I dette innlegget tenkte jeg å dele litt av min tid som student ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold/Senzie Akademiet. Jeg startet i august 2015, det første halve året var det den dermatologiske biten vi skulle studere på skolen, dette synes jeg var meget interessant. Jeg har selv hatt og har fortsatt til tider store problemer med akne og derfor synes jeg den dermatologiske biten var både relevant og spennende for min egen del. Jeg vet at det er mange som sliter med uren hud og det å kunne hjelpe disse, er et stort ønske fra min side. Jeg vet hva det kan gjøre både med selvtillit og hvor vanskelig det kan være. Jeg skal senere skrive et personlig innlegg om akkurat dette!

I det første halve året lærte vi utrolig mye om huden, hudens oppbygning, ulike hudproblemer, behandlinger og hudpleieserier, dette er noen få av mange temaer vi hadde. Vi utførte behandlinger på hverandre, men også på andre modeller som kom utenfra skolen, hvor vi utførte blant annet diverse kjemiske peelinger, og jobbet med dermapenn. To av hudpleieseriene vi lærte en god del om var Elixir og Green Peel. Utrolig effektive og meget bra behandlinger! Jeg som selv sliter med arr etter akne, har fått god effekt av disse behandlingene og hudpleieseriene!

Det andre halve året var det kosmetiske behandlinger som var i fokus, i tillegg til blant annet lasere og IPL maskiner. Veldig lærerik! Kosmetiske behandlinger blir det bare mer av i dagens samfunn, vi hadde undervisning av meget dyktige leger fra Norge, men også av Dr.Bong fra utlandet som går for å være en av verdens beste kosmetiske leger, dette var stas! På slutten av året måtte vi både ha praktisk og muntlig eksamen med Dr.Bong som sensor! Det var både forelesninger og praktisk trening når det gjelder filler og Botox, i tillegg til grundig anatomi, vi vi øvde på hverandre , men også andre modeller. Har du noen spørsmål om studiet, still gjerne spørsmål.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Som jeg har nevnt tidligere har jeg videreutdannet meg som kosmetisk dermatologisk sykepleier. Tenkte jeg skulle skrive litt om hvorfor jeg valgte akkurat denne retningen. Det hele startet under sykepleierutdanningen, jeg jobbet ca 80% i helsevesenet ved siden av min studietid. Grunnen til dette var for at jeg flyttet hjemmefra, ville klare meg uten studielån og synes det var meget behagelig med gode penger ved siden av å være student. Når jeg ble ferdig utdannet sykepleier var motivasjonen min til å jobbe som sykepleier ikke tilstede, jeg var da ganske sliten og hadde lite lyst til å jobbe som en typisk "vanlig" sykepleier. Følte selv at jeg måtte finne på noe annet, jeg hadde utført 3 år ved Høgskolen i Østfold, men følte ikke yrket som sykepleier var det jeg ville allikevel. Selv om jeg er utrolig glad i jobbe med mennesker og det absolutt er en givende jobb, men jeg er ikke den typiske sykepleieren som trives med å jobbe på sykehus.

Dette ble et stort samtaletema både med min samboer og mine andre nærmeste, jeg er en typisk "evig student", trives med å studere og få kunnskap. Skjønnhet og velvære er noe jeg alltid har vært interessert i, jeg er en bloggleser, kan sitte flere timer foran skjermen å se på sminkevideoer på nett og klikker meg daglig innom diverse profiler på Instagram. Jeg har også en mor som alltid har vært interessert i skjønnhet og velvære, i tillegg til min tante som har vært Norges mester i make up og jobbet som make up artist i mange år.

Jeg søkte litt på nettet og til slutt fant jeg noe som fanget min interesse. Et studiet i Elvebyen, Drammen, Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier! Dette synes jeg hørtes både interessant og spennende ut. Jeg undersøkte litt angående studiet og bestemte meg for å søke. Så min studenttid var ikke over, jeg startet da som student ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold/Senzie Akademiet. Dette førte til 1 år med pendling, hvor jeg lærte utrolig mye og hadde det veldig gøy! I mitt neste innlegg skal jeg skrive om selve studiet, håper du vil følge meg.


Likes

Comments


Tenkte det var greit å starte et innlegg med hvem jeg er og hva jeg driver med. Jeg er en 23 år gammel jente som er utdannet sykepleier, jeg var ferdigutdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier juni 2016. Har nå startet opp mitt eget firma med god hjelp av min samboer, ved navnet "Brilliant Beauty". Jeg jobber som sykepleier i Fredrikstad, i tillegg til at jeg jobber som kosmetisk dermatologisk sykepleier, for å få en variasjon i hverdagen og for at en av mine store interesser er skjønnhet og velvære.

I tillegg til å ha tatt videreutdanning og startet opp mitt eget firma, startet jeg 2016 med å ta over et hus sammen med kjæresten min og vår pelsdott. Det er et funkisinspirert hus fra 1955 sentralt i Fredrikstad, Vi har allerede revet store deler av huset og er nå i gang med å bygge det opp igjen. Skal ikke se bort i fra at det kommer noen innlegg som omhandler interiør og vårt hus. Dette var et kort avsnitt om meg.

Bloggen kommer nok til å ta for seg mine største interesser, som er blant annet mat, interiør, mote og skjønnhet, i tillegg ønsker jeg å dele min reise med dere, når det gjelder mitt eget firma "Brilliant Beauty". Jeg vil komme med gode anbefalinger og tips, med tanke på at jeg har videreutdannet meg innenfor dermatologi og kosmetiske behandlinger. Håper dere synes innleggene blir interessante, still gjerne spørsmål og kom med tips om det er noe dere vil jeg skal skrive om.


Likes

CommentsJeg har lenge vurdert å starte en blogg, men har rett og slett et hektisk liv med en timeplan som daglig som regel er full av avtaler, jobb, skole og mye annet diverse. Jeg vet derfor egentlig ikke om jeg har tid til en blogg, men jeg tenker at det absolutt er verdt å prøve det ut. Jeg har fått med meg at det i dag å være en blogger er både krevende og mange har dette som en daglig jobb, for min del blir denne bloggen en av mine kjære hobbyer og ikke noe forventningspress fra meg selv. Noe jeg som regel alltid har, store forventinger til meg selv. Det vil altså komme innlegg når jeg har tid og når jeg føler jeg har noe å dele, alle innleggene blir sikkert ikke like interessante.


Mange har ulike meninger om såkalte bloggere, jeg tenker det at om du ikke har noe positivt å skrive på min blogg, setter jeg pris på at du unngår å klikke deg innom! Å være en blogger kan kanskje ses på som selvopptatt, egoistisk eller klein, men jeg tenker at det er en dagbok, hvor man uttrykker meninger, tanker, bilder og kan dele både tips og anbefalinger til andre. Jeg er selv en bloggleser og trives med å være det, få daglig inspirasjon, tips og anbefalinger synes jeg alltid er greit! Det å starte en blogg kan være både tøft og skremmende, men jeg håper dere finner innholdet interessant og vil følge med!

Likes

Comments