Header

Här bor vi nu

Efter utställningen åkte vi och mötte Ebba för att därefter ta oss till Weekday på Regent St för deras zeitgeistevent. Drack lite gratis bärs, för gratis är gott, och gick därefter och käkade burgare på något ställe runt hörnet. Det var pretty much hela vår torsdag. Inte så mycket att hänga i granen kanske.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna bara flyger iväg när man inte har något jobb att gå till, man kan gå upp tidigt men så är klockan helt plötsligt tre på eftermiddagen och du har inte fått någonting vettigt gjort under de senaste fem timmarna förutom att kanske rensa bland dina foton eller klämt in lite yoga på vardagsrumsgolvet. Idag har jag gjort ingetdera... med andra ord har jag inte gjort någonting. Nu tänkte vi dock bege oss till Central Saint Martin's för att kolla på en elevutställning som heter Creative Unions. Det ska bli gött att äntligen få ta till sig lite real life konst igen. Hej o hå jag skriver kanske senare ikväll igen.

Likes

Comments

Hallå, jag vaknade ganska precis efter en natt av sömnsvårigheter. Så konstigt det där med att somna vid nio, vakna innan tolv och inte kunna somna om fören vid tretiden men efter det kunna sova till elva dagen därpå. Hmm, jag förstår inte hur det går ihop. Måste kanske gå och träffa en sömnterapeut då jag har haft sömnproblem sen... alltid. Ska på möte idag, vi får se hur det går. Det är angående att få ett National Insurance nummer som jag verkligen behöver, så hoppas hoppas!!! Det verkar som att min dator är påväg att lägga av, så kan inte lägga upp några bilder, ugh allt bara går käpprätt åt helvetet nu. Sorry att ni inte har något val än att läsa om mina problem i livet :-)

Likes

Comments

Det har nu gått exakt 14 dagar sen jag flyttade till London, och igår hittade vi äntligen rummet som ska komma att bli vårt hem de kommande månaderna. Det känns så himla bra. Idag behövde vi flytta ut från vårt första AirBnb-boende och förflyttade oss därmed till nästa. Nu bor vi hemma hos en kvinna i en warehouse-lägenhet i Hackney. Hon är cool och chill, det är nice.

Jag och Julia pausade lite från varandra idag, oavsett hur bra vänner man är behöver man emellanåt en paus för att samla tankarna och ladda på med ny energi. Så det har vi gjort idag. Annars då? Har gått på ett par arbetsintervjuer och stressat runt i East på visningar. Det var längesen jag gjorde en grej av att fota, så nu på eftermiddagen lekte jag lite på egen hand. Passade på att ta några självporträtt och annat mjäk, kan inte bestämma mig för om jag ska gå en kvällskurs på Central Saint Martin's eller inte. Hmm, får suga på den karamellen.

Likes

Comments

Nu har jag varit i London i närmare två veckor. Jag kan börja med att säga att det är nice, har mer eller mindre haft roligt sen jag kom hit. Det som ändå är viktigt att nämna är att allt inte är frid och fröjd, jag har fortfarande inget jobb – men några intervjuer inbokade nästa vecka, och det är egentligen helt och hållet mitt fel då jag har unnat mig lite semester under min första vecka här, jag har heller ingenstans att bo från och med tisdag nästa vecka.

Det som lugnar mig lite är att Julia flög ner i tisdags och på så sätt slipper jag sitta uppe ensam om nätterna och leta lägenhet, vi är istället två som i tid med att vi flyttar in någonstans kommer att lida av extrem sömn- och näringsbrist. För att överleva och plöja sig igenom bostadsmarknaden i London krävs flera påsar chips, choklad och karameller. Kanske inte det bästa för hälsan men inte mindre nödvändigt för det.

Ett plus är i alla fall att jag börjar pussla ihop staden nu, förstår fortfarande inte var jag är 95% av tiden men på något sätt lyckas jag alltid hamna tillbaka till någon plats där jag faktiskt känner igen mig. Jag har börjat använda Tinder här och oh boy vad jag inte orkar med fler snubbiga snubbar, kan någon utveckla en app med syftet att träffa människor som man vill kompisdejta som slår igenom lika stort som Tinder gjorde när det först kom? Ugh nu är klockan mycket och jag babblar på som vanligt när klockan är efter 12 på kvällen. God natt

Här är Moa förresten, vi gick i samma klass i högstadiet och nu bor vi i London samtidigt! Jag tycker att det är så nice

Likes

Comments

Om exakt sex dagar flyttar jag till London, en viss ångestklump har börjat bildas i min mage. Jag tror att den byggs mest på att jag börjar inse hur dyrt det kommer bli och att jag inte riktigt vill förstå hur mycket pengar jag redan innan vi åker måste spendera.

För ett par dagar sen hittade Julia en superbra temporär lägenhet via airbnb, bokningen gick igenom och vi betalade. Så igår ringer hon och berättar att killen som hyr ut bestämde sig för att avboka vår bokning och lägga på en massor av kostnader. Förvisso med en liten förvarning, men det visade sig vara en mycket större summa än vad vi redan betalat. Så nu måste vi lösa det på något vänster. Inte för att jag är orolig, men det finns ju en trygghet i att veta var man ska bo åtminstone ett par veckor innan man åker.

Äh! Det kommer nog bli jättebra, men till alla andra som har bestämt sig för att någon gång flytta till London - be prepared to spend some money, cause it's fucking expensive!

På tal om ingenting. Här är min syster förresten! 

Likes

Comments

Helvete vad jag har sovit tungt inatt, jag har inte sovit såhär bra sen i april tror jag. Nu känner jag mig helt mörbultad och det kommer väl ta ett tag innan min kropp tar sig samman och kan börja dagen. Igår låg jag hemma i soffan hela kvällen och kollade på hunger games.

Till hösten är det många av mina kompisar som flyttar utomlands för jobb eller studier så i eftermiddag ska jag vinka av min kompis Ebba som flyttar till Rotterdam imorgon och senare ikväll ska jag hem till Maja för att hon och (en till) Ebba flyttar till London på måndag. De kommer jag att träffa där men det blir kul att träffa hela gänget. Jag har typ inte träffat någon från Södra Latin sen studenten innan sommaren, så det kommer bli fint.

Likes

Comments

Det blev en helkväll igår med drinkar, pizza och klubbande vilket resulterade i en mosig bakfull Ida imorse. Eller imorse och imorse, det har hållit i sig hela dagen. Har verkligen mått skit. Gick trots det upp tidigt och har därmed hunnit med en massor idag – hängt med Julia, träffade Noel en snabbsnabbis och käkat och hängt med Love på hans jobb och lite överallt. Tror dessvärre det blir en helkväll i soffan för min del.

Likes

Comments

Idag är första måndagen som arbetslös! Jag går klädd i mammas klänning och nya skor, dricker kaffe i solen och nu ska jag hem till Olle för att mysa med massor av hundar. Jag är mer än nöjd! Jag hoppas att ni som går i skolan eller jobbar passar på att sitta ute på lunchen och ni som är lediga håller er ute så mycket som möjligt.

Likes

Comments