​Jag vill tacka vänner för att ni hjälpt mig igenom en hemsk sommar. Ni har hjälpt och stöttat mig otroligt mycket och vill verkligen tacka er! Både nya och gamla vänner. Tack så jättemycket! Speciellt tack till dom i hemvärnet! 

Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, nu var det ett tag sen jag kom hem från taizé i Frankrike men det var superkul! När jag var dör tyckte jag det var långtråkigt och ville verkligen inte tillbaka men nu när jag kommit hem saknar jag det. Vi var där i en vecka och varje dag så hade vi bön 3 ggr om dagen, vi hade bibelstudier på förmiddagen och sen jobb på eftermiddagen. Jobben varierade väldigt mycket. Man kunde antingen stå i köket, eller vara städare eller jobba i kyrkan när det var bön. Jag jobbade i tysta dalen vilket vara ganska skönt, man behövde inte göra så mycket.

Jag träffade några sjukt roliga människor där också. Några från Gävle, några från Åmål men också några irländare och några tyskar.

Skulle vara så kul om alla skulle träffas igen nästa år!


Likes

Comments

Hej allesammans. Jag har tagit en paus från bloggandet men tänkte börja skriva lite mer nu i sommar!! Anledningen till att jag inte skrivit så mycket här är för att jag har satsat på skolan istället. Försöka få bra betyg! Jag har nyss kommit hem från Gotland med HvU (hemvärnsungdom) och det var super kul. Saknar alla redan. Har så många roliga och fina minnen därifrån. Det var inte bara min avdelning som åkte med utan en avdelning från Norrtälje följde med! Nu har vi båda grupper börja tänka på att träffas igen för alla trivdes och hade jättekul tillsammans och vi hade jätte bra sammanhållning som grupp i slutet. All hjälpte alla!

Om ni vill läsa lite mer om vad vi gjorde så har min kompis skrivit på sin blogg om vad vi gjorde dom dagarna :)

www.nouw.com/elintc

Likes

Comments

I efterskott

​Jag har varit upptagen hela lovet så jag glömt säga god jul och gott nytt år. Bättre sent än aldrig ;)

Likes

Comments

Idag var jag på Stockholms hundmässa och ställde ut dobermannen Azzi. Det gick bättre än väntat. Hans individuella bedömning vart very good och hans bedömning i ringen vart inte så bra men jag är ändå stolt och glad över hans individuella resultat ändå :)

Bedömning- good-very good-excellent, det är som betygsskalan G-VG-MVG och Azzi fick då alltså VG typ :)

Likes

Comments

​Nu finns det lite bilder från gårdagen då jag var med flygvapnet, jag flög hercules igår också men jag vart så himla åksjuk så jag spydde nästan men det var ändå kul att åka och titta på helikoptrar!

Likes

Comments

​Igår var jag figurant åt hemvärnssoldaterna och det var jätte kul. Dom hade en övning i hur hunden fungerar. Jag hamnade i ett trevligt gäng som var snälla mot mig och visade hur jag skulle göra. Jag är ganska blyg av mig men det gick bra. Jag skulle springa ut i skogen och gömma mig och sen skulle en hundförare leta upp mig med soldater, när dom hittade mig skulle dom behandla mig som en fiende vilket dom tyckte var lite svårt. När dom hitta mig så stod dom med vapnen (som inte var laddade) mot mig och bad mig räcka upp händerna och lägga mig på magen. Sedan visiterade dom mig och förhörde mig. Detta gjorde vi hela dagen och på slutet fick jag leka med hundarna. Dom flesta hundarna var rottweiler och dom var ganska små i jämförelse med min dobermann. Vi fick pytt i panna till lunch och det var kallt som f*n men det var kul. Jag hoppas jag får vara med snart igen med hundarna. Sen innan vi åkte hem så fick jag kolla på när plutonen jag var med lekte soldater. Dom "stred" mot varandra och blindsköt mot varandra och det var maffigt coh kul att titta på deras strategi och hur dom tänkte.

Likes

Comments

Jag är på mall of skandinavia och det är jättestort och lyxigt och jag är så exalterad över att det är så fint, sen finns Disney store 😀

​knasig bild på mig för att jag älskar stitch :)

Likes

Comments

​Fy vad skönt med helg! Idag hade jag temadag med skolan och det var kul, vi fick leka veterinär och ha en hälsoundersökning på våra reptiler. Jag och en kompis fick döpa e leopardgecko och han fick namnet Ernst. Det har varit kul denna dag men esten av veckan har varit bajs... Men snart ny vecka och ny energi!!


Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot skolan och kommer på att jag inte har bloggat på länge, men iallafall. Veckan har varit bra, på idrotten hade jag simning och det gick super, och min idrottslärare är verkligen bra! Igår hade jag hemvärnet, vi hade exercis och värdegrund. Det var bra och lärorikt och vi har verkligen bra befäl och dom lär ut väldigt bra. Idag har jag bara en lektion sen slutar jag.

Om ca två veckor ska jag till flygvapnet och vi ska få åka i ett militärt flygplan som heter hercules. Såååå taggad :)


Likes

Comments