En tvål från 90-talet.

Ida, 5 år, en sommarkväll i juli.

Observera, MadiKÄN.

Tyvärr Mattias, du fick inte vara med. Nej, just det... Du var ju inte född! 😉

God "JUVL" önskar Ida, 5 år.

​Stugan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En dag i Stockholm med Ubbe som var väldigt nöjd och gjorde tummen upp på i stort sett alla bilder. Pizzahut, gamka böcker på antikvariatet, magiska stenar på Vattumannen på Drottninggatan och en stor påse godis.

Dagar i Stockholm som jag får spendera med Ubbe betyder så mycket för mig. Det påminner om tiden när min Farmor bodde i Stockholm och jag ansökte till olika musikskolor och Ubbe följde med mig på varenda audition, fanns alltid där, trodde på mig och stöttade mig.

Han har ägnat så mycket tid åt mig och jag är tacksam för varenda sekund.

Likes

Comments

November och fortfarande tillräckligt varmt för att sitta ute och spela gitarr i trädgården.

Likes

Comments

Kära Ekerö sommarstad. Här lekte jag när jag var liten. Här sprang jag och mina syskon på badplatsen när vi var små. Jag badade i sjön med min pongo-madrass och det fanns inga bekymmer i hela världen. Tack kära mamma & Ubbe för att ni gav mig och mina syskon en så fin och trygg uppväxt. För att vi fick leka utomhus. För att vi fick lyssna på musik. För att vi fick stöka till och riva ner soffan och bygga skepp av dynorna. För att vi fick vara barn och för att ni fanns där och var våra föräldrar.

Likes

Comments

Idag var det strålande sol hela dagen och vi var inne i stan och kollade på Historiska Muséet. Efteråt fikade vi på deras café och på kvällen gick vi på en konsert i Oscarskyrkan med Brahms requim.

Jag är så glad och tacksam för den tiden jag får spendera tillsammans med Ubbe. Han har funnits där för mig så mycket under min uppväxt och han har alltid stöttat mig i musiken och allting jag har gjort. Därför är jag så himla glad att vi fick en helg i Stockholm tillsammans och hitta på aktiviteter.

Likes

Comments

Här kommer det första fotot på min pärla. Min allra första (svenska) bil. Jag var ju faktiskt bilägare till en Nissan Serena i Nya Zeeland förra året, för EXAKT ett år sedan! 

Det måste vara ödet eller liknande som visar att jag är på rätt spår, att jag gör rätt val i livet, osv. Något eller någon som säger till mig att jag gör rätt, att vägen jag valt är den rätta.

Ta nu en liten extra stund och riktigt kolla in min fina, nya, gröna, bil. 💚

Likes

Comments

Fredag kväll den 3/11 åkte jag till Finspång där jag köpte en bil. En mörkgrön Citroën xsara som jag är supernöjd med! Bilen är helt fantastisk att köra och dessutom är ju grön min favoritfärg, vilket är ett stort plus!

Jag körde till Stockholm samma kväll där jag mötte min pappa ute på Ekerö i vår sommarstuga. Jag kände att det var dags för en resa dit och det var perfekt så det gick att matcha in så Ubbe åkte dit samtidigt så vi fick spendera lite tid tillsammans.

Ubbe spelar "Yesterday" precis som förr.

Likes

Comments

30/10-2017:

Morgonen bestod av att vi latade oss, åt frukost, pratade om livet, tittade på Ida Wargs YouTube-kanal och jag spelade gitarr och sjöng för Linn. Little House (rock version) och meningen var att hon skulle spela in, men istället råkade hon ta ca 78 miljoner bilder. Här kommer ett urval på tre:

Likes

Comments

Söndag. Vi begav oss ut på en hike i Utbybergen med fantastisk utsikt över hela Göteborg. Solig dag och perfekt för en hike i skogen. På kvällen åkte vi in till stan och mötte Andreas på Burgersson där vi åt veg-burgare. På kvällen kollade vi på serier och gottade oss på några hundra gram Marabou choklad.

Likes

Comments

28/10-2017

På kvällen gick vi ut och dansade på en klubb i Göteborg. På spårvagnen spillde jag ut cider över hela min outfit så det såg ut som rinnande blod. Ganska passande nu när det är Halloween!

På klubben var det 90-talstema och vi dansade till alla gamla godingar som vi har växt upp med. Redan innan vi började festa så diskuterade vi det viktigaste av allt: var någonstans vi skulle äta fyllemat. Det blev klassikern McDonalds och på vägen hem spydde jag ner halva spårvagnen; allt i vanlig ordning d.v.s...

Likes

Comments