Vitt, vitt, vitt...

Något jag inte har visat er är min sänggavel och sängkappa som jag har gjort själv. Eller ja kuddarna oxå för den delen :) Är riktigt nöjd över resultatet och det blev verkligen som jag ville. Nu saknas det bara några tavlor över sängen så känns det ganska komplett sen. Ska försöka ta mig tid och måla några så fort jag vet vad jag vill ha för motiv. Funderar iaf på vitt haha men oxå silver och kanske ljusgrått?? Vi får se vad det blir :)

Hugs & Kisses, Ida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var första skoldagen gjord. Gick inte ens 1 timme så det var precis lagom ;) Efter skolan åkte jag och en kompis till gymmet och körde ett armpass, kändes faktiskt riktigt bra och sedan åkte jag hem.

De senaste timmarna har jag bara fotat och försökt få till några bra bilder. Tycker att det är så himla svårt att fota ensam, man ser lixom inte hur vinkeln, ljuset eller skärpan blir. Det är vid dessa tillfällen man uppskattar när någon kan hjälpa en. Fick iaf till en hyfsad bild av typ 1000 känns det som hahah.

Har ni några tips på hur man kan fota sig själv enklare får ni gärna kommentera!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Igår! Har under de senaste 3 veckorna sommarjobbat på Djurmagazinet här där jag bor. Har varit riktigt lärorikt men framförallt roligt att tjäna sina egna pengar. Dessutom har det varit perfekt att få lite rutin med att gå upp tidigt oså nu när skolan börjar på måndag. Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig faktiskt hyfsat taggad för att börja igen. Träffa alla kompisar, inte sova bort hela dagarna och få rutin med träningen igen. Har försökt hålla igång med träningen nu under sommaren men när skolan börjar får man alltid bättre rutin och speciella dagar man tränar på, iaf jag.

Denna lördagen ska spenderas hos några vänner med kräftskiva vilket ska bli hur mysigt som helst! Hoppas ni får en fin dag!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Idag invigdes minsann poolen hemma hos oss med ett dopp! Så himla mysigt att bara kunna ta ett dopp precis när man vill och ha den precis utanför huset. Kommer spendera många dagar här framöver!

Hugs & Kisses, Ida

Likes

Comments

Nya inlägg