Och där var snön tillbaka. Fick typ en chock imorse när jag tittade ut genom fönstret. Igår var det nämligen ingen snö alls.. Men men, väldigt mysigt ändå och det blir såå mycket ljusare ute <3

Idag hittills har jag hunnit med att ta ett pass på gymmet, skottat snö och tagit emot min nya säng som har kommit. Äntligen säger jag, har väntat i 9 veckor, helt sinnes länge. Btw på torsdag åker jag och familjen till stöten för att åka skidor. Längtar sjukt mycket! Sen på lördag fyller lilla jag 17 år!!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Hej på er!

Bloggen har ekat tomt ett tag nu. Har haft fullt upp i skolan så bloggen har hamnat lite åt sidan, tyvärr.. Har egentligen fortfarande väldigt mycket att göra men kände att jag behövde uppdatera lite.

Idag blev det en kort dag i skolan, ca 2 timmar (!) Jätteskönt om ni frågar mig! Hade dock en redovisning som jag har gått och tänkt på länge nu. Gillar nämligen inte att redovisa inför andra. Blev inte bättre av att jag har lagt ner så sjukt mycket tid på den och resultatet blev åt helvete rent ut sagt. Vid sånna här tillfällen vill man typ bara ge upp. Blir så sjukt omotiverad av att lägga ner massor av tid på något och så blir det bara så himla dåligt. Gick iaf till gymmet efter skolan och fick hur mig lite ilska. Sen unnade jag mig en god smoothie när jag kom hem.

Hoppas ni hade en bättre tisdag än vad jag har haft!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Man kan ju inte annat än och älska Victoria´s Secret påsar. Det blev några vändor in i butiken under gårdagen. Alla i sällskapet fick åtminstone med sig var sin sak från Victoria´s Secret!

Jag köpte bland annat den här parfymen som luktar såå himla gott! Och kan vi ta ett moment för flaskan?! Kände att den bara ropade mitt namn inne i butiken. Dessutom var det 50% på typ allt så plånboken blev även den glad! ;)

Sen blev det ett stopp på Odd Molly också för att köpa en vit ganska basic långärmströja som jag har velat haft ett tag nu. Är riktigt nöjd över det köpet och hela dagen i sig i Stockholm igår!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments