Åh vilken mysig söndag det var igår.

Jag & Casper var hemma hos våra kompisar Mathilda & James på tacos-och spelkväll :) De hade gjort det så fint & det var ett perfekt avslut på veckan! Så himla tacksam över att jag har så fina vänner, pojkvän & familj! ❤❤

Likes

Comments

Hej!

I lördags samlades vi ett gäng tjejer hemma hos Ebba som ska lämna lilla Trollis för nya äventyr i Örebro. Så tråkigt när en nära vän flyttar, men Gud vad jag gläds för hennes skull!

Det är precis i denna åldern man ska göra det man vill. Just nu har vi hela livet framför oss och det finns så många öppna dörrar. Det är bara en själv som styr över hur sitt liv ska levas och vilka val som ska tas. Jag tror dock att man måste ta några snedsteg & gå några felsteg för att man ska inse vad man verkligen vill och vad som verkligen är värt att kämpa för.  Livet är långt och man har tid med mycket, men samtidigt är det alldeles för kort för att inte våga.  Man kan ta fel beslut och göra konstiga val, men det är ändå bara du som har en chans att förändra det, för det är ingen annan som vet hur du känner & det är ingen annan som har makten över ditt liv. !! 🌟

Likes

Comments

Hej!

Igår efter jobbet åt jag, Casper, Mamma & pappi pizza, ❤min favoritmat❤ Sedan drog vi oss mot några kompisar för en jättetrevlig kväll. Idag har vi varit och lyssnat på när Amanda, bästa vännen, Moa, syrran, Matilda, kusinen, & goa Linnea haft spelning med deras band. Gåshud alltså- vad bra det var!

Puss på er och ha en underbar lördag!

Likes

Comments

Alltså hur underbart är det inte när man har lite tid över på morgonen? Det är inte ofta det händer för mig, men när jag väl får till det ångrar man sig aldrig!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe & läser lite bloggar☕ innan det bär av till jobbet!

Ha en underbar fredag!

Likes

Comments

Nytt & fräscht från Cubus! Handlar nästan aldrig där men denna skjorta blev jag lite kär i. Gillar när skjortor och blusar är lite längre & inte supertajt och kort. 

Likes

Comments

Ingen söndagsångest här inte :) Idag har vi varit ute på shoppingtur och det blev väldigt mycket fint vi fick med oss hem. Fördelen med hösten är ju definitivt alla underbara kläder!

Det blev även en supersnabb stund vid havet då farsi ville ta sig ett dopp i havet.

Nu är det uppladdning för en veckas jobb till. Känns grymt, man ska trivas med det man gör💪


Likes

Comments

Det fick bli en sväng till Smögen för att ta en tur på bryggan & de mysiga små bodarna denna lördagskväll. Underbar miljö trots lite sämre väder <3

Nu är det soffläge för vår del! 

Likes

Comments

Hej!

Nu är det helg och det innebär lite ledighet på kusten för min & Caspers del. Så härligt att komma iväg lite, trots att sommaren tydligen verkar vara förbi för i år.

Denna veckan har bestått av jobb från måndag-fredag och roliga saker där emellan. Fika & middag med goa vänner, besök av Mathilda på jobbet, onsdagsmys hos Caspers syster & självklart var det fotbollsmatch på veckans regnigaste dag. Men vad gör väl det när det blev vinst :)

Jag & Amanda har även hunnit med att bli stoppade av polisen igår efter vi varit och fikat & jag fick blåsa för första gången. Trots att jag bara druckit vatten och te under hela dagen trodde jag ändå att jag skulle åka dit för rattfylla...😂

Nu sitter vi i bilen & börjar närma oss stugan, ha en underbar helg!

Likes

Comments

Hej!

Nu är veckan igång jag tycker alltid att måndag är härliga på något sätt. Man får (för det mesta) igång saker som ska göras och man får sig en liten nystart varje vecka.

Jobb & därefter möte stod på schemat för min dag och jag har precis ramlat ned i soffan med en kopp te och tända ljus runt om mig. Skönt <3

Ida

Likes

Comments