Man kan ju inte annat än och älska Victoria´s Secret påsar. Det blev några vändor in i butiken under gårdagen. Alla i sällskapet fick åtminstone med sig var sin sak från Victoria´s Secret!

Jag köpte bland annat den här parfymen som luktar såå himla gott! Och kan vi ta ett moment för flaskan?! Kände att den bara ropade mitt namn inne i butiken. Dessutom var det 50% på typ allt så plånboken blev även den glad! ;)

Sen blev det ett stopp på Odd Molly också för att köpa en vit ganska basic långärmströja som jag har velat haft ett tag nu. Är riktigt nöjd över det köpet och hela dagen i sig i Stockholm igår!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Dagen idag har spenderats i Stockholm. Jag blev så himla sugen på att åka dit för några dagar sedan så mamma bokade tågbiljetter och vi passade på att ta med en av hennes vänner och lilsis. Dagen blev riktigt lyckad med fina köp och en allmänt mysig dag. Tycker alltid det är lika roligt att komma till Stockholm. I och med att det är en sådan stor stad kan man vara och se ut precis som man vill utan att människor tittar snett.

Tiden av kvällen som återstår blir det nog till att bara ta det lugnt och mysa in mig i en gosig filt. Snön kom överraskande tillbaka och minusgraderna med. Nu hoppas jag på att den ligger kvar ett litet tag i alla fall så jag får ta mina efterlängtade vinterbilder!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

SOON
2017

Gott Nytt År alla fina!

Nu lämnar vi fantastiska och mycket händelserika 2016 bakom oss. Resan till London i början av Januari, jag har fyllt 16 och börjat övningsköra (!), gått ut grundskolan, börjat gymnasiet och Italien på höstlovet är bara några saker som 2016 har innefattat. 2017 blir väl åtminstone lika bra eller hur? ;)

Hoppas ni har haft och har en fortsatt bra kväll! Men kom ihåg att inte ta ut er för mycket ikväll, det är ju en dag imorgon också ;)

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Eller julafton nummer 2 som vi kallar det i min familj. Idag firas julafton hemma hos mamma med god mat och presenter. Helt klart det bästa med skilda föräldrar. Att julen blir längre och att man får dubbelt så mycket julklappar hehe ;) Vad ska ni hitta på idag?

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments