View tracker

Hello Hello, blir ett väldigt sent inlägg idag, men tänkte bara berätta lite om hur min dag var.
Först så var jag i skolan mellan tio över 8- halv 11 hade bara två lektioner som var svenska och naturkunskap.
Efter skolan så drog jag Emma och Julia hem till Emma för att plugga. Vi skrev på vårt gymnasiearbete som snart ska vara klart. Och så åt vi en as god fruktsallad.
Drog hem vid ca. 4 och gick och la mig och bara vilade.
Olle kom förbi en liten stund efter han lånat min bil men vi gjorde inget speciellt, efter Olle vart här så fortsatte jag kolla på sista säsongen av skam som jag började se på precis innan han kom och så blev jag klar med säsongen också, fastande helt hahaha. Tyckte jätte mycket om denna säsong, så nu är det bara att vänta och se om vem säsong 4 kommer handla om.
Men ja klockan börjar bli väldigt mycket och stängde precis av min film jag kollat på och ska gå och lägga mig. Tur att jag har sovmorgon till kl. 1 imorgon ska bli så skönt och kunna sova ut.
Så ja nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket förutom att ta det lugnt och vilat hahaha.

Hoppas alla fick en bra dag idag

Kram

Likes

Comments

Hello Hello, nu på eftermiddagen efter skolan så kom Filippa, Rebecca och Ingrid till mig. Då vi åt lite fruktsallad och satt och letade resor, eller jag och Ingrid letade medan Filippa och Rebecca pluggade.
Men ja efter många om och men, nu har vi äntligen bokat en resa till Kreta!! Drar efter cirka en vecka efter studenten är så taggad!!
Nu på kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på någon film eller börja kolla på någon serie

Hoppas alla haft en bra dag idag

Kram

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Har mest legat i min säng och sovit eller kollat film.
Farmor och farfar var förbi en liten stund för att farfar skulle hjälpa mig med min bil, eftersom den inte ville starta igår, och nu efter farfar hjälpte mig verkar den gå alldeles utmärkt igen. Så tacksam för hjälpen jag fick.
Men ja det är det enda jag gjort som inte handlar om att ligga i min säng och chilla hahaha.
Jag kollade äntligen på "livet efter dig" läste boken i somras och har velat sett filmen sedan dess men det har inte blivit av. Vilken film, har så blandade känslor, men rekommenderar den starkt om någon vill se den som inte sett filmen än.
Men ja nyss fick jag lite energi så tänker tvätta all min tvätt vilket antagligen är 4-5 maskiner och städa mitt rum som jag skjutit fram i flera flera dagar. Har också rensat min garderob så alla kläder jag ska spara ska jag tvätta om varför vet jag inte hahaha känns bara bra och tvätta rent allt eftersom dem legat där ett tag hahaha men där av så många maskiner o tvätta.
Sen ska jag plugga lite också.
Men nu är det bäst jag sätter igång innan min lilla energi jag fick har försvunnit hahaha

Hoppas alla haft en bra dag

Kram

Likes

Comments

Godmorgon eller Hello, klockan är snart halv 11 och jag börjar jobba om en halvtimme.
Planerna för idag, är att jobba hela dagen, sen får vi se vad som sker. Men ja idag jobbar jag på Leo's och står i köket, och jag hoppas det inte kommer mycket folk idag för är helt slut då jag knappat sov något inatt.
Men vi hörs senare idag för nu ska jag sticka till jobbet

Hoppas alla får en bra dag idag

Kram

Likes

Comments

Klockan är 12 och jag ska snart gå och lägga mig.
Nu på kvällen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt, gjorde lite fruktsallad och satt och kollade på
Youtube en stund.
Nu ska jag bara läsa klart mina sidor i min bok innan jag ska gå och lägga mig, för imorgon väntar jobb

Hoppa alla haft en bra dag idag

Kram

Likes

Comments

Hello, idag är det den 3:e januari. Den tredje dagen på 2017, det jag gjort hittills är att sova, jobba och träffa lite vänner.

Idag är jag ledig från jobbet, så ska bara vara hemma ha det lugnt. Jag har lite skolplugg jag ligger efter med så tänkte komma ikapp idag, så någon gång under dagen tänkte jag plugga lite. Och läsa min bok, läser ju om fifty shades böckerna och är nu på sista. Dem är så bra rekommenderar dem verkligen, och tycker den första boken är så mycket bättre än filmen, man får mer förståelse än vad man får i filmen och så är boken inte lika grov som filmen, tycker filmen inte fick fram en sådan bra bild som de är i boken. Filmen är också bra men inget jämfört med boken enligt mig själv. Men jag hoppas nästa film blir as bra för det är iaf boken!! Tycker den andra boken är bäst av alla.

Men ja planerna för idag är inte så speciella.

Hoppas alla får en bra dag

Kram

Likes

Comments

• 100 dagarsfesten
• STUDENTEN
• Sommaren
• Konserter
• Resor

Ja jag har några saker att se fram emot det första halvåret av 2017, så jag hoppas att allt kommer bli lika bra som jag tänkt!! För att om mindre än ett halvår tar jag studenten!! Kan inte förstå det alls, är så sjukt taggad. Sen hoppas jag att fler roliga och underbar saker dyker upp detta år jag inte alls räknat med

Kram

Likes

Comments

Ja bilder från nyår har jag tyvärr inte. Pga en enda anledning. Jag somnade 11.
Jag jobbade från 9-16 på nyårsafton, när jag kom hem så sov jag en stund och åt 3 rätters med familjen. Efter så började jag fixa mig för fest som jag skulle gå med Ingrid Filippa och Rebecca, vid 12 skulle jag till torget och möta upp Olle. Mådde redan dåligt innan jag åkte till festen men ville ge kvällen en chans, så jag åker dit och försöker ha ett as roligt slut på året, men ja jag börjar må sämre så efter ungefär en timme kommer Olle och hans bror och hämtar mig så åker vi hem till Olle och jag somnar vid 11.
Så mitt nyår blev inte som planerat men jag hoppas att 2017 kommer bli grymt!!

Hoppas alla hade ett bra nyår

Kram

Likes

Comments

2016 haft både uppgångar och nedgångar, vissa saker som gjort 2016 lite bättre är alla mina underbara vänner, grönan i somras, mina resor, att jag fyllde 18 och tog körkort, balen och julen:)

Nu hoppas jag att 2017 blir ännu bättre!!

Grönalund i somras då både jag och Ingrid vann pandor

Resan till Grekland, då jag åkte med min underbara familj

Resa till Italien med Olle och hans familj

Att jag fyllde 18 och några dagar efter tog körkort

Balen och julen

Likes

Comments

Nu kommer det lite bilder från min julafton, bättre sent än aldrig.
Hade super mysigt hela dagen. Släkten kom på morgonen vid 10 för en julfrukost då tomten kom:) vid ungefär 12-1 åkte dem hem och vi tog det lugnt till Kalle Anka kl.3, efter så åt jag julbord med familjen och öppnade julklappar. Så himla tacksam och nöjd för allt jag fick:) på kvällen så spelade jag och familjen och spelade sällskapsspel och åt godis och bara umgicks vilket var supermysigt!! Hade en jätte bra julafton

Likes

Comments