Header

Jag är en person som är lite för spontan ibland så jag blev kvar i Stockholm några dagar extra en planerat, självklart skönt att vara i Stockholm men alltid skönare att komma hem. Efter jag lämnat av min alldeles för stora resväska hemma så ska jag in till en butik för att hämta upp lite kläder, sen hem för att avnjuta hemma lagad mat, muuuuuuums! Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags när vi var på väg hem och stod och väntade på taxin så kom det fram två män i 35 års åldern. Dom försökte få kontakt med min vän och hon sa artigt nej och vände sig mot oss igen. Men dom gav sig inte och hon sa nej ytterligare några gånger. Sedan tog han i min arm och jag tog bort den log och sa nej och vände mig om igen.
Men sedan försökte dom igen och min vän blev då irriterad och puttade honom försiktigt och bad dom gå eftersom att dom stod 5 centimeter ifrån oss och vi var inte alls inte intresserade som vi visade klart och tydligt.
Den ena mannen började då kalla min vän för bitch, att hon var fet, att ingen ville ha henne och han frågade om vi inte visste vem han var och i stort sett stod och hånade oss.
Vad är det med vissa män nu förtiden(Lägg märke till vissa), varför kan inte folk låta en vara när man artigt säger nej.

Jag vet att det pratas mycket om allt som har med jämställdhet och att kvinnor ska ha lika mycket rätt mm. Men vi måste trycka på det för att det ska hända någonting i samhället.

Det jag tycker är tråkigt är att en "feminist" är en person som färgar armhålor (färga allt kroppshår om du vill I don't give a f***) och hatar män i stort sett. En feminist är en person som står för jämställdhet och det ska inte vara att man "hatar" män och att vi ska vara bättre, för då vänder vi ju bara på samhället istället för att alla har samma rättigheter.

Om vi kör en liten frågelek till de män (eller kvinnor) som någon gång betett sig såhär; (och för att ni verkligen ska förstå så byter vi inte ut killarna mot tjejer utan vi har kvar killarna, men tänk er in att ni är väldigt taniga och inget att sätta emot med(eller om ni har en syster eller mamma så kan vi använda dom som exempel)
Hur hade du känt om,
• Ett gäng killar vevade ner rutan i bilen när du går ensam och dom busvisslar och informerar dig om att dom vill stoppa kuken i dig?
• En kille stod och tog dig på röven och när du vänder dig om och ber han sluta så kommer det en dask till på din rumpa och när du vänder dig om igen så är han ännu närmre och du vet vad han tänker för att han redan har sex med dig med blicken?
• En kille frågar efter ditt nummer och du säger nej, han blir då arg och börjar smutskasta dig?
• Du är på krogen och en vakt ber dig följa med och säger att han tycker du är för full så du har två alternativ, antingen gå ut från krogen eller ge han ditt nummer så ni kan ses när han slutat för natten.
• Du sitter och pratar med en kille på krogen om allmänna saker och pratar även med killen mittemot dig för att var social då du ändå inte har något mer intresse än på en vänskapsnivå med dom. Och killen jämte dig tar tag i din arm och frågar argt varför du pratar med han och att du ska med han hem för att han bestämt det.
• En kille skrev till dig på sociala medier och bara för att du inte svarar börjar kommentera saker som, din hora, du är inte värd ett skit, ingen vill ha dig titta bara på dig mm.

Detta är bara några av de få saker jag och väldigt många andra säkert också varit med om när det kommer till att bli nertryckt av det andra könet. Varför jag pratar ur en kvinnas synvinkel är för att det sträcker sig i större bredd när det kommer till att bli nertryckt av det andra könet. Men det finns även kvinnor som trycker ner män och det är precis lika illa, skäms på er människor som beter sig såhär.
Jag kan inte förstå varför vi inte blir glada för varandras framgångar, ger varandra komplimanger, lyfter upp varandras vardagar.
Jag menar inte att man ska gå runt som en över glad människa och slänga ut positiva kommentarer till alla vi ser, men ser man att någon är utanför bjud in den, ser man att någon är nere fråga dom hur dom mår eller visa bara att du finns där vare sig du är man eller kvinna.

