Jag har druckit för mycket kaffe då jag ska vara uppe hela natten eftersom att jag har lektion imorgon och därav måste jag öva!! Så segt, kommer spela skitdåligt ändå kan verkligen ingenting.

Jag sitter i mamma och pappas garderoboch skakar av allt kaffe samtidigt som jag pratar med käraste Schubert. Han gräver upp en dinosaurie, najs ändå vill också.

I dagarna har det varit skola, skola, skola. Men jag har även gjort mina ögonfransar, spelat in min första låt, hängt med kompisar och arrat en ny grej. Kul.

Skriver så osammanhängande, förlåt, men Schubbe grävde precis upp ett jävla revben.

LÄNGTAR EFTER HELG och om två veckor för då lugnar skolan ner sig lite.

Herå


Likes

Comments

Som vanligt, som den duktiga flicka jag är, var jag i skolan. Jag har egentligen massor av tankar nu ikväll-som jag verkligen inte tänker skriva ned eftersom att klockan slog läggdags för längesedan.
Imorgon ska jag börja och förhoppningsvis slutföra massa plugg, bla ska jag och Carooooooline spela in nån betygsatt låt-kul kul. Kuk kuk. Näee vet ni vad.

Var tvungen att ställa in jobbet imorgon också, synd men behövligt då jag lever på hoppet just nu. Jag har sjukt mycket läxor och prov och grejer hit och dit så jag tänkte att om jag får en produktiv helg så är jag så jävla done sedan. Förhoppningsvis inte lika sönderstressad heller, då det är något som tär på mig rent mentalt.
Idag efter skolan å lite övning så åkte jag och träffade Mila, Sofie och Karro. Det var kul att träffa dom då det känns som att jag aldrig någonsin ser dom längre.
Hejrå

Likes

Comments

Har de fulaste outfitsen i skolan, ni skulle inte palla se ens haha. Nu känns de bara som att mitt ända mission är att överleva kylan, för det är verkligen kallt just nu. Dehär hade jag iallafall på mig idag på lite små ärenden idag efter skolan. Jag är helt färdig och jag tänker acceptera att mitt rum är stökigt och bara gå och lägga mig. Stökigt gör mig stressad och slarvig men ikväll får det vara okej för jag behöver min sömn.
Tjohej

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag träffade jag mina små duvor igen! Jag, Erik och Schubert skrev först ett religionsprov som gick bra vågar jag påstå. Sen kom vår lilla Carris och mötte upp oss så gick vi och tog en fika. Det låter så meningslöst när folk säger att de tagit en fika! Men det var det icke vi gick igenom i punkt och pricka vad som hänt sen sist vi sågs. Skoja! Caroline snackade endast om sina jävla serier(som vanligt) samtidigt som hon förstör alla ljus, Schubert höll på med sin mobil och la elaka kommentarer och Erik satt snällt och lyssnade samt nickade mellan varven som han snapade alla hans snap-haff. Jag vet inte riktigt vad jag gör, jag försöker få ihop allt kanske. Erik berätta att han läste min blogg, VARMT VÄLKOMMEN. He's the greatest!
Vi fick en utskällning när alla ljus var sönder och då gick vi lugnt ut och sen åkte vi hem. Så fint att se dessa människor igen, vi har allltiiiiid kul.
Nu har jag övat en stund och ska städa min garderob och sedan ska jag raka vägen ner i säng!
Hörs!

Likes

Comments

Det här är så typiskt samtidigt som det är så otypiskt mig. Jag är verkligen så olik mitt andra jag i perioder, kan man säga så? Iaf så har jag ett väldigt stort religionsprov imorgon som jag på något sätt har missat. Jag börjar ju dessutom på onsdag men imorgon så ska jag till skolan och skriva prov, trevligt minst sagt! Jag är inte helt oplanerad faktiskt då jag är den enda som ska skriva provet imorgon eftersom jag hade något uppspel på förra skrivtiden. Det var verkligen bara en slump att jag mailade min lärare igår för att komma fram till en ny tid och så sa hon att "vänligen skriv på tisdag".
Så jobbigt men så skönt för har pluggat nu några timmar i sträck.
Nu ska jag äntligen sova!!! Natti barn

Likes

Comments

Äntligen hemma efter ett dygn (känns som en vecka) borta. Jag älskar att vara hemma, det är det bästa som finns.

Ska plugga och öva non stop snart, efter jag fått mat i mig, geee mig mat gud vad härligt. Imorgon ska jag ställa klockan tidigt och plugga igenom dagen, känns så bra eftersom att jag vet att jag kommer göra det. Ser fram emot att plugga och fokusera på något, oerhört konstigt men right in time ändå. Dessutom ska jag färga håret, kom ihåg att jag tyckte det var lite trevligt förut men nu efter typ tre år så är det endast tidskrävande. Kom precis ihåg att jag skulle träffa en kompis imorgon, men det får jag ställa in, helt i vanlig ordning alltså.

På onsdag börjar jag i skolan, jag ska sluta sitta brevid kompisar, eller människor överhuvudtaget, på lektioner eftersom det förstör så mycket för mig. Sen ska jag plugga en timme varje dag i skolan. Tråkig tjej men jag slutar så sent och övar alltid efter skolan så jag måste plugga i skolan.Ser iaf fram emot att träffa mina fina "skolkompisar" igen, Carro, Erik, Schubert, Samuel, Leo, Jesper, Jon, Sara, Theo,, ALLA, (skrivet i rangordning). Skämtåsido, ta tag i skolan barn. Eller inte- gör exakt som ni vill det tror jag ni kommer längst på. Men är man som mig och inte har nåra vidare talanger så får man satsa allt på skolan.

Hejrå

Likes

Comments

Köpte dessa kostymbyxor för ett tag sen, jag älskar dom. Sitter så najs. Ville bara säga det.
Bye

Likes

Comments

Vitaste rubriken fy.
Hej å hå nu ska jag iväg å träna, kanske med Thea, kanske utan Thea- vi får se.
Hade värsta dagen igår och känner mig lite mörbultad idag nästan, jag är iallafall helt slut och tom psykiskt. Jag bråkar ju aldrig eftersom det är de värsta jag vet så idag ska jag verkligen bara tänka och göra fina saker. Kanske plugga? Omg nej. Får se.
Skulle egentligen till Schubert och träffa lite folk men helt seriöst vill jag inte. Jag vill bara vara hemma, kanske träffa en vän men inte åka till nå jävla stohej.
Hejdå

Likes

Comments