View tracker

Iiih nu börjar det närma sig. Kent på Tele2 arena 15 december. Avskedskonserten. Sjukt.

Kent är ju bara för bra. Dags att lyssna på repeat. Igen. Inte för att man glömt någon text. Bara ändå.

Likes

Comments

Helgen med Mikaela på besök i Gävle har varit helt fantastisk. Ikväll åker jag till mamma och pappa för att ladda upp inför veckan som kommer. Den består av lite intervjuer i Stockholm.

Likes

Comments

Jag har ju skrivit tidigare om Jane Koenig smyckena. Jag fick ett armband i present av mitt gudbarn Louie och hans familj när jag fyllde år. Så himla fint. Jag har det på mig varje dag! 😌

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och jag får besök av Mikaela som kommer hit från Stockholm. Ikväll äter vi middag på Matildas. Ha en trevlig helg 💕

Likes

Comments

Jag fyllde ju 25 år en onsdag med influensa. Det var så tråkigt. Men helgen firades med vännerna som planerat på Scandic Victoria Tower. Det var SÅ lyckat!

Jag fick helt fantastiska presenter!
Klongvas av Christine
Fin kalender för 2017 av Mikaela
Lyxiga Gant handdukar och tvål av Nathalie
Skultuna värmeljushållare av Patricia

I fredags träffade jag Simone och av henne fick jag frukost på Elite hotell i Gävle som vi ska äta tillsammans inom kort.

Och i lördags kom barndomsvännen Evelina på besök och av henne fick jag en marmorbricka med matchande ljushållare.

De ska bli så härligt att flytta hem till Stockholm och få ställa i ordning hemmet med alla fina saker. Och givetvis få bjuda hem alla brudar på middagar, brunch, bubbel osv. Stockholm är mitt hem. Nu vet jag det.

Lever fortfarande på helgen med vännerna. Så mycket värme och kärlek. ✨💕

Likes

Comments

Jag fick en fantastisk bukett av jobbet på min 25-årsdag när jag låg hemma i influensa. De är fortfarande vid liv. Otroligt bra blommor :)

Om det är någon som är intresserad av att ta över mitt grymma jobb som PR & social media manager så tveka inte att höra av er :)

Likes

Comments

Jag har inte haft tid till bloggen på ett par veckor nu. Jag har haft fullt upp med att vara förkyld och ta ett stort beslut. Jag kommer nämligen att sluta på mitt jobb i Gävle och flytta tillbaka till Stockholm efter årsskiftet. Galet pirrigt, jobbigt, nervöst...Vad händer nu? Ingen aning. Jag har aldrig i mitt liv haft en lucka där jag inte vet vad som händer därnäst. 

Bilden ovan har jag gjort, Vad tycks?

Likes

Comments

I fredags skålade vi på kontoret för vi är finalister i Epica Awards (global tävling i kommunikation) med Högskolan i Gävle. Så kul!

I helgen har jag firat min födelsedag i förskott med familjen. Fick i present en ny klocka - som jag själv får välja. Vi har och kikade lite idag på stan i Gävle men utbudet här är för litet. Måste kolla vidare i Stockholm.

Söndag igen då! Jag har tränat ett pass och städat, betalat p-bot och lite annat fix. På onsdag fyller jag år, tjoho! Jag blir tråkigt nog inte speciellt firad då. Kommer spendera i stort sett hela dagen på jobb. Först vanlig dag på kontoret sen på kvällen är det VIP öppning av Peak Performance butiken i Gallerian Nian. Självklart ska jag vara på plats 🙌🏼💃🏼

På fredag bär det av mot Stockholm! Jippi!
Mycket som ska fixas denna veckan.
Hoppas hinna med bloggen också.

Kram

Likes

Comments

​En av våra kunder på byrån Lundberg&Co i Gävle är SIA Glass! 

Det här reklamkonceptet –När livet leker– har vår byrå tagit fram. Den bygger på insikten att livet leker även andra dagar än de klassiska högtids- och födelsedagarna. Vardagen är fylld med glädjestunder som är värda att firas – med glass! Som när lönen trillar in på kontot, när man försöker skaffa barn, när man fått tillökning, när helgen äntligen är här, när det är lill-lördag etc etc. 

Den här kampanjen har gått ut brett – Utomhusreklam, digitala och sociala medier, events, aktiviteter i butiker och glassbarer över hela Sverige. Jag hoppas verkligen att ni inte missat det nya konceptet När livet leker. Jag tycker det är klockrent. 

Just nu rullar den på TV så håll utkik efter den. 

<3

När tycker du att livet leker? 

Likes

Comments