Header
View tracker

Min första lediga dag på en vecka, SKÖNT. Jag startade dagen tidigt imorse med en roadtrip ner till Malmö med Tova. Vi gick på Emporia och åt en god lunch. Fick köpt ytterligare lite saker till resan, trosor, bodylotion, några julklappar osv. Vi åkte sen runt i Malmö för att bara kolla lite, så skönt att få vara bara vi två.

Nu sitter jag hemma i soffan hos Carro och är barnvakt, kollar "Sune i Grekland" för att få lite semester feeling, haha. Beger mig hemåt för att få igång packning på riktigt och imorgon åker jag till stan för att köpa de sista grejerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det 17 dagar kvar tills vi åker, 17 DAGAR????? Kan typ inte fatta eftersom det var typ 200 dagar kvar när jag började räkna ner. Jag har åtta arbetspass kvar på GEKÅS och åtminstone ett på dagis.

Det är den 9:e december som vi ger oss iväg, det första tre veckorna kommer Calle, min familj och två andra familjer vara med, för att fira jul osv. Vi kommer spendera de tre första veckorna i Thailand, i Ao Nang, Phuket och på Koh Chang.

Det 28:e december åker alla hem utom jag och Amanda, då beger vi oss till Phuket för att fira nyår, vi valde Phuket eftersom att det där kommer vara många andra skandinaver som också firar nyår. Thailändarna och andra asiater har inte nyår samtidigt som oss.Likes

Comments

View tracker

Igår var det min tur att fylla 19 år, sista ut. Jag firade dagen men min familj och närmsta vänner, vi åt god mat och tårta. Fick fina presenter, precis som det ska vara på en födelsedag. Fick bland annat en efterlängtad kamera, två överraskningar, present kort och massa fina blommor.

Förberedelserna är i full gång inför min och Amandas resa som blir av om 30 dagar för att vara exakt. Tänkte gå in på hur resan kommer se ut i ett annat inlägg.

Likes

Comments