Likes

Comments

Hej på er!

Kom inget mer inlägg igår fast jag hade tänkt det... Drog igår ut med Ronja och käkade lite sen satt vi mest o snackade. Kom hem runt 10 och var faktiskt ganska trött då så chillade bara lite hemma innan jag gick o la mig.

Men idag så sitter träningsvärken som en smäck kan jag säga så kör på en vilodag idag. Inte så mycket planerat inför dagen ännu, bli nog mest o chilla hemma, vilket jag inte tackar nej till för är så trött idag. Blivit väckt av vovvarna hela morgon'':)''

Jo juste, beställde ett par nya skor igår från Adidas. Vill ha dom nu nu nu nu!!! Älskar att inleda våren med ny skor, valde ett par rätt simpla och stilrena denna gång. Men mer om de när de kommer hem till mig!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!!

Har ni haft en bra start på denna tisdag? Det har jag Iallafall:) Gick upp och gjorde en smoothie och skar upp en apelsin, såå gott! Vad har ni för planer idag? Mina planer för dagen är:

- Rygg och magpass på gymmet

- Städa

- Ut och käka med en kompis

Jag tycker iallafall att detta låter som en toppen dag. Men nu ska jag byta om och dra iväg till gymmet!

Likes

Comments

Gick upp ganska tidigt idag för att dra till gymmet och köra ett benpass nu på morgonen, är ju trots allt sportlov;) Nej men känner att jag vill komma igång igen med träningen och morgonpassen är de bästa passen enligt mig då det oftast inte är lika mycket folk på gymmet då. Resten av dagen har jag inget planerat, blir nog att bara ta det lugnt vilket är behövligt! Man får ju passa på o slappa nu på lovet och vila upp sig.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen!

Likes

Comments

Lite bilder från min lilla ''paus''

Likes

Comments

Gooodmorgon! Eller säger man fortfarande det när klockan är 10:40?

Inte skrivit något här sedans 4 februari så tyckte det var dags nu;) Faktiskt saknat o komma in här och skriva av mig lite!! Så vad har hänt sen vi hördes av sist? Inget extremt spännande måste jag säga. Skola, plugg, träffat vänner och allt sånt där. Eller jo juste!! Jag har ju fått ett jobb/sommarjobb. VUXENPOÄNG!! Tror jag skulle börja i april nån gång och jobba till september då restaurangen stänger då. Kommer såklart bli jobbigt och så men känns samtidigt spännande och roligt att man typ kommit ett steg längre in i vuxen livet och kunna få in lite egen ekonomi. Sportlov har jag också fått nu.

Har ni också sportlov nu om ni går i skolan?

Men idag har jag iallafall inget speciellt planerat så får se lite vad som händer. Drar kanske eventuellt till gymmet senare men vi får se vad som händer!

Likes

Comments

Instagram@idaleinvall