Vardag, Träning

Hej på er! Idag är det onsdag och jag har jobbat till kvart i nio. Började även kl 4 så en lugn och skön morgon och eftermiddag fick jag.

Efter jobbet drog jag och David till gymmet, gick faktiskt väldigt bra idag. Det börjar gå framåt med träningen. Körde mest ben och mage under passet, men hann även lite cardio också. Måste verkligen köra mer cardio för jag har så himla dålig kondition. Men det blir bättre!

Nu är det bara 5 dagar kvar till jag fyller år och vi åker till Costa Rica!! Så nära nu och jag längtar ihjäl mig.

Har köpt lite nya saker tills vi far och även lite annat som jag tänkte ta och visa er någon dag innan jag åker så håll utkik efter det! Vi hörs :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej på er! Hemskt ledsen för usel uppdatering! :( Men det enda jag har gjort är att jobba..inte så spännande precis. 

Men det som faktiskt är spännande är att jag har 4 jobbdagar kvar sen ska jag och min pojkvän David till Costa Rica!! Är hur taggad som helst, ska bli skönt att få komma bort lite och se nånting annat och bara njuta efter att man har jobbat hela sommaren. Och jag fyller även år om en vecka! :) Mycket roligt kommer hända nu som jag är så taggad till!!

Hursomhelst, idag har jag faktiskt varit ledig från jobbet, vilket var hur skönt som helst. Eftersom att jag fyller år snart så var jag och mamma på stan en sväng med mormor och såg ut lite presenter som jag kan tänka mig få. Vi råkade även gå förbi Friends en sväng också, hehe. Och när jag kom hem städade jag mitt rum som såg för hemskt ut så nu är det rent och fräscht!

Imorgon väntas jobb igen till 22:15. Tills vi hörs igen får ni ha det så bra!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag är det torsdag och det innebär att jobb väntar. Jobbar till 10 ikväll så uppdateringen idag kommer inte vara den bästa. Detta var iallafall min frukost morse, en smoothie, den blev faktiskt ganska god! Glasen köpte jag faktiskt förra veckan på lagerhaus, 6 stycken för 49 kr, riktigt bra pris. 

Men nu måste jag kila iväg mot jobbet, vi hörs när jag kommer hem! 

Likes

Comments

Vardag

Hej och välkommen till min nya blogg! ÄNTLIGEN har jag skaffat mig en blogg! Har sagt så himla länge att jag ska skaffa en blogg för jag tycker att det är så himla roligt egentligen, men det har aldrig blivit att jag har skaffat en. Men nu är jag igång och det ska bli riktigt roligt att få börja blogga igen. 

Kan berätta lite om mig eftersom att jag inte har haft en tidigare blogg. Eller jo, jag har haft flera stycken egentligen men det är så himla länge sen. Men jag bor i Luleå och är 18 år gammal. Jag har länge varit intresserad av mode och skönhet och det har växt genom åren. Har blivit besatt av youtube och modebloggar. Kan sitta ungefär hela dagarna och bara kolla på youtube, mode och smink. 

Jag hoppas att alla ni som läser bloggen ska tycka att den är lite intressant iallafall. Ska göra mitt bästa för att hålla igång denna blogg med mycket fina bilder och bra inlägg. 

Vi hörs senare! 


Likes

Comments