New York, 16-19 August

Flyttet inn til verdens beste vertsfamilie & footballgame, 22.September

Portland med vertssøstrene, 1.Oktober

Langhelg i Sunriver med vertsfamilien, 12-15 Oktober
San Diego & Arizona, 7-11 November

Jeg har fått oppleve så mye gøy, og er evig takknemlig for familien min hjemme som har gjort dette året mulig, og for vertsfamilien min som bare er verdens beste og har tatt meg i mot som en av sine egne ♥

Jeg har allerede opplevd mye mer enn jeg turte å forvente, og har enda mye mer i vente. Likevel har det jo seg også sånn at det er flest av de hverdagene der man ikke gjør så mye spesielt, annet enn å dra på skolen da.. Det med skole får bli et annet innlegg ;D

-Ida Linn

Likes

Comments

Hei igjen! Det har seg jo sånn at jeg lagde en blogg før jeg dro hit, på oppfordring fra familien. Jeg skrev hele to innlegg (??) før jeg sletta hele greia i et lite anfall av noia og noe skriveangst, men nå er jeg altså kanskje tilbake. Jeg er ikke vant til å dele så mye, i alle fall ikke offentlig, men nå har det jo seg sånn at jeg opplever noe jeg vil kunne se tilbake på, og ikke minst dele med alle mine nære og kjære. Har prøvd å oppdatere alle som jeg vet lurer på hva jeg driver med på melding, men tiden strekker rett og slett ikke alltid til. Så nå skal Ida bli blogger:)))

Jeg befinner meg altså fremdeles i Stayton, Oregon. Omtrent 4500 mil hjemmefra. I dag er det akkurat tre måneder siden jeg dro fra Ålesund, og alt føles fremdeles bare utrolig rart. Jeg kan ikke si jeg har hjemlengsel, men jeg savner rutinene jeg hadde hjemme og alle jeg vanligvis omgås veldig. Samtidig har det ikke gått opp for meg at alt jeg har opplevd faktisk har skjedd, om det gir noen mening i det hele tatt. Det er syv måneder igjen av utvekslingsåret mitt, og jeg skjønner egentlig ikke hvor tiden har blitt av.

Uansett, jeg skal altså prøve å ikke gi opp på å skrive igjen. Alt er bare så nytt, og jeg aner fortsatt ikke helt hvordan jeg skal klare å skrive om det jeg opplever og tenker, but cheers to trying (again), hehe. Neste innlegg får være en liten oppsummering av alt som har skjedd kanskje.

-Ida Linn

Likes

Comments