Header

God morgen fra Philadelphia! Ja her er det rimelig tidlig, og tidsforskjellen merkes godt på kroppen kan man si! Det fine med det er jo at man får utrolig mye mer ut av dagene (hvis en ser bort ifra at jeg er dautrøtt kl.21, haha). Vi har det så sinnsykt fint her, og bare koser oss. I går vandret vi rundt i byen mer eller mindre hele dagen. Sightseeing, shopping, god mat & drikke. Akkurat sånn en ferie skal være! I morgen tidlig går turen videre til New York, så det gleder jeg meg veldig til!


Mens de andre gikk inn i historiske bygninger for å sluke til seg litt gammel historie, syntes imidlertid mamma og jeg at det var hyggeligere å vente ute i solen. Og brukte anledningen like greit til å ta litt bilder.

Og se så fin utsikt her vi bor da! For ikke å nevne at temperaturen ligger på over 20°C. Rart jeg koser meg?


Ønsker alle en fiiiin helg!

IK✨

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg skjønner ikke hvor dagene og ukene blir av, tenk at nå er vi allerede i oktober! Høsthøsthøst!! Etter jobb i går, ruslet jeg mot Bogstadveien for å ta en etterlengtet spasertur med Alba'en. Perfekt kombo med bestien i ene armen, kaffe i den andre og litt sladder i luften. I dag skal jeg få unna litt rengjøring og klesvask, for til uken drar jeg til USA på en liten miniferie!! Og denne gangen går turen til Philadelphia og New York. Kjenner at det skal bli utrolig deilig, og jeg gleder meg veldig!


Finfin søndag til alle!

IK✨

Likes

Comments

Ja her var det mye å feire. I helgen har jeg vært i Bergen (igjen) for å feire min kjære tante og i onkel. En heidudranes fest hadde de stelt i stand, da de begge er 50 år i år samt at de har vært gift i hele 25 år. Feiringen ble holdt på Oseana kunst- og kultursenter, og var rett og slett helt perfekt. Hyggelige mennesker, nydelige omgivelser og ikke minst helt sinnsykt god mat og drikke. En god fest blir aldri feil, og ekstra kjekt er det jo såklart når begge jubilantene betyr så mye for meg.Håper alle har hatt en like fin helg som meg!

IK✨

Likes

Comments

Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, men slik blir det nå av og til.. Lite nytt å melde! Dagene går med til jobb, men hva gjør vel det når jeg elsker jobben min? Ellers er det lite nevneverdig som skjer i hovedstaden, hehe.
Til min store glede, kan man endelig begynne å få en følelse av høst. Fineste årstiden, spør du meg ;-)


Ha en super mandag!

IK✨

Likes

Comments

Åh, for en perfekt dag dette har vært! Etter jobb dro jeg rett på salongen til Martine for å fikse etterveksten (veldig på tide!). Da jeg var ferdig der bar det videre på "tokt" med Alba. Og vet dere hva? I dag er det ett helt år siden Alba og jeg flyttet til Oslo, tiden flyr altså! Det feiret vi med sushi og kos i parken- i nyyydelig kveldssol!
Elsk på denne dagen altså!

IK✨

Likes

Comments

Jeg er ikke så altfor glad i smykker, men disse enkle smykkene her passer meg helt perfekt! Og kan "piffe" opp et ellers kjedelig antrekk. Jeg har da fått meg to nye favorittmerker; Enamel og Jane Køning, fine og klassiske sølvsmykker til en overkommelig pris. De finnes også i gull (gullbelagt sølv). Personlig er jeg mest glad i sølv, men det er jo smak og behag :) Du finner smykket og armbåndet + masse annet fint her !

Og så var det klokker da, det elsker jeg! Og syntes det tar seg vel så godt ut på armen som et armbånd. Her har vi min absolutt nr 1. Favoritt, så stilren og enkel! Og er som man kan se; godt slitt.. Grei unnskyldning til å kjøpe seg ny ;)


Ønsker alle en fantastisk søndag !


IK✨

Likes

Comments

Jepp, i dag har det vært skikkelig Bergensvær i Oslo. Litt deilig er det nå faktisk, så lenge det ikke blir 365 dager i året. Og noen regndråper stopper selvsagt ikke to bergensere i å gå ut, så i ettermiddag ble det en koselig rusletur til Aker Brygge med Martinemoren min.

Godt fornøyd med at det begynner å bli litt kjøligere ute. Ullgensere, tykke skjerf og kåper er definitivt det jeg liker best med høsten! Ah gleder meg!

Håper alle har hatt en like fin torsdag som meg!

IK✨

Likes

Comments

Hvor kuul er ikke denne genseren da? Jeg kjøpte den på jobben i dag, etter å ha crushet på den i et par uker! Rått sammen med dette lakkskjørtet, for ikke å snakke om skinnbukser. For en enda mer casual og tøff look, hadde jeg lett toppet det med den rød capsen.

Ha en fin mandag da!

IK✨

Likes

Comments

I går ble det en skikkelig "jentedag", og hva er vel bedre enn det? Den startet med en rolig rusletur til Frognerparken sammen med Alba. Vi fikk skravlet og drukket litt kaffe før vi gikk videre og møte Martine & Lise Linn.
Kvelden ble tilbragt hjemme hos meg, med mye vin, mat, latter og sladder. Med andre ord en perfekt lørdagskveld med herlige jenter!


Oss og alle turistene på fotoshoot i Vigelandsparken.


Åå som jeg elsker disse jentene her❤️


Ønsker alle en nydelig søndagskveld!

IK✨

Likes

Comments

Til tross for at absolutt ingen i familien var hjemme i helgen, har dette vært en en av de beste Bergens-turene på lenge! Jeg har fått gjort så utrolig mye på de få dagene.


Bursdagen til Elise var hovedgrunnen til at jeg kom hjem, og det var den så absolutt verdt. Det er aldri et kjedelig øyeblikk med den frøkna, så der ble det fest fra morgen til kveld + litt til, haha!


Jeg kommer til å leve lenge på denne helgen, og gleder meg allerede til neste tur. Måtte den bare bli hakket roligere ;)

IK✨

Likes

Comments