Älskar denna långkjol som jag köpte från H&M här om dagen. Den är ribbad, går strax under knäna och är öppen på ena sidan. Precis den typ av kjol jag kärat ner mig i på senaste. Den finns även i militär grön!! Tror jag ska gå och köpa den också nu i veckan.

Hade i alla fall den svarta på mig nu i lördags på ett litet födelsedagsfirande. Dock tog jag med mig långbrallor för hemfärden... Det börjar verkligen bli kallt ute och det är så sjukt tråkigt att behöva anpassa en fest outfit pågrund av att man inte vill frysa ihjäl så fort man kommer ut på gatan... Typ därför jag aldrig går ut i stan på vintern.. Sommaren är 1000 gånger bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fyller min favoritkille 20 år! 

Firade honom med paket i morse och sushi till lunch innan jag körde honom till jobbet. Så mysigt!!

Grattis  B<3 Likes

Comments

På senaste har jag varit ute med mina girls, haft läger med mina gymnaster, B flyttat in i några dagar, gosat med min lilla gris och kollat Gossip Girl! Älskar GG, bästa serien genom tiderna<3

Likes

Comments

Jag brukar ofta få frågor om mina naglar och hur jag sköter dem. Så jag tänkte att det skulle vara roligt att dela med mig av mina rutiner som jag har.

1. Rengör naglarna och ta bort allt gammalt nagellack med en aceton fri borttagning. Skrubba framtids, baksida och nagelbanden med en mjuk borste och lite tvål.

2. Fila naglarna med olika grovheter på filen. Jag börjar med att få ner naglarna lite på längden men en ganska grov fil sen finslipar jag med en finare fil.

3. Fila ovan på nageln och polera
Många tror att man inte ska ovanpå nagelns yta då det kan uppfattas som att det sliter på nageln. Självklart ska man använda en jätte fin fil som bara slipar bort slitage på nageln. Efter jag har filat ytan polerar jag.

4. Applicera olja eller någon form av nagel vax för att återfukta naglarna och nagelbanden. Jag änvänder Weledas nail care pen.

5. Använd en bas. Innan jag jag målar naglarna i en färg penslar jag på ett tunt lager med Essies all in one base för att stärka nageln.

6. Välj en färg. Jag använder i princip bara Essies nagelack, jag tycker deras lack håller längst och ger jämnast resultat.

7. Fila lite då och då. Mitt nagelack brukar hålla sig bra i ca 1 - 1,5 vecka, därefter gör jag om hela min nagelrutin igen. Under tiden jag har målade naglar brukar jag fila naglarna lite med en fin fil. Jag tycker att mina naglar håller sig bättre då och risken för att de ska flika sig eller att gå av minskar.

Likes

Comments

Kan ej hantera hur söt hon är när hon sover!!

Likes

Comments

Sommaren 2016 var verkligen underbar! Den skulle aldrig blivit så bra om det inte vore för mina fina vänner och bästa B <3

Likes

Comments

Matchy-matchy!!

Idag matchar jag med blommorna, himlen och denna dag. Måndag är definitivt en blå dag!

Likes

Comments

​Igår var det Höstmarknad i Skillebyholm. Det är en tradition för mig och familjen att besöka marknaden och självklart var vi där igår. Min mormor som är fantastiskt duktig på att sticka och virka stod och sålde hennes hantverk. Hur fina är inte alla sockor!!? Fattar inte hur hon hinner sticka alla mängder med sockor, vantar, tröjor och så vidare. Men antar att man får en hel del tid över när man är pensionär!

På marknaden hade hudvårdsmärket Weleda utförsäljning och jag köpte en hel del produkter. Tänkte visa upp i ett annat inlägg senare och visa alla härliga produkter! Tjao


Likes

Comments

Denna lördag har jag spenderat i solen tillsammans med Vendela. Mot kvällen grillade vi med min familj och tog ett litet glas. Alldeles nyss kollade vi klart på filmen "If I stay". Den var verkligen sjukt sorglig, och lycklig på samma gång... Grät floder! Rekomenderar den filmen om ni känner för att snyffta lite!!

Likes

Comments