Har försökt få ihop någon vettig text om min Frankrike resa i hela två dagar nu!!(??) Men hjärnan står helt på noll. Så frustrerande! Har egentligen massor att skriva om. Men vilket sjukt äventyr jag har varit med om. Visst, folk hade pratat om Grosbois och hur stort de va, men man kan nog inte riktigt sätta ord på vilket fantastiskt ställe det faktiskt är! Man måste uppleva det själv. Där kan jag tänka mig att ha en egen filial i framtiden. Är så tacksam att jag först och främst fick stipendiet och fick chansen att åka på den här resan, att folk tycker jag är värd det här, kan inte sätta ord på min tacksamhet och glädje. Och att folk peppade mig till att åka trots alla omständigheterna som uppstod innan.

Har lärt mig så otroligt mycket och fått så mycket erfarenhet med mig i bagaget, lärt känna nya helt underbara människor. Lärt mig om den Franska travsporten. Har sett och varit med om så otroligt mycket. Är så full av inspiration och jag vill alldeles för mycket just nu känner jag, men ett steg i taget. Jag har tid till att planera för framtiden haha. Har fått ut så mycket av den här resan och varje dag har tagit mig ett steg närmare till att verkligen lyckas. Har nog egentligen inte landat riktigt än sen jag kom hem, men lite till får jag leva i denna "dröm" innan jag återgår till verkligheten. Bjuder på lite bilder så länge, tills jag har nå vettigt att skriva.

Likes

Comments

Hej!
Så har även jag försökt mig på det här med en blogg. Jag fick faktiskt idéen när jag satt på flyget hem från Franrike, påväg hem från en 3 veckors lång praktik. Att det skulle vara kul att få dela med mig av mina äventyr och mitt liv med hästarna.

Jag går då mitt tredje, och de med sista år på Travskolan wången, inrikting trav. Här kommer ni få följa min vardag med hästarna med både framgångar och motgångar. Och vägen till att lyckas.
Don't dream your life, live your dreams.

Likes

Comments