Känslor

​Jag är bara så trött helt enkelt.

Jag älskar mina vänner, overdeligt mycket men älskar dem mig lika mycket tillbaka. Nu förtiden så snackar så många skit bakom ens rygg även fast dem gillar och va med en. Men frågan är varför man gör det, VARFÖR??

Folk tror dem får uppmärksamhet av att prata om andra, som om deras kompis liv är mer intressant en deras även fast dem kan säga något elakt. 

Inte för så länge sedan var jag på fest med några kompisar och hela kvällen går min bästa kompis runt o pratar om vilka jag hållt på med,, säger att jag är en hora och massa andra saker. Då de flesta av sakerna hon sa inte ens va sant så är de ganska självklart att jag blev sur. Dessutom har dem på festen inte rätt till att veta personliga saker om mig. Hon var väldigt full och det är en riktigt dålig ursäkt enligt mig. Liksom när jag säger något personligt till mina kompisar räknar jag med att det stannar mellan oss. 


Men folk nu för tiden... Mer en 70% av ens vänner har snackat skit om en och så är det för dem flesta...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Känslor

Jag älskar sommar romanser som de flesta tycker är en speciell grej.

Självklart vill man hellre ha någon året runt och mest desperat efter en pojkvän eller flickvän blir man när den börjar bli kallt ute och kompisarna stannar hemma med sina killar eller för att det helt enkelt är för kallt.

Alla hjärtans dag är också en sån dag eller egentligen är hela månaden jobbig då alla börjar planera deras alla hjärtans dag. Från 1-14e Februari frågar killkompisar om tips på vad dem ska göra eller vad dem ska köpa. Och inte nog med det så blir killarna så klängiga?!?! Dem blir liksom mer desperata en andra månader.

Men ändå trotts att dessa tider på året är så magiska men också tragiska så är det spännande, romantiskt och framförallt mystiskt med sommarromanser. Men jag anser att sommarromanser är dömda för att bli komplicerade och att dem inte funkar i slutändan. Men absolut finns det sommarromanser som slutar bra men kan ju säga att jag absolut inte har haft en bra erfarrenhet av det. Hade två sommarromanser under en sommar, ena var jätte gullig och han gillade verkligen mig och jag gillade han men i slutändan visade det sig att han hade ljugit en hel del. Sen kille nummer två hade en tjej samtidigt som vi höll på?!? liksom hallå, äckel! Utan att gå in på detalj och avslöja för mycket så kan man ju säga att inget av dem förhållanderna var bra för mig.

Men ni har ju sätt filmer som letters to juliet, eller hur? Allt startar med en fantastisk sommar och mysiga kvällar och dem får det att fungera trots omständigheterna, men är det så det skulle hänt i verkligheten? kanske, kanske inte.

Jag tycker absolut det är bra att ha hopp när man är kär och se positivt på kärlek men tycker också att man ska vara försiktig då jag sett så många bli så sårade. 

Likes

Comments

Vardag, Shopping

Man kan ju inget annat en att älska Mos (Mall of Scandinavia). Det är så fint och man kan drömma sig bort där i timmar, gå runt och kolla kläder, fika eller äta något god lunch/middag.

Idag var jag iaf i mos och kolla lite kläder och åt middag på o´learys med Linnea

För en gångs skull så köpte jag bara en grej och det var en jacka, är helt förälskad och den kostade bara 350kr, alltså ett riktigt kap från diables.

Bild rån kicks

O´learys, lunch buffé 110kr (to die for). Middagsbuffén är dock 1000 gånger bättre men kostar en hel del (275kr om jag inte minns helt fel)

Bild över food courten på våning två.

Likes

Comments