Jag älskar dig, jag hatar dig, jag älskar dig, jag hatar dig.. jag äls.. Ja ni förstår nog vid det här laget. Vissa dagar så är min ADHD min bästa vän, mitt GO och drivningskraft. Men inte alla dagar på veckan, tyvärr. Ibland kan jag vakna upp och ligga och stirra upp i taket i flera timmar och tanken att behöva kliva upp och göra något får en att känna sig kvävd, illamående och man vill bara somna om igen. Man har ingen lust med något, eller att ta tag i något. Man ligger där i sin säng med miljoner tankar som far runt i huvudet om allt mellan himmel och jord. Man försöker att planera dagarna som kommer även fast man vet att det är omöjligt för att tanken att bestämma ''hugga något i sten'' gör en stressad för att missa något annat. Jag har mycket kvar att lära mig om min ADHD, men jag har kommit långt på vägen. Från att vara livrädd att kompisarna på högstadiet skulle få veta om min diagnos till att vilja skrika det över hela världen: JAG HAR ADHD. För visst älskar jag dig även fast du drar ner mig vissa dagar, vet faktiskt inte vem jag skulle vara om jag inte hade diagnosen? Vilket är en tanke som träffar mig ofta. För jag älskar att jag är sjukt framåt, social, trevlig, sprallig och up in the sky och all over the place. Folk brukar fråga mig: Hur orkar du vara sån hela tiden? Vad ska jag svara på det? För är det min personlighet? Eller min diagnos? Eller är det båda delarna. Ärcsh, jag struntar i vad det är för är så otroligt glad att just jag blev jag. Brukar säga till folk att jag har det där lilla ''extra'' som inte vanligt folk har, med glimten i ögat.

Har du fått en diagnos precis eller har haft ett tag? Och är rädd vad folk ska tycka och tänka och snacka om det bakom din rygg, så kan jag säga att dem är bakom dig för en anledning. Bär huvudet högt och var stolt att just du blev du, och låt ingen trycka ner dig. För du har en Superkraft vännen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Ni har väl inte missat att jag skaffat mig en youtube-kanal? Gå in och kika, Ida Lidamo heter den. Och skulle bli superlycklig om ni började prenumerera på den också. Imorgon släpps ett nytt klipp! Spännande vad det ska innehålla.. 

Likes

Comments

​Hej!

Klockan är snart sju och jag sitter fortfarande kvar på kontoret, planering och fix inför kommande vecka. Har fått ansvaret över alla bloggare på DJEF och lite till, hur kul som helst. Nästa vecka byter jag portal, så då får ni följa med  mig dit. Och trust me! Kommer bjuda på massa spännande framöver.. det vill ni inte missa.  Vet inte om jag kommer blogga något i helgen, men nästa vecka börjar allvaret. Kan knappt bärga mig! Ni har väl inte missat min nya youtube-kanal? Ida Lidamo heter jag där. In och kolla och börja prenumerera! PUSS

Likes

Comments

Här sitter jag och här kommer jag sitta exakt hela dagen, idag släpps första klippet på min egna youtube-kanal. Hur roligt är inte det? Som jag sagt tidigare så tänkte jag ha en FRÅGESTUND här på bloggen, vet att många redan ställt frågor men ställ dem igen i detta inlägg så blir dem samlade på ett och samma ställe. Så fråga mig vad ni vill så ska jag försöka svara på alla så gått det går. Hoppas ni får en underbar dag!

Likes

Comments

Jag är kär! Inte i en man då utan i mina nya fransar från Adorable Lashes Sweden. Jag som använder lösögonfransar dagligen har nu hittat mina favoriter, dem heter Vanity och Lust! Deras fransar består av Silk och Mink och är 100% Cruelty free. Plus att det tar bara 2-4 arbetsdagar att få hem dem, hur bra är inte det? Besök deras hemsida http://adorablelashes.se och kika på deras underbara sortiment, och om ni uppger rabattkoden: Ida10 så får ni 10% på ett helt köp.

Likes

Comments

Idag har jag hängt på DJEF's kontor hela dagen, och vet ni vad? Jag ska börja blogga för dem. Hur roligt ska inte det bli? Det kommer bli bättre utseende på bloggen, finare bilder och så kommer mer spännande saker dyka upp i min blogg. Känns underbart att sitta i samma båt som dem! Åh vad jag längtar tills allt drar igång. Nu ska jag nanna kudden för ska tillbaka till kontoret imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Min bästavän Petronella och Oscar

Här börjar folket trilla in

Rikard Adam & Stoffe

Dennis Gilbert och Petronella

Haha fy kolla killens skjorta, stackaren helt nerspilld. Tror det är Lovisa min bästis som står på bänken bakom som är skyldig ;)

Jag och min kära vän Dennis

Gabriel och jag sjunger snapsvisor

Likes

Comments

​Hej! 

Då min telefon fortfarande är trasig så har jag haft problem med att blogga, men ska snart laga den och jag kommer bli aktiv igen.  Sov över hos min bästavän Lovisa inatt och satt upp och bara filosoferade över livet. Hon är så klok och har alltid dem bästa svaren! Och idag tog vi bilen ut till en sjö i Örebro och hade med oss pannkakor och massa god fyllning. Benjamin Lovisas son var också med, världens underbaraste lilla kille. Mysdag!

Likes

Comments