Header

Den 21 juni bär det av till Rhodos med tre pinglor för sol, bad och fest. Ska bli riktigt kul att få komma iväg nästa direkt efter skolan har slutat.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag kväll är kommen, ser inte fram emot denna veckan alls. Mängder med plugg, men på fredag är det äntligen dags för lov igen. Skolan idag till 16.00 0ch efter det begav jag mig till gymmet och gymmade 45 min sen kom Calles mamma och hämtade mig. Ska sova snart är dödstrött men först lite gos med Calle.Likes

Comments

Tänkte försöka mig på att blogga igen, blev sugen på det. Får se hur ofta och länge det varar. Den senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket, pluggar på för fullt. Har hunnit med en tre veckors resa till Thailand med Calle iaf.Likes

Comments
Likes

CommentsEn kappa från H&M blir mitt nästa köp. Ska nog beställa den redan ikväll.

Likes

Comments

Dagen har bestått av skola, politikprat och huvudvärk/migrän. Idag var det politker på skolan, ganska intressant faktiskt. Åkte hem efter lunch för hade ont i huvudet som vanligt. Legat på soffan hela eftermiddagen och sovit för att bli av med huvudvärken. 

Festen i Lördags var riktigt skoj, festade fram till 05.00 på morgonen,

Sugen på att gå ut och äta något riktigt gott ikväll, får se hur det blir med det.
Likes

Comments

Ligger i sängen och degar. Var i Halmstad igår med mamma eftersom vi slutade 11.10 och införskaffade mig ett par nya svarta jeans och en bh. Vi åt en god lunch och sen var vi och hälsade på Allie.

Ikväll står party på schemat, kan bli riktigt kul faktiskt.


Likes

Comments

Söndag och kväll. Sitter i sängen och kollar BB, äntligen. Ska sova om en stund för imon står klockan på 05.45. 

Helgen har varit bra, var ledig i fredags så då begavs sig jag och min favoriter mot Emporia för shopping hela dagen lång, mys. Igår åkte jag med Carls goa familj till Astird Lindgrens värld, där spenderade vi hela dagen med god mat, osv och idag har jag bara slappat och fixat lite på mitt rum.


Likes

Comments


Ska försöka ge mig på att blogga nu igen, lovar inte att det kommer gå bra men man kan ju alltid försöka. Ida heter iallafall jag, går andra året på Drottning Blanka, spenderar min fritid med min pojkvän, mina vänner, äta och shoppa.

Likes

Comments