Header

Har kikat runt på vad man kan köpa för julklappar till Honom, dvs Pojkvän, Pappa, bror. Och tycker killar är så snygga i träningskläder. Så här kommer ett inlägg med lite favoriter från Sportkost.se. Klicka direkt på bilden så kommer ni till produkten!


Ett färglatt linne är aldrig fel! Och kostar bara 149:-

En matchande snygg sweater till! 299:-

Letar du efter ett enkelt och snabbt sätt att få upp ditt testosteron för en ökad muskeluppbyggnad och prestationsförmåga? Då ska du köpa detta. T-Power från Swedish Supplements innehåller 200 kapslar av ren kraft och energi som hjälper dig att höja en av kroppens viktigaste hormoner för en hård träning!

2 för 1! 389:-

149:- för alla dessa shakers? Hur bra är inte det?

Likes

Comments

Åh har verkligen saknat min gamla blogg här på Nouw, har legat hela kvällen och kikat på mina gamla inlägg och bara drömt mig tillbaka. Så kul att kolla på alla bilder från förra året då jag var som mest aktiv här!

Tiden går så otroligt fort och snart är det jul, har ni köpt klart alla julklappar ännu? Jag har knappt börjat. Ångest! Det är många som alltid har som nyårslöfte att bli sunda och börja träna, och jag är väl en utav dem. Och då behöver man ju vissa komplement för att underlätta sin träning, te.x Proteinpulver, PWO och vitaminer. Så här är ett inlägg med perfekta julklappar till henne, te.x din mor, syster eller bästavän. Klicka på bilderna för att komma till produkten på en gång :)


Dessa byxor är så sjukt snygga och kostar bara 299:-

Hur snygg är inte denna träningstopp då? Marmor som är så galet inne och snyggt. Träningen blir faktiskt mycket roligare om man tränar i snygga kläder. Denna topp kostar endast 399:-

Finns även ett par byxor i samma marmor mönster, alltså vad snyggt!!!!!!!!!

En shaker är ett måste inom träning då du kan blanda alla dina proteiner och bcaa i dem, och i detta kit så får du sex shakers för 149:- hur billigt är inte det? Jag som alltid glömmer mina shakers överallt så är detta perfekt julklapp.


Likes

Comments

​Hej!

Ni har väl inte missat att jag skaffat mig en youtube-kanal? Gå in och kika, Ida Lidamo heter den. Och skulle bli superlycklig om ni började prenumerera på den också. Imorgon släpps ett nytt klipp! Spännande vad det ska innehålla.. 

Likes

Comments

​Hej!

Klockan är snart sju och jag sitter fortfarande kvar på kontoret, planering och fix inför kommande vecka. Har fått ansvaret över alla bloggare på DJEF och lite till, hur kul som helst. Nästa vecka byter jag portal, så då får ni följa med  mig dit. Och trust me! Kommer bjuda på massa spännande framöver.. det vill ni inte missa.  Vet inte om jag kommer blogga något i helgen, men nästa vecka börjar allvaret. Kan knappt bärga mig! Ni har väl inte missat min nya youtube-kanal? Ida Lidamo heter jag där. In och kolla och börja prenumerera! PUSS

Likes

Comments

Här sitter jag och här kommer jag sitta exakt hela dagen, idag släpps första klippet på min egna youtube-kanal. Hur roligt är inte det? Som jag sagt tidigare så tänkte jag ha en FRÅGESTUND här på bloggen, vet att många redan ställt frågor men ställ dem igen i detta inlägg så blir dem samlade på ett och samma ställe. Så fråga mig vad ni vill så ska jag försöka svara på alla så gått det går. Hoppas ni får en underbar dag!

Likes

Comments

Jag är kär! Inte i en man då utan i mina nya fransar från Adorable Lashes Sweden. Jag som använder lösögonfransar dagligen har nu hittat mina favoriter, dem heter Vanity och Lust! Deras fransar består av Silk och Mink och är 100% Cruelty free. Plus att det tar bara 2-4 arbetsdagar att få hem dem, hur bra är inte det? Besök deras hemsida http://adorablelashes.se och kika på deras underbara sortiment, och om ni uppger rabattkoden: Ida10 så får ni 10% på ett helt köp.

Likes

Comments

Idag har jag hängt på DJEF's kontor hela dagen, och vet ni vad? Jag ska börja blogga för dem. Hur roligt ska inte det bli? Det kommer bli bättre utseende på bloggen, finare bilder och så kommer mer spännande saker dyka upp i min blogg. Känns underbart att sitta i samma båt som dem! Åh vad jag längtar tills allt drar igång. Nu ska jag nanna kudden för ska tillbaka till kontoret imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Min bästavän Petronella och Oscar

Här börjar folket trilla in

Rikard Adam & Stoffe

Dennis Gilbert och Petronella

Haha fy kolla killens skjorta, stackaren helt nerspilld. Tror det är Lovisa min bästis som står på bänken bakom som är skyldig ;)

Jag och min kära vän Dennis

Gabriel och jag sjunger snapsvisor

Likes

Comments