gillar inte kylan och vintern! Men julen är ju så myyysig, äntligen lite glöggmys o skumtomtar🎅🏻🎅🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hahaha...yaaaaz, min första träningsdag är igång. Blir typ mer peppad av att filma och lägga ut (även om det blir så fult ibland.) Man ser på mig att jag är ovan att träna. Men kommentera och gilla gärna ändå för tips och ideer. Support for Support? Snapa mig till idalindoff och fråga/säg vad du vill, lär gärna känna er som tittar. Se också till att prenumerera!!

Likes

Comments

Hej, var sjukt längesen jag skrev något, alltså det är svårt detta, här är iaf en uppdatering på min Youtube, kolla gärna in och kom med förslag vad jag kan göra för videos som ni skulle tycka var roligt att titta på, ha det awesome, puss

Likes

Comments

Igår så beställde jag 3 saker från appen Wish, snacka om billigt, men frågan är om det är bra.. har tidigare köpt ett par skor där och de funkar super :) så ska bli spännande hur dessa saker kommer va i kvallen. Tog min pojkväns bokstav till halsbandet!  Totalsumman blev 150 kr ungefär. Kommer uppdatera när jag fått hem det :)

Likes

Comments

Idag har jag umgåtts med en av mina systrar, vi har haft en mysdag på stan och jag skämmer bort henne lite extra på Pinchos. Jag hoppas ni alla har en fin lördag! :D

Likes

Comments

Brukar nästan varje dag bläddra igenom weHeartIt så tänkte ibland lägga ut lite av de bilderna jag känner mig inspirerad av :) Enjoy!

Likes

Comments

Idag när jag var på väg till stationen så gick jag förbi ett lågstadium, utanför var fem tjejer i 8-årsåldern som lekte. När jag gick förbi så tittade dom på mig och en av tjejerna vinkade glatt och sa hej, jag hejade tillbaka och log. Sedan tittade alla på mig o de sa "vad fin du va!" "ditt hår är jättefint!" och jag sa att NI ÄR FINA ❤️ Detta gjorde min dag :)

Likes

Comments

Tänkte testa detta med youtube, vloggar och hela grejen. Alltid tyckt att det verkar skitkul så I'll give it a try! :)

Likes

Comments

Title