Sista dagen i min C9 kickstart,  känner mig betydligt piggare och fräschare. Allt har gått bra, förvånansvärt bra faktiskt. Gått ner 5 kilo och förlorat 40 cm totalt runt om kroppen. 😀👏👌 Min vikt just nu står på 80 kilo exakt, efter C9 kommer jag att fortsätta med att äta nyttigt, undvika onödiga kolhydrater och dricka mycket vatten. Hör av er till mig på Facebook eller här på bloggen om du är intresserad att få ett hälsosammare liv och en snyggare kropp!! Här kommer en före och efter bild på mig 👍😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, dag 6 alltså. Inte alls vart pigg dem här senaste dagarna, därför jag inte orkar blogga!
Men det visar -5 kg på vågen!! Wehoo 😀
Jämförelsebilder kommer dag 9, kram på er 😘

Likes

Comments

Idag fick jag min första måltid under kickstarten. Sååå gott.. Mycket energirik dag, inte haft några problem alls! Idag till middag åt jag tacoköttfärs med grönsaker + créme fraiche så att jag höll mig precis under 600 kalorier. Har förlorat några cm runtom och gått ner ca två kilo. Bättre uppdatering imorgon då jag just nu ska njuta av att jag fått äta och bara mysa med gubben. Ses imorgon 😘


Likes

Comments

Hallåjs igen! Idag har det gått prima skinka, lite tufft vid lunchen när jag skulle dricka min shake, har jättesvårt för den. Men har blivit erbjuden ett tips idag så imorgon blir det förhoppningsvis bättre!
Kände mig lite uppsvullen tidigare på dagen men det har gått över nu. Tänkte att det kanske hade med att jag inte är van att inte äta.
C9 är verkligen en bra grej för dig som har svårt att lägga av med onyttigheter samt att komma i form. Jag har som sagt alltid haft svårt att tas tag i saker men är sjukt stolt över mig själv som äntligen gjorde det. Tycker att ni också ska prova. Skicka ett meddelande här på bloggen eller så hittar ni mig på Facebook.
Bättre uppdatering imorgon när jag äntligen får äta min första måltid, yaaaay! 😃
Såå taggad för hur allt känns imorgon. Ha det gott så hörs vi imorgon då! ✌🏼️

Likes

Comments

Hejsan! Denna blogg var bara tänkt som en liten dagbok från början, men har för ett litet tag sen bestämt mig för att skriva här om mitt val till ett hälsosammare liv. Mitt namn är Alicia, jag är sexton år och kommer från lilla Kiruna högt upp i norr. Jag har aldrig haft stora bekymmer med min vikt, har alltid vart i en normal storlek. Men kanske för 2 år sen började det bara gå utför. Som mest har jag vägt ca 85 kilo vilket jag inte tyckte var så himla roligt. Jag säger absolut inte vad någon ska väga eller inte utan jag talar endast för mig själv.

Min pojkväns mamma jobbar med något som heter Forever Living, Aloe Vera, och hon har gjort det under en tid nu. Jag har vart intresserad av deras produkter sen jag fick nys om dem, för det sas att Aloe Vera vad värsta grejen. Och nu efter jag provat, måste jag faktiskt säga det jag med.

Nu efter många om och men bestämde jag mig äntligen för att göra en C9, en kickstart på nio dagar som gör att du både ser och känner dig bättre ut! Önskar jag gjort det tidigare. Är bara på dag ett idag men känner mig pigg redan, mått lite illa tidigare under dagen men det är förståeligt eftersom jag aldrig gjort något sånt, och är van att äta rätt mycket mat, även chips/ godis. Fram tills idag har jag druckit sinnessjuka mängder dricka, dricka är min svaghet. Eller det var, som sagt är endast på dag ett och känner inget sötsug eller att jag måste ha en dricka. har så många gånger tänkt, imorgon börjar jag mitt hälsosamma liv, och veckorna och månaderna gick, det hände aldrig. Men NU, tog jag tag i det och började min vändning till ett bättre liv.

Följ gärna med mig under dem här nio dagarna, bilder kommer självklart att komma med jämförelser och annat när jag är färdig. Skicka en kommentar eller liknande om du skulle vara intresserad av C9 du också.

Likes

Comments