Header

Yey inatt åker vi, det var klockan 01.30 den åker inte 00.30. Nyss var vi och köpte lite vi kan äta på bussen och strax ska vi äta pizza 👌 Nästa gång syns vi med en Gekås haul ☺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej!
Jag skulle ju berätta om Gekås Ullared, yeey 👏 Imorgon Onsdag ska vi stylister stanna kvar till typ 19.00 för vi ska ta hit en varsin person och fixa personen på något vis. Alltså min mamma kommer och jag ska fixa något på henne som jag lärt mig t.ex fixa ögonbryn eller en sminkning. Min bror ska till pappa redan imorgon då jag och mamma åker till Ullared natten till torsdag.

Vi har alltid åkt till Gekås varje år men nu när mina föräldrar blev skilda och min bror blev sjuk så har det inte blivit av. Jag har tjatat om att åka och helst på hösten då vi annars alltid åker på sommaren. Det är pappa som alltid har kört och mamma vill typ inte det göra det denna årstid så vi valde att ta bussresa. Mamma har åkt buss dit när jag inte fanns men jag har aldrig gjort det.

Ni som undrar hur resan går till så ska jag förklara. Bussen går från Västerås där jag bor 00.30 på natten och är framme typ när den öppnar. Vet dock inte hur det blir med frukost och mat men det har mamma koll på hehe. Iallafall tar man med det man vill ha på bussen kanske kudde, laddare och ja ni vet. Sen när ni shoppar är bussen kvar där, ni åker samma buss hem vilket betyder att ni kan lämna sakerna kvar i bussen. Ni får shoppa hur många påsar ni vill för bussen har ett släp också så det får plats mycket. Bussen går runt 18.00 på torsdagkväll och du är hemma då runt 00.30 natten till fredag. 

Nästa vecka är det höstlov vilket betyder att jag får lov redan när jag kommer hem imorgon 👌🤗

Hoppas ni fattar och såklart kommer det komma en haul på det jag köpt. Kram ❤☺

Likes

Comments

1. Måste precis alltid gå på toa innan jag borstar tänderna. Både hos pappa och mamma har vi eltandborste och så fort jag inte gått på toa innan så kissar jag typ på mig och går runt och runt. Jag kan inte gå på toa medans utan då väntar jag till efteråt vilket är svårt.

2. ÄLSKAR killar med tofs. Såklart gillar/älskar jag killar som inte har tofs också men det är bara bättre om han har det 😍
3. 3 fobier jag har (får inte säga något djur) är höga höjder typ när man står längst upp på skyskrapa t.ex. Frigolit, hatar själva ljudet och så fort jag ser frigolit börjar jag rysa därför tar eller kollar jag nästan aldrig på frigolit. Clowner, läskiga clowner ja vad ska jag skriva. Ni vet alt detta med clownerna som är ute och skräms nu gör mig bara ännu räddare. 

4. Min favorit affär är Gekås i Ullared om det gills. (Jag ska dit i veckan, ett separat inlägg kommer komma om det)

5. Jag är ett kaktus och folkabussfreak.

6. Jag tror på spöken, inte dom med vita lakan men typ andar, döda människor som vägrar försvinna. Ja sånt som händer i programmet Okända. 

7. Jag älskar disneyfilmer.

8. Älskar MacBooks men vägrar ha iPhones, konstigt då båda är apples. 

9. Jag ska tatuera mig när blir äldre. 


Likes

Comments

Instagram @idalindh_photo