Header

Jag har inte bloggat på två veckor och är egentligen bara tillbaka för att dela med mig av bilder från min lyckans dag. På fredag har jag mottagning och på söndag åker jag och victoria till köpenhamn. Resten av sommaren jobbar jag. Hörs när jag pallar skriva igen.

Södra Latins Gymnasiums avgångsklass 2017

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är jag hos Bonnie och fräschar upp håret, tycker dock att det är väldigt stressande att tvunget behöva sitta i en stol i tre timmar. Eller vadå? Tvunget och tvunget, det är ju jag som självmant väljer att gå till frisören så har ju egentligen ingenting att klaga på. Det är i alla fall trevligt att dricka kopiösa mängder kaffe, bläddra i tidningar och slösurfa.

Igår hade min klass studentskiva med sago-tema. Jag klädde ut mig till Emil i Lönneberga och blev utnämnd till klassens "jag har bättre för mig" vilket jag tycker beskriver min plats i klassen väldigt bra. Det låter som världens roast, men Tuva och Nadja hade skrivit ett fett rimligt rim så slutet gott allting gott. Jag lånade för övrigt ut min kamera till Julia som tog bilder hela kvällen. Har ännu inte vågat kolla igenom kamerans innehåll, av förklarliga skäl. Hähä. Hade i alla fall en väldigt bra kväll som slutade med att jag, Emilia, Julia och Agnes fyllekäkade hemma hos Julia innan vi däckade vid femtiden. Fint sätt att börja juni månad på.

Likes

Comments

Här kommer tio bilder jag har sparat på pinterest de senaste veckorna. Mycket kläder... som vanligt.


Tre härligt våriga outfits - som antagligen hade varit för varma att ha på dagarna i Stockholm nu...


En ljusinstallation jag gillar och en nice tjej med en nice helvit outfit.


Göttigt smink & ett göttigt fotografi av Hanna Putz


Ett kök jag vill bo i - kan seriöst tänka mig att sova på golvet...eller hänga upp en hängmatta :-) & en jävligt snygg fåtölj


Två omlottklänningar jag tycker om.

Hej så länge!


Likes

Comments

Jag har legat ute i solen de senaste timmarna, försökt att plugga till mitt sista prov i gymnasiet. Det tar mycket längre tid än jag vill att det ska göra, men imorgon – ja, då är det minsann slut på allvaret. Så in i helvetes skönt!

Likes

Comments

Jag fyller 20 år! och jag har världens finaste vänner. Igår hade Julia utan min vetskap dragit ihop ett gäng av människor jag tycker om. Vi satt och trängdes på balkongen inpå småtimmarna och jag åkte inte hem fören det var ljust ute igen. Kunde inte firat in min födelsedag på ett bättre sätt. Tog inte med mig kameran igår... av förklaringen att jag inte trodde att den skulle komma till användning. Tog en del pixliga bilder med min mobil men dem är knappt värdiga att ha kvar i kamerarullen. Det får vara blankt så länge.

Likes

Comments

Jag älskar klämdagar. Klämdagar är nästan ännu bättre än röda dagar, för det krävs en dag av slappande innan man kan gå ut och hitta på saker. Den röda dagen är till för att slappa och därför blir klämdagen jävligt bra för att klämma in så mycket aktiviteter som möjligt.

Jag spenderade denna klämdagsfredag hemma hos Ebba på Adelsö. Det var en expedition att ta sig dit och nästa gång jag åker dit tänker jag stanna i flera dagar. Vi var ett gäng som drack Adelsö Öl på fat - bryggd av Ebbas pappa, badade, spelade beer pong, käkade pizza och brände oss i solen. En helt perfekt dag med andra ord.

På kvällen åkte jag till Kåken för att käka födelsedagsmiddag för Olle och Joel. Senare hade dem spelning där och det var proppat med folk och maxad stämning från start till slut. Jag var helt slut vid 12-tiden, så då åkte jag minsann hem.

Avslutar inlägget med en massa bilder från vadå som kändes som årets första riktiga sommardag!

Likes

Comments

Igår hade jag en så kallad "fläng-dag". Alltså flängde jag runt från ställe till ställe, inte bara på kvällen – utan hela dagen. Började med att hänga med Alva, Ebba, Nora och Mira en stund. Vi köpte med oss juice från juiceverket och satt i solen uppe på Mosebacke.

Sedan mötte jag upp Nisse på Ljunggrens terass, där satt vi i ett par timmar innan vi gick vidare till Katarina Ölkafé. Jag var så himla hungrig men vägrade betala så mycket så mycket för mat som det kostar på Ljunggren. Efteråt åkte vi till fransken för att ta en öl, och därefter vidare till Dramaten terassen för drinkar med Louise.

Hör och häpna, här kommer tre stopp till innan dagen tog slut. Vi gick vidare till Strömterassen som ligger vid Operan och hängde där en kortis, sprang på några bekanta och sen lämnade Nisse oss. Då gick jag och Louise och käkade hamburgare på Vigårda och avslutade kvällen med en öl på Mother. Vill ni veta det bästa? Jag kom hem strax efter midnatt.

Likes

Comments

Idag har jag dansat och druckit kaffe. Hann även med att leta reda på en "semi-gammal" analog kamera som min mamma brukade fotografera med i början av 90-talet. Den var lite ledsen så tog med den till kameradoktorn på Hornsgatan, köpte även med mig några rullar film hem så passade på att testfotografera Julia över några koppar kaffe. Först på Kaffebar och senare på Johan & Nyström. Det ska bli kul att se vilka inställningar som funkade och inte sen när jag lämnar in rullarna på framkallning.

Likes

Comments