Inspo, Outfits

Äntligen höstlov! Finns nog ingen bättre känsla än att veta att man är ledig i över en vecka och typ kan göra vad man vill. Ser nog mest fram emot att få sova ut hahah. Eller nej förresten, Italien resan om mindre en 1 vecka (!).

Satte ihop ett litet collage med mina favvofärger och favvoplagg från Nelly.com's hemsida. Egentligen lite tråkigt att det är vår och sommarfärger meeen kunde inte hålla mig från att göra ett collage hahah. Ska försöka göra lite höstigare och mer vintriga outfits och även flera "Get The Style".

Finns det något ni skulle vilja se mer av på bloggen? Kommentera så ska jag försöka fixa det!

Hugs & Kisses, Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Mat
Pancakes W. Milk

Bananpannkakor och mjölk säger man inte nej till<3

Älskade tisdag säger jag bara! Så otroligt skönt att sluta vid lunch och kunna åka hem och veta att man har hela eftermiddagen ledig. Eller ja om det ändå var så. Inget undantag från plugg för att man slutar tidigt, tyvärr. Några uppgifter som jag måste påbörja idag och även plugga till några prov som jag har efter lovet. Ganska konstigt att lärarna la dem efter lovet, jobbigt att behöva plugga under lovet när man helst vill vara ledig. Ska i alla fall försöka göra så mycket den här veckan så jag bara kan repetera lite smått nästa vecka.

Måste även be om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Nu innan lovet är det ganska mycket som ska hinnas med i skolan, vilket resulterade i att bloggen hamnade lite åt sidan. Kände väl även att inläggen inte hade blivit så bra om jag skulle stressfota några bilder och skriva lite halvdan text till. Hellre ett inlägg som är genomtänkt med bra bilder än flera halvdåliga inlägg :)

Hoppas ni har haft en bra tisdag och ni, det är bara 3 dagar kvar till lov! Kämpa på nu!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Get The Style, Inspo, Outfits
White
Pink

Hello alla fina!

Som ni ser ovanför har jag gjort ett "Get The Style" collage med kläder och accessoarer som är så lika som möjligt min egna outfit. Tyvärr var det mesta slutsålt med har försökt hittat så likt som möjligt. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag lyckades ganska bra. Hoppas ni gillar min nya lilla kategori här på bloggen!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Allmänt
FriYay

En vecka kvar till lov och 14 dagar kvar till Italien!! Vill inget annat än att komma bort från det här tråkiga vädret. Regn, kallt, blåsigt och mulet.. Usch..

Fredag idag, igen hahah. Veckorna rullar på i ett sjukt högt tempo. Hinner knappt med ;) Ikväll ska jag unna mig att göra precis vad jag vill. Ta det lugnt, hinna andas och låta kropp och huvud vila ut. Man märker inte hur stressad och upp i varv man är tills man faktiskt tar det lugnt och slappnar av.

Idag har det vart en väldigt skön och ganska lugn dag. Min första lektion och min sista lektion blev inställda så lite sovmorgon och få sluta tidigare är inte fel. Stannade kvar i skolan en stund för att göra klart lite uppgifter så inte hela helgen behövs ägnas åt det. Känns som jag har tillräckligt med uppgifter ändå att göra, hahah.

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments