Header

Maj 2017, Träning, Vardag

Ja, det kan man säga! Så otroligt kul att man för en gångs skull kan använda shorts.

I helgen var jag på stafettkarneval, för sista gången också. Det var super kul som vanligt. Och väldigt varmt. Innan vi kom fram till Esbo stannade vi på en matpaus i Toijala (tror att det hette så) och när man kom ut ur bussen fick man nog en chock av den åtminstone +25 grader stekande solen. På stafettkarnevals området var det nog närmare +30 grader på vissa ställen.

Idag blev det en tre träningspass dag med en morgonlänk, lite trail löpning inspirerad träning i fäbodaskogen på sista skoltimmen. Och ett rullskidpass ikväll. Efter kvällens rullskidpass har jag till och med fått lite brunare ben. Yess! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Maj 2017, Träning, Vardag

En update till bloggen, vet inte riktigt var jag ska börja, så jag berättar baklänges. 😂

Just kom jag hem efter ett riktigt lyckat styrkepass på Fitness Club. Innan det hade jag skola och info inför stafettkarnevalen. Jag skulle egentligen haft en morgonlänk idag men det blev nog till en sovmorgon istället.
     Igår tog jag ett kort rullskidnings pass före skolan. På kvällen hade vi "sista måltiden" med klassen, då vi ändå gått i samma klass sen vi var fem år. Så nu ska vi gå skilda vägar efter alla dessa elva år😢. Vi hade en hamburger buffé på Rosenlund.
     På måndags kvällen var det lilla stafettkarnevalen där jag sprang 600m. Det var riktigt kul och gick oväntat bra då man ändå inte inte har den "ideala löparkroppen" 😂.

Imorgon har vi sista provet på nian, det ska bli så skönt efter!

Jag bjuder på en bild från förra veckans vårmiddag med niorna. 😊

Likes

Comments

Maj 2017, Träning, Vardag

Hejsan, ett snabbt inlägg innan jag börjar panik öva till matteprovet jag har imorgon... Jag kan liksom noll. Och målet är väl att få godkänt😂😵.

Igår var det vårmiddag. Så otroligt kul! Och lite sorgligt då man samtidigt som hela klassen satt och vek små skor av servetterna, tänkte på att vi ska splittras efter 11 år! 😢 Vi åt tre rätters, hade lite program och disco. Jag och mina vänner var DJs, kanske inte de bästa men rätt kul var det ändå. 😄

Idag började vi skolan först klockan tio så klockan åtta jag for på en 30 minuters löprunda med (10*1min / 1min vila mellan). Vi hade en lugn dag i skolan. 15:10 hade vi stafettkarnevals träningar så jag cyklade dit efter att jag bytt kläder hemma. De gick så mycket bättre än väntat! Jag cyklade hem,  åt något och tog en tupplur (Det ska man göra när man tappar mobilen i ansiktet).😂

För en stund sen var jag på vårens första rullskids pass, det blev en timme långt i GU fart. Efter for jag på en 20 minuters löprunda.

Nu ska jag öva öva å öva... 😴

Likes

Comments

Maj 2017, Vardag

Hejsan, dagarna bara flyger förbi så att jag inte hänger med längre. Känns som jag lever i mars ännu... Hur som helst. Idag var en fullspäckad dag som började klockan 05:30 med en morgonlänk, sen skolan där vi fick vara på en liten mini konsert, och de sjöng super bra!

Efter skolan for jag på en 45 min cykelrunda innan stafettkarnevals träningarna där vi tog några av 200 meters ruscher. Efter det for jag ännu och simma 45 min. När jag kom hem runt 17 tiden åt vi middag och sen klippte jag ihop en liten film till skidavslutningen som är imorgon. Nu är jag supertrött så natten kommer nog smygande så småningom.

Likes

Comments

April 2017, Vardag, Recept

Jepp, igår var det wisa-matteprov. Det gick ganska så åt skogen. Om det finns någon som inte vet vad det är för prov så är det ett matteprov med uppgifter från hela högstadiet (tror jag).

Egentligen skulle den nya träningsperioden börja den här veckan, v,17 men jag för börja min nästa vecka istället då min tränare är på resa. Den här morgonen skippade jag morgonlänken då vi hade bodyattack första lektionen på träning och idrottsutveckling. Det var super tungt! Hade en rosa niketopp på mig, den matchade med ansiktet... Ja det var ju kanske inte en riktigt fin sak men vad kan man?

Nu ligger jag i sängen och hör på musik och bara chillar. Det gäller å göra det nu för imorgon ska fackuppsatsen vara inlämnad. Jag skriver om idrott, mest om motivation, mål, idrottsidentitet och sånt. På lördag är planen att fara på light house med Ida, och kanske Frida. På söndag tänkte jag fara på bodycombat vid studio z, det är så kul!

Här får ni en bild på en fluffig äggomelett, man behöver bara vispa äggen och steka dem på en sida. Sen är det bara att vika den.

Likes

Comments