Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade men har väll inte hänt något speciellt sen dess mer än att jag var på lägret nere i skara som jag skrev i förra inlägget. Det var ett riktigt kul och lärorikt läger där vi fick tips inom träningen och också lyssna på föreläsningar av tidigare elit cyklister, om kost och en inblick i mental träning mm. Det var också super kul att få träffa andra med samma intresse som än själv eftersom det inte finns så många som håller på med mountainbike eller landsvägs cykling där jag bor.
Några dagar efter lägret blev jag sjuk och fick ta en paus från träningen i några dagar vilket ändå var ganska behövligt.
Nu flyter allt på som vanligt lite mycket i skolan nu bara eftersom betygen snart ska sättas, så har fyra prov till nu att plugga till de två närmaste veckorna.
Nu ska jag sluta snacka på och gå och lägga mig istället.

God natt på er!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Idag bär det av ner till skara på läger med massa andra cyklister ( jag tränar/tävlar i cykling ) ska bli sjukt kul, bara att jag känner ingen där så det blir ju lite spännande.
Annars ska det väll inte hända så mycket idag. Tog ledigt från skolan hela dagen så jag skulle få tid till att packa och fixa, så det är väll det jag ska göra nu. Vi åker inte fören två så har lite tid på mig.

Kram på er!

Likes

Comments

Hade som ni kanske ser på rubriken tänkta att testa blogga lite, bara för att det värkar vara en kul grej. Har väll inte jätte intressant liv men kan vara lite kul ändå. Ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt iallafall.

Kram på er!

Likes

Comments