På min instagram så vet jag att jag kan visa mycket hud, jag har fått många kommentarer om det både från vänner och folk jag inte känner. Det kan vara kommentarer som;
•Ska du verkligen lägga upp en så lättklädd bild, tänk vad folk tycker.
•Vilken slampa.
•Hon kommer aldrig få en man.
•Vem tror hon att hon är osv, osv.
Vad jag inte kan förstå att folk inte förstår är att jag lägger inte upp dom bilderna för någon annans skull, det är min kropp och jag är stolt över den. Varför ska jag behöva täcka över min kropp för att vissa tycker att det är fel. Men vad är det som är så fel, hälften av befolkningen har tuttar, en fitta, två armar, två ben, två skinkor, två ögon mm och den andra halvan har precis samma sak bara att det är platta tuttar och istället för en fitta så har dom två bollar och en snopp istället. VI ALLA ÄR BYGGDA PÅ SAMMA SÄTT, varför ska vi skämmas för våra kroppar? Tjock som smal, lång som kort, blond som brunett, fitta som snopp, stora tuttar som små tuttar, gay som bi som hetero, orakade samt färgade armhålor och långt hår på ben och kön som vaxad, svart som vit som mixad. Om man inte tycker om något, fine men håll det för dig själv och försök lära dig något från den personen eller gå in och läs om det du stör dig på så kanske du kan lära dig lite mer och få förståelse istället för att trycka ner andra.

Vi måste verkligen få män och kvinnor att sluta trycka ner varandra hela tiden, lyft varandra oavsett kön så kommer världen bli en trevligare plats. Fortsätt göra det som får dig att må bra utan att bry sig om vad andra tycker och så länge det inte skadar någon annan.


Likes

Comments

Igår var jag, Claudia, Cornelia och Alex på en dagsfest på Berns för att fira Nico som fyllde 30. Var super kul att träffa alla goa människor samt vissa saknade vänner. Sedan drog vi vidare och kvällen fortsatte med massa drinkar och underbara människor.

Likes

Comments

Har precis varit på power hit radio och haft en morgon intervju med basse så hoppas ni morgonpigga människor lyssnade på våra vackra röster. Vi pratade lite om deltagarna i huset och hur våran tid var nere i Mexiko. Och nu sitter jag och Bettina på Aftonbladet och ska vara med på deras webb-tv, så in och lyssna om ni vill höra våra versioner av paradiset.
Igår så gästade vi även studio Paradise då det tyvärr var våran tur att lämna paradiset, men som sagt man vet aldrig vad som händer i paradiset så vi får se i dom kommande avsnitten hur allt blir. Om ni vill se när vi gästade studion så kan ni gå in på viafree.se, kramis

Likes

Comments

Igår innan vi hade lite kalas hemma för mig så åkte jag och mamma ut och tog lite bilder fort, man får passa på nu när sommaren är längre än vanligt och man får också passa på när ens mamma är fotograf hehe.

Likes

Comments

Satte mig precis på tåget upp till Stockholm och ska försöka plöja igenom några avsnitt av narcos för att försöka göra resan lite kortare. Eftersom att jag har väldigt(VÄLDIGT) lätt för att bli rastlös så ska denna resan bli lika rolig som alla andra långa resor... I Stockholm ska jag på lite intervjuer och ska även träffa lite underbara människor, ska först bo hos Matilda och i helgen ska jag bo hos Claudia så ska bli kul.

Men vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Jag var så fruktansvärt bakis hela dagen i gårdagens avsnitt så ser ut som en liten surmupp haha! Men bajs snacket med Bettina gjorde mig lite gladare iallafall, hela det flummiga klippet finns på viafree som extraklipp.
Hoppa ni ser fram emot dagens avsnitt lika mycket som jag gör, kramis

Likes

Comments

Absolut älskar min bikini och baddräkt från chiquelle, dom är både sköna och super snygga. Kan ju säga att jag frös ballen av mig (har ingen för att klargöra saken men låter bra) när vi fotade dessa bilder men var helt klart värt det. Vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga.

Likes

Comments

Nu äntligen har jag tagit tag i det här med att starta en blogg, har tänkt på det ett tag men eftersom att jag är världens mest tankspridda människa du kan hitta så har det dragit ut på tiden ett tag.. Men nu jäklar ska jag hålla fast vid att blogga så ofta jag kan. Enjoy, kramis

Likes

Comments