december 2014.

Tystnaden blir till vakuum och vakuumet blir till hål. Jag vet inte, men jag vet ju att det inte är ett bra svar. Man ska utveckla, förtydliga, nyansera. "Hur ärlig ska jag vara?"

Kontakten mellan mig och mina känslor är av nånstans. Som att munstycket är utslitet och behöver bytas ut, för det finns ingen anslutning. Jag är bortkopplad.

Inget kunde röra mig. Sen sa han att jag inte var särskilt smart, att jag är manipulativ och uppmärksamhetskrävande - och jag blev så småningom någon annan. Allt som tidigare varit sant blev en fråga och allt som varit säkert blev en skepsis.

"Hur känner du?"

Som att jag inte är här. Som att jag är någon annan. Som att han tog allting som var mitt och suddade ut allting som han inte tyckte om och nu finns där inget kvar.

Sen så lämnade dem mig här.

Tom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag håller om din hand och din handled så hårt så mina fingrar blir vita. Vill bara rädda dig, rädda dig från dig själv och från allt som nånsin gjort ont, men mina ord blir så små och förvandlas till tomma luftslott framför mig.

Snälla, se alla sommarfärger och ta in dem alla.
"Huvudsaken är att du är okej. Du måste vara okej."

Likes

Comments

Jag måste ändå säga att det känns sådär ihåligt hopplöst nu. Jag är här i alla fall, sedan länge, redo att hålla din hand om det blir läskigt. Du kanske redan visste det men det känns ändå viktigt att ha sagt det. Nu förbereder jag mig mentalt för Tinder och ytlig, ihålig bekräftelse.

Om du vill vara min så visa det då! Våga kämpa för mig, visa att det blir annorlunda den här gången.

Liksom det här är inte det minsta svårt, det är jag övertygad om! Men jag är jätterädd. Jag är rädd för att jag inte hör av dig på flera veckor, jag är rädd för att förlora dig igen innan jag ens har haft dig.

Om du menar allt som du sa till mig igår så blir jag väldigt lycklig, vilket inte är det minsta konstigt eftersom jag är dödskär i dig! Alltså jag kan lyssna på One Direction och Britney Spears i DAGAR när du är som allra bäst och bara gå omkring och vara glad för ingenting. Jag slutar aldrig att tro på dig och har alltid din rygg, även när jag har hatat dig så har du ändå gjort mig knäsvag (ditt rövhål). Liksom alltid.

Att inte räcka till. Att inte räcka hela vägen. Blir vi annorlunda av vår sorg? Präglas vi så pass att vi aldrig blir densamma av att sakna, mista? Jag tror det. Jag minns inte senaste gången jag kände att jag var mig själv. Har glömt hur jag är, vad jag gillar, hur jag stod raklång i stormar, regn och snö. Har förlorat så många gånger att jag börjar tro att det är det enda jag kan.

Texterna ovan är det jag som skrivit och någon annan som mottagit. De fanns sparade bland mina anteckningar. De är från en annan tid. Ibland tror jag att de är skrivna från någon annans händer än mina egna. Ändå - så vet jag att de tillhör mig - de har mitt hjärtas avtryck överallt. Han har nog glömt mig nu.

Likes

Comments


Alltså är så sanslöst trött på att allt alltid är samma, lika, samma, lika, lika, samma. Vill bara ruskas om! Hårt. Jag vill vara och göra det riktigt jävla konstigt med andra som är lika konstiga som jag och skapa ännu konstigare saker.

Här är min Pinterest så länge. https://www.pinterest.se/idawiktorsson/

Likes

Comments

http://brandonxjerome.tumblr.com/post/159818103793/all-amerikkan-bada-by-brandon-jerome

Mmmmmmmmmmmmmmm har onekligen gett mig in i en tid i mitt liv som får mig att känna mig inget annat än besegrad. Som att en liksom inte orkar kämpa längre, för det är allt man gör, men man kommer ingenstans. Liksom står här och stampar som en riktig loserloserloserloser. Det är jag just nu. Trots att jag har semester. Går inte att förklara.

Idag? Har varit kattvakt åt en svart liten katt på förmiddagen. Har även klippt mig (!!!!!) och spelat The Sims 2. Min familj som jag skapat är värsta drömmen, trots att alla är dumma i huvudet och ska göra samma sak hela tiden vilket resulterar i en kaotisk känsla där alla bara är i vägen!!!!!!!! Ni som vet ni vet. Ni som inte vet... går miste om nåt. Det är fan svinkul.

Ni ba: Men hALLÅ, vem är snubben på bilden dååååå? En bra jävla musiker som är <socially conscious> vilket ju ÄR UPPFRISKANDE och så. Joey Bada$$, för att vara exakt. Jävligt grym snubbe.

Likes

Comments

Det här med varför kommunpolitiker har generellt dåligt förtroende i Sverige är för mig liksom för många andra ett mysterium. En ekvation som är totalt omöjlig att lösa!!!!!!!

Eller hur var det nu?

Med vänlig hälsning,
inte särskilt övertygad.

FYI så tjänar kommundirektörer/kommunchefer mellan 70-95.000 kronor i månaden här i länet. Förutom Ragunda då.

95.000 kronor. Har ärligt inte ens hört om honom förrän ikväll.

Låt det sjunka in en stund!

Likes

Comments

Blommor, blommor, blommor, krukor. 🌻 Jordgubbstårta, syskon, syskonbarn, grillad halloumi.

Likes

Comments

Liksom - en film där inte kvinnan är sidekick eller nån som behöver räddas. Kan det verkligen vara så viktigt? Ja. Det är det.

Likes

Comments