1. Teskedsgumman
2. Dora och boots
3. Teletubbies
4. Alfons Åberg
5. Pippi Långstrump
6. Arthur
7. Anki och Pytte
8. Pingu
9. Byggare Bob
10. Nasse
11. Nalle Puh
12. Thomas tåget
13. Tillbaka till vintergatan
14. Charlie och Lola
15. Nallen i det stora blå huset
16. Tom och Jerry
17. Sam-Sam
18. Bananer i Pyjamas
19. De tre vännerna och Jerry
20. Smurfarna
21. Lazy Town
22. I drömmarnas trädgård
23. Lejonkungen
24. Timmy lamm
25. Mamma Mu
26. Lenny och Knirp
27. Mumintrollen (mumindalen)
28. Totte
29. Wibbly gris
30. Nicke Nyfiken
31. Emma tvärtemot
32. Kipper (the dog)
33. Storasyster och Lillebror
34. Clifford den stora röda hunden
35. Lilla prinsessan
36. Gnottarna
37. Doris och Gösta
38. Brum
39. Luftens hjältar
40. Powerpuff girls
41. Scooby doo
42. Babar
43. Fem myror är fler än fyra elefanter
44. Trazan och Banarne
45. Tintin
46. Johny Bravo
47. Snobben
48. My little ponny
49. Rasten
50. Nicke och Nilla

Det var 50 filmer som iallafall jag kollade på när jag var liten. Det kom väldigt mycket minnen att ta fram dom. Hoppas någon annan fick nostalgi :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så jävla trött nu. Att man ens har hjärta att skriva eller säga något elakt till en annan människa. Att man vill förstöra en annan människas liv. Jag ser hela tiden i kommentarsfälten (speciellt på youtubers videos) att folk skriver hat till dom, att andra skriver att dom blir mobbade. Det är hemskt. Vart är denna värld påväg för någonstans. Det är helt sjukt att det finns sådana grymma människor, som gör att en annan människa mår dåligt medvetet.

Jag skrev en text för ett tag sedan om att människor är som löv. Att det är lika lätt att få en människa att gå sönder som det är att riva sönder ett löv. Det är faktiskt helt sant. Jag tycker att man ska tänka på det när man ser en människa. Varje människa man ser borde man egentligen le mot, för man vet aldrig hur den människan mår och man vet verkligen inte vart den människan är påväg. Den människan kanske är påväg att ta sitt liv, eller så kanske människan bara har det tufft just nu i livet. Ett leende kan rädda den människan, kanske göra personens dag lite bättre. Så känner jag iallafall. Om jag t.ex. vaknar och mår lite dåligt, så kan ett leende faktiskt göra att jag blir glad resten av dagen.

Jag kollade även nyligen på Felicia Bergströms senaste video "JAG VILLE ANMÄLA HONOM TILL POLISEN" där hon berättar att hon fått en hatkommentar. Hon hade då screenat den och lagt upp på twitter, där hade hon sedan fått reda på vem personen var och även vilken skola han gick på. Därefter hade hon ringt till skolan två gånger, dom svarade inte och hon lämnade då ett röstmeddelande där hon berättar vad som hänt och även vem det är som gjort det. Rektorn på skolan ringer sedan upp och hade personen vid sig... (Vill ni veta mer om videon får ni kolla på den själva). Jag tyckte iallafall att Felicia gjorde rätt i att ringa till skolan. Han som skrev kommentaren hade typ mobbat/retat någon annan eller något så hon kanske gjorde någon människas liv bättre.
Jag håller med Felicia till 100% och jag är också emot mobbning. Jag tycker inte ens att mobbning borde finnas, och om jag kunde hade jag hjälpa alla som mår dåligt i denna världen. Men tyvärr kan man ju inte det. Det tar tid att reparera en själ, men jag är säker på att just du som läser detta klarar det.
GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR FIN PRECIS SOM DU ÄR #stoppamobbning <3

Likes

Comments

I lördags blev det fika med mamma och pappa. Igår blev det att flytta golv och fota hundarna. Det är inte lätt att ta kort på tre hundar men två ganska bra bilder blev det trots allt :)

Likes

Comments

Dagens kvällsmat blev bara två knäckebröd med ost på och en smoothie

Likes

Comments

Jag var ute och gick en runda, när jag plötsligt såg ett ensamt löv. Jag tittade på lövet och tänkte "varför ligger du här". För löven trivs ju på träden, inte på marken. Jag fortsatte att gå och såg plötsligt ett gäng löv ligga på marken. Då tänkte jag tillbaka på det ensamma lövet. Varför låg det ensamt, och dom här tillsammans. Då började jag tänka på hur en människa fungerar. Vissa människor dras till varandra och vissa dras från varandra, det måste vara likadant med löven tänkte jag och gick vidare. Jag gick och tittade runt omkring och såg hur alla löv var olika, vissa större och vissa mindre. Alla hade olika former, precis som oss människor. Vissa är större och vissa är mindre. Alla ser olika ut. Men hur man än ser ut så är man lika värdefull. Jag insåg precis hur vi människor fungerar som löv. Om jag nu skulle riva ett löv på mitten, då skulle det gå sönder. Precis som vi människor. Om man sårar någon, mobbar någon eller bara retar någon kan människan gå sönder inifrån. Hur skulle det kännas om det var ditt fel att någon inte orkar leva längre. Ta vara på dina nära och kära, vänner och ovänner. Morgondagen är inte självklar. Jag tycker alla borde sprida mer kärlek, gå ut på stan och le mot första personen du ser, säg trevlig dag till kassörskan. Bara ett leende kan faktiskt rädda en människas liv eller bara göra någons dag till det bättre. Sluta hata på varandra och sprid kärlek. Ingen människa kan få för mycket kärlek. Och ingen vill bli hatad. En dag hoppas jag att kärleken kan vinna. Men då måste alla kämpa för det.
Och glöm inte bort att du är värdefull precis som du är och ingen ska ändra på dig.
SPRID MER KÄRLEK <3

Likes

Comments

Igår gjorde jag och mamma en smoothie på apelsin, hallon och blåbär. Den blev faktiskt väldigt god

Likes

Comments

Igår fick vi fyrarätters på skolan. Det var gott men jag tog bara kort på efterrätten

På kvällen så åt jag även våfflor

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag :)

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå!
I Lördags var jag och min kompis i Kalmar. Vi var först och fikade på espresso house

Sedan såg vi på bio. Hitta Doris

Ha en bra dag :)

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Jag kan inte fatta att det redan är Torsdag. På Måndag börjar skolan igen även fast det kändes som att lovet nyss började. Jag är faktiskt lite taggad att börja skolan igen eftersom jag börjar i gymnasiet och det är något alldeles nytt. Jag vet att det bara kommer att hålla tills vi börjar få massa läxor och prov, men ändå.
Hoppas alla har ett fortsatt bra sommarlov, även fast det regnar :)

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Idag vaknade jag av att pappa ropade på mig 8.20. Jag skulle till tandläkaren i Kalmar och hade glömt ställa klockan. Jag fick alltså snabbt ta på mig kläderna och gå på toa, ta med en banan, tandborste och tandkräm. Sedan åt jag bananen i bilen och borstade tänderna hos tandläkaren. Jag hann iallafall. Men att just vakna av att någon säger "Ida vakna, vi ska åka till tandläkaren snart" är inte kul.
Aja hoppas alla får en fortsatt trevlig dag :)

Likes

Comments