Header

Resan börjar lida mot sitt slut för våra familjer. På onsdag åker dem hem till Sverige och jag och Amanda till Phuket för att fira nyår.

Vilket innebär att det är dags att säga hejdå till Calle snart, andra gången vi gör ett sånt hejdå så det ska nog gå bra.

Just nu befinner vi oss på Koh Chang, sista natten här och sen en natt i Bangkok. Koh Chang är verkligen så fint och ett super tips för er som ska åka till Thailand. Just nu bor vi på en resort som heter "Kacha resort and spa". Super fint hotell för dem som gör en kort resa hit men inget som funkar prismässigt för mig och Amanda senare, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Asien
  • 136 Readers

Likes

Comments

Igår var det dags för att byta plats och hotell, vi tog två minivans och begav oss från Ao Nangs öluffande till Phuket. Vi hade fått plats alla i en minivan men inte vårt bagage.

En resa som skulle tagit 2h tog istället 4h. Det berodde på att det hade hänt olyckor och det var långa köer.

Idag ska vi in till Patong för att checka allt där då det är där vi ska bo över nyår jag och Amanda.

  • Asien
  • 155 Readers

Likes

Comments

I fredags bar det av mot Thailand, 10.48 gick tåget. 24 timmar senare var vi framme, efter en mellanlandning i Doha och en kortare biltur.

Idag var första hela dagen, vi valde att ta en longtail ut till Poda Island för att få se lite fint vatten och bara ha det skönt.

  • Asien
  • 169 Readers

Likes

Comments

Min första lediga dag på en vecka, SKÖNT. Jag startade dagen tidigt imorse med en roadtrip ner till Malmö med Tova. Vi gick på Emporia och åt en god lunch. Fick köpt ytterligare lite saker till resan, trosor, bodylotion, några julklappar osv. Vi åkte sen runt i Malmö för att bara kolla lite, så skönt att få vara bara vi två.

Nu sitter jag hemma i soffan hos Carro och är barnvakt, kollar "Sune i Grekland" för att få lite semester feeling, haha. Beger mig hemåt för att få igång packning på riktigt och imorgon åker jag till stan för att köpa de sista grejerna.

Likes

Comments

Idag är det 17 dagar kvar tills vi åker, 17 DAGAR????? Kan typ inte fatta eftersom det var typ 200 dagar kvar när jag började räkna ner. Jag har åtta arbetspass kvar på GEKÅS och åtminstone ett på dagis.

Det är den 9:e december som vi ger oss iväg, det första tre veckorna kommer Calle, min familj och två andra familjer vara med, för att fira jul osv. Vi kommer spendera de tre första veckorna i Thailand, i Ao Nang, Phuket och på Koh Chang.

Det 28:e december åker alla hem utom jag och Amanda, då beger vi oss till Phuket för att fira nyår, vi valde Phuket eftersom att det där kommer vara många andra skandinaver som också firar nyår. Thailändarna och andra asiater har inte nyår samtidigt som oss.Likes

Comments

Igår var det min tur att fylla 19 år, sista ut. Jag firade dagen men min familj och närmsta vänner, vi åt god mat och tårta. Fick fina presenter, precis som det ska vara på en födelsedag. Fick bland annat en efterlängtad kamera, två överraskningar, present kort och massa fina blommor.

Förberedelserna är i full gång inför min och Amandas resa som blir av om 30 dagar för att vara exakt. Tänkte gå in på hur resan kommer se ut i ett annat inlägg.

Likes

Comments