Header
View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

​Hej!

Ni har väl inte missat att jag skaffat mig en youtube-kanal? Gå in och kika, Ida Lidamo heter den. Och skulle bli superlycklig om ni började prenumerera på den också. Imorgon släpps ett nytt klipp! Spännande vad det ska innehålla.. 

Likes

Comments

​Hej!

Klockan är snart sju och jag sitter fortfarande kvar på kontoret, planering och fix inför kommande vecka. Har fått ansvaret över alla bloggare på DJEF och lite till, hur kul som helst. Nästa vecka byter jag portal, så då får ni följa med  mig dit. Och trust me! Kommer bjuda på massa spännande framöver.. det vill ni inte missa.  Vet inte om jag kommer blogga något i helgen, men nästa vecka börjar allvaret. Kan knappt bärga mig! Ni har väl inte missat min nya youtube-kanal? Ida Lidamo heter jag där. In och kolla och börja prenumerera! PUSS

Likes

Comments

Här sitter jag och här kommer jag sitta exakt hela dagen, idag släpps första klippet på min egna youtube-kanal. Hur roligt är inte det? Som jag sagt tidigare så tänkte jag ha en FRÅGESTUND här på bloggen, vet att många redan ställt frågor men ställ dem igen i detta inlägg så blir dem samlade på ett och samma ställe. Så fråga mig vad ni vill så ska jag försöka svara på alla så gått det går. Hoppas ni får en underbar dag!

Likes

Comments

Jag är kär! Inte i en man då utan i mina nya fransar från Adorable Lashes Sweden. Jag som använder lösögonfransar dagligen har nu hittat mina favoriter, dem heter Vanity och Lust! Deras fransar består av Silk och Mink och är 100% Cruelty free. Plus att det tar bara 2-4 arbetsdagar att få hem dem, hur bra är inte det? Besök deras hemsida http://adorablelashes.se och kika på deras underbara sortiment, och om ni uppger rabattkoden: Ida10 så får ni 10% på ett helt köp.

Likes

Comments

Idag har jag hängt på DJEF's kontor hela dagen, och vet ni vad? Jag ska börja blogga för dem. Hur roligt ska inte det bli? Det kommer bli bättre utseende på bloggen, finare bilder och så kommer mer spännande saker dyka upp i min blogg. Känns underbart att sitta i samma båt som dem! Åh vad jag längtar tills allt drar igång. Nu ska jag nanna kudden för ska tillbaka till kontoret imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Min bästavän Petronella och Oscar

Här börjar folket trilla in

Rikard Adam & Stoffe

Dennis Gilbert och Petronella

Haha fy kolla killens skjorta, stackaren helt nerspilld. Tror det är Lovisa min bästis som står på bänken bakom som är skyldig ;)

Jag och min kära vän Dennis

Gabriel och jag sjunger snapsvisor

Likes

Comments

​Hej! 

Då min telefon fortfarande är trasig så har jag haft problem med att blogga, men ska snart laga den och jag kommer bli aktiv igen.  Sov över hos min bästavän Lovisa inatt och satt upp och bara filosoferade över livet. Hon är så klok och har alltid dem bästa svaren! Och idag tog vi bilen ut till en sjö i Örebro och hade med oss pannkakor och massa god fyllning. Benjamin Lovisas son var också med, världens underbaraste lilla kille. Mysdag!

Likes

Comments

Det som inte får hända har hänt... Min telefon är trasig. ALLTSÅ INTE NU! Det passar sig verkligen inte nu.. och jag måste ha massa bilder och filmer på min telefon, jag har sån panik så jag vet inte vad jag ska göra? Och vet ni vad som är ännu mer typiskt.. jag kan inte logga in på Facebook eftersom man behöver en SMS-kod skickat till min telefon för att godkänna inlogget från en dator. Har aldrig känt mig så naken förut!Så här sitter jag denna morgon i Täby iförd i pyjamas och gråter. Hoppas er dag börjar bättre än min! Puss

Likes

Comments