Äntligen lite vår, ute och leker med barnen
Min lilla syster och låsas syster. Har inte varit ute och "lekt" på jätte länge haha, nu för tiden händer det inte ofta men nu måste man ju ställa upp. Emma har sovit här också och snart ska jag hem till mor igen och träffa mirreMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Äntligen säger jag bara, tiden går väldigt fort nu för tin och snart fyller min fina syster år om jag inte har sagt det? Minnet är inte på topp.
Nu ska jag lata som fan och få se vad morgondagen bjuder påLikes

Comments

Har möblera om näst intill allt i mitt rum och skaffat nya saker också, och gamla tvn men måste skaffa hdm kabel osv

Likes

CommentsGud det va 2 år sen jag lyssna på den och inte ens tröttnat lite, en sån låt man kan lyssna på vilket humör man än är på.

Likes

Comments

Sitter i soffan och kollar på pH och Jeppe har kommit in igen vilken jag tycker är så där haha. Han är en person som fuckar med allt alla, någon med lite för stort självförtroende men men det är ju ett spel men så länge Samir och thobias eller om det stavas så är kvar.

Nu har 1 dag gått i skolan och jag vill ha helg! Skolan suger bokstavligen men när man väl missar en eller flera skoldagar får jag panik, känns som jag kommer efter i allt och det är hemskt! Men imon ska jag träna efter skolan sen åker jag och Oscar till far, det blev lite ändrade planer.

Likes

Comments

Tror jag ska börja blogga igen eller nå, försöka slänga in lite inlägg när jag känner för det.
Nu är det söndag och jag sov till halv 1, blir trött imorgon i skolan då.. Kul! Aja men idag ska jag och Oscar ner och träna sen vet jag inte så mycket mer. Vi ska inte åka till pappa idag iallafall, det blir imon efter min fotbolls träning tror jag.

Har färgat håret tillbaka till brun, känner att jag inte kan bestämma mig vilken hårfärg jag trivs i bäst men så kan det vara ibland.


Haha min fina

Likes

Comments

Det känns som nått man säger och sedan skiter i efter nån vecka, tror inte på nyårslöften men det är aldrig fel att förbättra sig själv. Jag själv har bestämt mig att jag ska kämpa och få min drömkropp som jag alltid velat ha, jag ska inte ge upp! Jag vet att jag kan och jag vill satsa på fotboll, vill bli så bra som det går för det är jävligt roligt och när det går bra så är det lycka.

Jag prioriterar träning nästan först, jag vill träna det är kul. Den här veckan har jag tränat gym alla dagar förutom fredag för jag träffade Matilda och hade fredagsmys. 

Min bror tänar gym och han har lyckats jävligt bra om jag ska säga det själv, det är kul och gå dit med han när man ska styrke träna för han är duktig på det och han puschar mig och hjälper. Det känna bra, nästan som en pt.Likes

Comments