Här får ni lite bilder på två hästar som betyder mest för mig.

Mr. Bamson (Bamson) bor hos oss nu och är en Quarter, han är fem år. Min moster köpte honom förra året i April.

Spotlight Rose (Spotten) hyrdes ut till en kompis min moster har. Vi hade honom i många år, han är och kommer alltid ta störst plats i mitt hjärta av alla hästar vi haft. Spotten är 17 år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej hörrni!

Har brist på idéer om blogginlägg.... Snälla rara ni, ge mig tips på vad jag kan skriva! Känns lite tråkigt när ni bara får veta vad jag gör om dagarna haha.

Kram! <3 

Likes

Comments

​Hej på er allesammans!

Nu har inte jag skrivit ett inlägg på nästan en månad. Det är för vi haft tonvis med prov i skolan, jag har haft fullt upp med hästarna och så har jag varit i Danmark. Hoppas på att jag ska bli lite mer aktiv nu haha.

Ha en fortsatt bra eftermiddag! <33

Likes

Comments

​Hej!

Idag är det Tisdag. Tisdag är våra jobbigaste dag på veckan, vi har 6 lektioner och kort lunch. 

Denna Tisdagen var riktigt seg, jag jobbade flitigt på alla lektioner men efter varje lektion gick jag nästan släpandes ut med fötterna haha.

Imorgon är det Onsdag vilket innebär kortdag! Längtar!

Vi syns kanske imorgon.

Ha en bra kväll! Kram på er <3

Likes

Comments

​Hej på er!

Nu har jag inte uppdaterat på fyra dagar, jag har haft fullt upp i helgen helt enkelt. I Fredags blev jag firad av pappas släkt, vi åt grillat och glasstårta. 

På Lördagen (igår) så åkte jag och pappa till farmor & farfar för att hjälpa dem på gården med lite grejer. På kvällen åkte vi till våra kusiner och åt mat och fika. Vi kollade också på Eurovision lite. Själv tyckte jag alla låtar sög, och den låten som vann? Asså? Fattar inte hur folk röstar faktiskt, tyckte den var värst utav alla, haha.

Nu idag ska jag förbereda inför skolan imorgon. Jag fyller 14 år imorgon, så vi får se vad mina kompisar får för sig att göra ;) 

Hoppas alla for en fortsatt bra dag! 

Kram på er! <3

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag och igår har varit två väldigt sega dagar, igår när jag vaknade kunde jag knappt öppna ögonen. Det kändes som jag hade varit vaken hela natten, fast jag la mig vid 21 vilket är tidigt för mig. 

Sedan igår var vår längsta dag i skolan, 6 lektioner, suck. Efter skolan slutade åkte jag med min kompis hem, vi lagade mat, bakade och tog det mest lugnt.

Idag var jag iaf pigg på morgonen. Idag var skolveckans kortaste dag, vi slutade 14:30.. Sista lektionen var idrott, vi värmde upp med att springa 4 varv runt parken och sedan körde vi en lek som heter flaggan, svinkul ;) 

Nu i eftermiddag ska jag plugga Tyska eftersom vi har Tyska förhör imorgon. Men först ska jag ordna lite fika, I need sugar!

Ha en fortsatt bra dag! <3


Likes

Comments

Hej på er! Hur har ni haft det idag?

Själv har jag varit i skolan, rätt så slapp dag idag, inget förhör eller prov. I svenskan har vi börjat skriva "skräckhistorier", jättekul faktiskt. När jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn direkt och käka lite pannkaka, nu ska jag på promenad med familjen och en av våra hundar. Ska försöka skriva lite längre inlägg imorgon.

Ha en bra kväll! <3

Likes

Comments

Hej! Jag heter Ida och är 14 år. Jag älskar djur, främst hästar, här hemma har vi två hästar, en shettlandsponny vid namn Lukas och en Quarter vid namn Mr.Bamson. Här på bloggen kommer jag lägga upp allt möjligt, vad jag gör om dagarna, bilder på hästarna osv. Hoppas ni kommer trivas här på min blogg, ses i nästa inlägg. <3

Likes

Comments