... var, liksom. Hade aldrig kunnat önska mig något annat. Det känns så himla betydelsefullt.

Nu är jag officiellt 23 år gammal. 🌙

Likes

Comments

HEEEEEEJ!

Såhär ser MÅNGA<- av mina kvällar ut nuförtiden, kanske alla. Te + That 70's show = PURE. PURE som fan. Imorgon så jobbar jag halvdag, så jag slutar klockan tolv! Ska panikleta efter en kostym att ha i helgen då jag ska på halloweenfest hos Renée. Sen tänkte jag hämta lite paket som jag beställt, äta lunch och typ... sova.

Idag har jag handlat lite maaat, varit på jobbet och tränat. Har precis klämt i mig massvis med bönpasta och oumph!!!! KOLLAT PÅ THERESE LINDGREN. Älskar THERESE.

Nu ska jag duscha och städa, sen ska jag nog sova. Är så extremt taggad på att gå till tolv imorgon, känns som att dagen knappt har börjat då ens?? WOP. 🍂

Likes

Comments