Pinchos igår alltså, så gott & mysigt!

& nu sitter jag på tåget tillbaka till Skåne, blir några dagar tillbaka till verkligheten, bland annat ett kvällspass på praktiken ikväll.

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag en riktigt go sovmorgon medan Robin som vanligt var duktig, fixade frukost & sen pluggade på som bara den.

Själv fick jag faktiskt ändå gjort en del tal läkemedelsberäkning innan dagen helt tog slut.

På kvällen åkte vi in till stan & åt thaibuffé, som vanligt så gott.

Idag har hi varit en sväng på stan med Robins föräldrar som är uppe, vi fick köpt nya bordsunderlägg & så åt vi lite lunch. Jag tog en varm macka med kyckling, mosarella & honungssenap, vilken föll mig i smaken, drack apelsinjuice till.

Nu i eftermiddag har jag grejat med vårt senaste tillskott, veckoplaneraren skapad av oss själva, en whiteboard & lite eltejp så var vi hemma.

Ikväll besöker vi Pinchos.

Kram.

Likes

Comments

Igår en kväll på avdelningen & idag en dag på avdelningen, helt utan komplikationer, skönt.

Idag har jag även tagit mig till Göteborg med tåg till min älskade Robin som hade förberett med bakad både söt & vanlig potatis, tonfiskröra & så baguettsnittar med piffigt pålägg.

Vin hade han också köpt & nu ligger vi i soffan under en varm & go filt.

Kram.

Likes

Comments

Ja, som ni ser finns det en hel del i Therese Lindgrens senaste kollektion med NAKD som jag helt klart skulle kunna tänka mig. Får helt enkelt se om jag klickar hem något.

Kram.

Likes

Comments

Passet på avdelningen igår gick väl inte riktigt som planerat, till en början var allt som vanligt & rullade på utan problem men när det började närma sig middag tog det lite för lång tid innan vi kom oss för att äta så strax innan vi faktiskt skulle gå & sätta oss för mat gick jag iväg då jag var väldigt darrig, kände mig svag i benen & något yr.

Väl i personalrummet fick jag lägga mig i soffan & så fick jag lite kräm med mjölk, nyponsoppa & jag åt ett päron. Sen kände jag mig bättre & åt min matlåda, drack ordentligt & tänkte att det var allt men en stund efter det att vi avslutat middagspausen & vi var inne på ett av patientrummen för att sätta en infart kände jag mig återigen svag i benen & jag fick sätta mig, sen dröjde det inte länge förens jag kräktes & inte bara en, utan två gånger. Jag fick sätta på mig patientkläder då mina arbetskläder inte längre var av den fräscha sorten. Sen vilade jag mig i nästan två timmar & körde sedan hem utan problem. Tyckte att det var riktigt pinsamt men alla på avdelningen var som vanligt hur snälla som helst & försäkrade mig om att allting var okej.

Väl hemma tog jag raka vägen till sängen & nu idag efter en sovmorgon & en varm & go dusch mår jag bara bra. Kan bara konstatera att fem dagar av praktik på rad inte är något för mig & att det kanske blev lite för mycket med dels en filmkväll hos Sara & Oliwer i torsdagskväll & både fest & en utekväll i lördags.

Så idag gör jag så lite som möjligt, har sorterat lite inför flytten, grejat lite med planeringen inför dem närmsta veckorna & ska försöka räkna några tal läkemedelsberäkning.

Kram.

Likes

Comments