Header

Juni 2017, Träning

Bloggen har stått tom ett bra tag nu. En orsak jag har är ju att vi förra veckan var på "campingsemester" i Sverige. Själv skulle jag nog inte kalla det camping då vi sov i stugor 99% av tiden där. Måste också skriva att vår grill började brinna igår. Tur att inte gasflaskan sprängde i alla fall!

Hur som helst, idag tisdag har för min del varit en träningsdag. På förmiddagen blev det ett tvåtimmars rullskidpass klassiskt. (alltså parstakning i våra trakter!) Men så är det då det knappt finns någon backe. Passet gick riktigt bra och det kändes som att hjulen på skidorna nästa rullade av sig själva. Inte i motvind dock.

Nu på kvällen hade jag ett dubbelpass i Larsmo med en timmes rullskidning fristil, det kändes som att benet skulle hoppa ur höften (låter lite överdrivet) och ingen kraft kommer ut i benen, utan de bara hänger där. Jag skulle beskriva det som att man står i ett berg av kuddar och ska försöka hoppa; det går inte. Efter rullskidningen hade vi 30 minuter styrka och joggade ner​ 15 minuter. Nästan fyra timmar träning idag, nöjd och trött kan jag gå till sängs! 😀

PS. Idag är det 65 dagar till skolan börjar. Jag är så taggad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, Juni 2017

Sommarlovet är i full gång, bara lite mera värme och brunare ben saknas ännu. Imorgon har de lovat lite varmare väder i alla fall.

I fredags var vi en sväng till Gällivare där jag bland annat sprang ett 3000m test som gick bättre än väntat! Tiden kanske inte var så mycket bättre än förut men känslan var super bra! Fötterna bara rullade fram, i början åtminstone. 😂 Där fick jag också veta att jag till hösten får bo i en helt egen lägenhet! 😍 Jag väntar så mycket på att få inreda den. Igår hade jag inget att göra på kvällen så jag och pappa for och köpte guldspray som jag sprayade bland annat min lampa och några fina glasflaskor som ska bli ljusstakar.

Sen får också alla som vill komma och hälsa på!😄

9 Sb❤️⬆️

Likes

Comments

Maj 2017, Vardag

Onsdag och sista skolveckan. Det börjar närma sig, sommarlovet. Men jag väntar nog redan till skolan! 😂 Det ska bli SÅ spännande att flytta till Sverige. 😍

Idag hade jag vilodag så jag och Jenna tog en sväng via cafét. 😋
Imorgon är jag bara en stund i skolan, sen drar vi till Gällivare för att springa 3000m test och få se var jag ska bo!😄

Likes

Comments

Maj 2017, Träning, Vardag

Ja, det kan man säga! Så otroligt kul att man för en gångs skull kan använda shorts.

I helgen var jag på stafettkarneval, för sista gången också. Det var super kul som vanligt. Och väldigt varmt. Innan vi kom fram till Esbo stannade vi på en matpaus i Toijala (tror att det hette så) och när man kom ut ur bussen fick man nog en chock av den åtminstone +25 grader stekande solen. På stafettkarnevals området var det nog närmare +30 grader på vissa ställen.

Idag blev det en tre träningspass dag med en morgonlänk, lite trail löpning inspirerad träning i fäbodaskogen på sista skoltimmen. Och ett rullskidpass ikväll. Efter kvällens rullskidpass har jag till och med fått lite brunare ben. Yess! 😂

Likes

Comments

Maj 2017, Träning, Vardag

En update till bloggen, vet inte riktigt var jag ska börja, så jag berättar baklänges. 😂

Just kom jag hem efter ett riktigt lyckat styrkepass på Fitness Club. Innan det hade jag skola och info inför stafettkarnevalen. Jag skulle egentligen haft en morgonlänk idag men det blev nog till en sovmorgon istället.
     Igår tog jag ett kort rullskidnings pass före skolan. På kvällen hade vi "sista måltiden" med klassen, då vi ändå gått i samma klass sen vi var fem år. Så nu ska vi gå skilda vägar efter alla dessa elva år😢. Vi hade en hamburger buffé på Rosenlund.
     På måndags kvällen var det lilla stafettkarnevalen där jag sprang 600m. Det var riktigt kul och gick oväntat bra då man ändå inte inte har den "ideala löparkroppen" 😂.

Imorgon har vi sista provet på nian, det ska bli så skönt efter!

Jag bjuder på en bild från förra veckans vårmiddag med niorna. 😊

Likes

Comments