En hamburgare på Toast som ligger på Melrose, sååå gott! 

Patricia fyllde 25 när vi var där och det firade vi på Mondrians rooftop!


Vi solade på Roosevelt hotell en dag!

Åh vad jag saknar att vara i Los Angeles och leva loppan. Det blev ett par hamburgare och pizzor under den månad jag och Patricia var där, hehe.

Likes

Comments

Snart är det dags för halloween – vilket innebär att jag sitter just nu och planerar innehåll för halloween-veckan för bland annat Gallerian Nian. Gallerian anordnar som vanligt en kväll med erbjudanden och events.

Jag tycker att vi har tagit fram en snygg moderiktig halloween bild! Vad tycker ni?

Sen tänkte jag dra en skräckis för er....

​Haha....😉 Känner ni igen er? Jag har fortfarande inte klurat ut vad jag ska vara på halloweenfesten som jag ska gå på i Stockholm. Har ni några förslag?

Likes

Comments

​Nu bor jag ju i Gävle och hyr ut min lägenhet i Stockholm. Men det känns så skönt att ha den kvar. Det är ju mitt hem och min trygga plats. Jag kan alltid flytta tillbaka – och det är så skönt att veta att man har ett boende som står kvar. Men lägenheten är fotograferad och allt är klart med mäklare, så om jag skulle ändra mig så är det bara en knapptryckning så ligger den på Hemnet. Det är väldigt jobbigt att inte veta var man känner sig mest hemma. Gävle eller Stockholm. Men det går tiden tala om. 

Likes

Comments

​Nu blir det ingen spännande bild här. Jag sitter på kontoret och har ett par minuter innan det är dags att kila iväg på hockey med ett par kollegor. Vi är inbjudna till en loge av vår kund MittMedia. Vi ska få lite god middag och få kolla på hockey – inget jag normalt skulle göra men det ska bli kul. 


Dagen har fullkomligt rusat iväg. Jag har jobbat med att ta fram nytt innehåll till en kunds sociala medier, skrivit en uppdatering kring pressbearbetning för en annan kund och klurat på en reklamkampanj som ska tas ut i sociala medier. För att nämna ett par saker jag hunnit checka av från min to do-lista. 


Nu måste jag skynda mig hej så länge! 

Likes

Comments

Om en månad fyller jag 25 år! Längtar :)

Kommer en wishlist upp på bloggen i veckan!

Likes

Comments

Jag behöver hitta en matta -budget- som inte är rya och som är diskret men ändå upplevs varm i tonen. Jag hittade denna på Mio men jag vet inte riktigt hur den ser ut i verkligheten och om den verkligen kommer göra sig bra?​Den här taklampan fick följa med mig hem från Ikea idag. Den ska vara i vardagsrummet. Funderar dessutom på att köpa soffan som är på bilden. Jag vill verkligen att lägenheten ska kännas mysig. Det kommer bli mycket gardiner, mattor, kuddar och filtar. 

Likes

Comments

​Jag har haft You're the worst-maraton i helgen. Ny serie på Netflix! I övrigt har helgen varit ganska lugn. Det har blivit två träningspass varav ett var på 2 timmar. Jag har fått frisk luft, umgåtts med familjen, tagit de lugnt i soffan och sängen, ätit god mat och jaa..haft en toppenhelg! 

Likes

Comments

Alla dessa bilder är tagna i närheten av min lägenhet. Synd att de inte var någon sol, då hade bilderna blivit ännu finare. Gävle har bra mycket fina smultronställen. Och det är ju så fint med Gavleån som rinner genom staden.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Jag har börjat leta inredning till min lägenhet som jag fick tag på denna veckan genom Blocket. Det är en liten tvåa på 40 kvm som jag får hyra tillsvidare. Perfekt läge på söder här i Gävle. De viktigaste och största köpet blir soffan. Jag kommer inte dra till med något superdyr eftersom jag redan har ett hem även i Stockholm. Än så länge vet jag ju inte hur framtiden ser ut. Vilken stad vinner över mitt hjärta - Stockholm vs Gävle? Återstår att se. Men vilken av sofforna tycker ni bäst om? Kommentera gärna så jag får lite hjälp i beslutsångesten.

Likes

Comments

Nu när det är mörkt om kvällarna så behöver man faktiskt sätta in med belysning i hemmet. Här ser ni tre snygga, lite mindre varianter från Hemtex!Bilder från Hemtex.se!

Likes

Comments