Denna lilla fina parken vi hittade. Hur fin och mysig?! <3 Finns det något bättre än att gå runt i sin strandklänning, känna värmen mot kroppen och veta att man inte har några måsten? Love it!

Hugs & Kisses, Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Rubriken stämmer verkligen överens med bilderna. På hotellet fanns bl.a. en takpool med utsikt över Atlanten. Hur härligt?! Det bästa utav allt var väl att det inte alls var speciellt mycket folk som gjorde att man fick mycket fina bilder! ;)

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Hello Babes

Då var jag hemkommen från en helt underbar resa! Alltid lika skönt och kul att åka iväg till ett annat land. Denna gången var det extra välbehövligt efter allt med skolan. Hur som helst har jag ju inte postat speciellt mycket bilder från resan. Mest p.g.a. dåligt Internet och att jag hellre har prioriterat att sitta i solstolen än blogga "Blink". Nej skämt och sido men tänkte iaf posta nått eller några inlägg med lite bilder från resan :) Tror det kan bli kul! :)

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Glad Midsommar på er! Just nu befinner jag mig på Teneriffa med la familia. Åkte hit i söndags och åker hem denna söndagen som kommer. Hoppas ni har en bra midsommar hemma i Sverige!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments