Tenkte det var greit å starte et innlegg med hvem jeg er og hva jeg driver med. Jeg er en 22 år gammel jente som er utdannet sykepleier, jeg er ferdigutdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier juni 2016, noe jeg gleder meg veldig til! Ved siden av å være deltidsstudent jobber jeg som sykepleier i psykiatrien, og har en liten stilling i BikBok for å få en variasjon i hverdagen og for at en av mine store interesser er mote og klær. Jeg startet 2016 med å ta over et hus sammen med kjæresten min og vår pelsdott. Det er et funkisinspirert hus fra 1955 sentralt i Fredrikstad, Vi har allerede revet store deler av huset og er nå i gang med å bygge det opp igjen. Skal ikke se bort i fra at det kommer noen innlegg som omhandler interiør og vårt hus.
Dette var et kort avsnitt om meg.

Bloggen kommer nok til å ta for seg mine største interesser, som er sunn mat, interiør, mote og skjønnhet. Jeg vil komme med gode anbefalinger og tips, med tanke på at jeg videreutdanner meg innenfor dermatologi og kosmetiske behandlinger. Håper dere synes innleggene blir interessante, still gjerne spørsmål og kom med tips om det er noe dere vil jeg skal skrive om.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsJeg har lenge vurdert å starte en blogg, men har rett og slett et hektisk liv med en timeplan som daglig som regel er full av avtaler, jobb, skole og mye annet diverse. Jeg vet derfor egentlig ikke om jeg har tid til en blogg, men jeg tenker at det absolutt er verdt å prøve det ut. Jeg har fått med meg at det i dag å være en blogger er både krevende og mange har dette som en daglig jobb, for min del blir denne bloggen en av mine kjære hobbyer og ikke noe forventningspress fra meg selv. Noe jeg som regel alltid har, store forventinger til meg selv. Det vil altså komme innlegg når jeg har tid og når jeg føler jeg har noe å dele, alle innleggene blir sikkert ikke like interessante.


Mange har ulike meninger om såkalte bloggere, jeg tenker det at om du ikke har noe positivt å skrive på min blogg, setter jeg pris på at du unngår å klikke deg innom! Å være en blogger kan kanskje ses på som selvopptatt, egoistisk eller klein, men jeg tenker at det er en dagbok, hvor man uttrykker meninger, tanker, bilder og kan dele både tips og anbefalinger til andre. Jeg er selv en bloggleser og trives med å være det, få daglig inspirasjon, tips og anbefalinger synes jeg alltid er greit! Det å starte en blogg kan være både tøft og skremmende, men jeg håper dere finner innholdet interessant og vil følge med!

Likes

Comments