Header

Åh, for en perfekt dag dette har vært! Etter jobb dro jeg rett på salongen til Martine for å fikse etterveksten (veldig på tide!). Da jeg var ferdig der bar det videre på "tokt" med Alba. Og vet dere hva? I dag er det ett helt år siden Alba og jeg flyttet til Oslo, tiden flyr altså! Det feiret vi med sushi og kos i parken- i nyyydelig kveldssol!
Elsk på denne dagen altså!

IK✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er ikke så altfor glad i smykker, men disse enkle smykkene her passer meg helt perfekt! Og kan "piffe" opp et ellers kjedelig antrekk. Jeg har da fått meg to nye favorittmerker; Enamel og Jane Køning, fine og klassiske sølvsmykker til en overkommelig pris. De finnes også i gull (gullbelagt sølv). Personlig er jeg mest glad i sølv, men det er jo smak og behag :) Du finner smykket og armbåndet + masse annet fint her !

Og så var det klokker da, det elsker jeg! Og syntes det tar seg vel så godt ut på armen som et armbånd. Her har vi min absolutt nr 1. Favoritt, så stilren og enkel! Og er som man kan se; godt slitt.. Grei unnskyldning til å kjøpe seg ny ;)


Ønsker alle en fantastisk søndag !


IK✨

Likes

Comments

Jepp, i dag har det vært skikkelig Bergensvær i Oslo. Litt deilig er det nå faktisk, så lenge det ikke blir 365 dager i året. Og noen regndråper stopper selvsagt ikke to bergensere i å gå ut, så i ettermiddag ble det en koselig rusletur til Aker Brygge med Martinemoren min.

Godt fornøyd med at det begynner å bli litt kjøligere ute. Ullgensere, tykke skjerf og kåper er definitivt det jeg liker best med høsten! Ah gleder meg!

Håper alle har hatt en like fin torsdag som meg!

IK✨

Likes

Comments

Hvor kuul er ikke denne genseren da? Jeg kjøpte den på jobben i dag, etter å ha crushet på den i et par uker! Rått sammen med dette lakkskjørtet, for ikke å snakke om skinnbukser. For en enda mer casual og tøff look, hadde jeg lett toppet det med den rød capsen.

Ha en fin mandag da!

IK✨

Likes

Comments

I går ble det en skikkelig "jentedag", og hva er vel bedre enn det? Den startet med en rolig rusletur til Frognerparken sammen med Alba. Vi fikk skravlet og drukket litt kaffe før vi gikk videre og møte Martine & Lise Linn.
Kvelden ble tilbragt hjemme hos meg, med mye vin, mat, latter og sladder. Med andre ord en perfekt lørdagskveld med herlige jenter!


Oss og alle turistene på fotoshoot i Vigelandsparken.


Åå som jeg elsker disse jentene her❤️


Ønsker alle en nydelig søndagskveld!

IK✨

Likes

Comments

Til tross for at absolutt ingen i familien var hjemme i helgen, har dette vært en en av de beste Bergens-turene på lenge! Jeg har fått gjort så utrolig mye på de få dagene.


Bursdagen til Elise var hovedgrunnen til at jeg kom hjem, og det var den så absolutt verdt. Det er aldri et kjedelig øyeblikk med den frøkna, så der ble det fest fra morgen til kveld + litt til, haha!


Jeg kommer til å leve lenge på denne helgen, og gleder meg allerede til neste tur. Måtte den bare bli hakket roligere ;)

IK✨

Likes

Comments

Det er ikke alltid like gøy å lage mat til én person, men middag det må man jo ha. Hvis jeg har tid og overskudd, syntes jeg det er superkjekt å lage mat, særlig hvis jeg har hyggelig selskap. Ellers lager jeg gjerne middag til to dager i samme slengen. Om jeg ikke har noe annet klart, er lompepizza alltid en vinner. Og en klar favoritt nå om dagen. Så enkelt og så godt! Gjort på 1-2-3, og man kan bare kaste på alt man måtte ønske (eller har i kjøleskapet.)


Her har jeg mager kesam og pesto i bunn, og toppet med litt ost, masse sopp, tomat og kylling. Og selvsagt ruccula på toppen. Det er et must!

Ellers prøvde jeg meg på hjemmelaget pesto i dag. Og den ble rett og slett dritgod! Jeg brukte oppskriften til Linda Stuhaug. Hun har mange gode oppskrifter, og er så og si den eneste jeg henter oppskrifter fra hvis jeg trenger inspirasjon.


Etter at basilikumbladene er blendet, er det bare å blande sammen resten av ingrediensene før du tilsetter olje. Jeg droppet salt og pepper da jeg ikke følte behovet. Nydelig ble den hvertfall, og anbefales på det sterkeste!


IK✨

Likes

Comments

For en stund tilbake framkalte jeg masse bilder fra Fotoknudsen, som bare har blitt liggende. Det er jo så kjekt å ha bildene fysisk og ikke bare på Mac'en eller iPhonen. Så i går bestemte jeg meg rett og slett for å kjøpe et fotoalbum som jeg kunne ha dem i. Kan trygt si at det ble litt av et prosjekt. Særlig for meg som er så rastløs av meg. Og med x-antall bilder, tar det fort en hel evighet. Med andre ord; trodde aldri jeg skulle bli ferdig.. Hehe.

Som sagt var det fryktelig mange bilder, så det ble en tøff jobb bare å sile ut hvilke som skulle få plass i albumet! Og til min store overraskelse, har jeg faktisk enda litt plass! Så nå må jeg bare få fingen ut, og fremkalle enda fler bilder.

Så mange fine minner med menneskene som betyr aller mest for meg❤️

Her har vi litt av det endelige resultatet. Godt fornøyd med det ja! Og dette er bare en brøkdel av bildene. (Hvis noen føler seg utelatt) ;)


IK✨

Likes

Comments

Neei, det var vel å ta litt hardt i.. Men akkurat nå passet det meg midt i blinken. For neste uke er det mye på agenda, og allerede torsdag drar jeg til Bergen. Gleder meg!!
Så I dag har jeg hatt en skikkelig "Ida-dag". Det beste med helg og fri, er rolige morgener med kaffe på sengen og absolutt ingen hastverk. Og i dag var intet unntak! Dette ble i dag etterfulgt av trening, og en liten shoppingrunde før jeg satt meg i parken med blad og kaffe. Skikkelig NYT.


Svettefest uten like, men hvor digg er ikke det da? Perfekt start på dagen spør du meg ;)


For en deilig dag! Nå blir det Netflix og sofa resten av kvelden. (Til tross for det fine været, huff..)

IK✨

Likes

Comments

Long time no see...
Etter jeg kom tilbake fra ferie har det rett og slett gått i ett med jobb og trening. Det har vært hardt, men fy så godt å få litt rutiner igjen. Og når været er så bra som det er nå, blir ikke hverdagen så aller verst uansett!
Dagen i dag har jeg tilbragt sammen med mamma, da hun er i Oslo for øyeblikket. Vi ruslet langs Akerselva i solsteken og avsluttet med en deilig lunsj på fru. Hagen på Grünerløkka. Alltid koselig med litt familietid.


Vi fikk oss en god latter da vi skulle ta disse Bildene! Syntes jo slike "fotoshoot" er litt småkleine, og så skal det sies at mamma kanskje er en av de dårligste fotografene jeg kjenner. Måtte jo nesten bare le da jeg kjeftet på hun for at vinkelen på bildene ikke var bra nok. Men sånn ble det, er jo slik vi ser ut så.. haha!


Ønsker alle en super søndagskveld!

IK✨

Likes

Comments