Dagens kvällsmat blev bara två knäckebröd med ost på och en smoothie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Jag var ute och gick en runda, när jag plötsligt såg ett ensamt löv. Jag tittade på lövet och tänkte "varför ligger du här". För löven trivs ju på träden, inte på marken. Jag fortsatte att gå och såg plötsligt ett gäng löv ligga på marken. Då tänkte jag tillbaka på det ensamma lövet. Varför låg det ensamt, och dom här tillsammans. Då började jag tänka på hur en människa fungerar. Vissa människor dras till varandra och vissa dras från varandra, det måste vara likadant med löven tänkte jag och gick vidare. Jag gick och tittade runt omkring och såg hur alla löv var olika, vissa större och vissa mindre. Alla hade olika former, precis som oss människor. Vissa är större och vissa är mindre. Alla ser olika ut. Men hur man än ser ut så är man lika värdefull. Jag insåg precis hur vi människor fungerar som löv. Om jag nu skulle riva ett löv på mitten, då skulle det gå sönder. Precis som vi människor. Om man sårar någon, mobbar någon eller bara retar någon kan människan gå sönder inifrån. Hur skulle det kännas om det var ditt fel att någon inte orkar leva längre. Ta vara på dina nära och kära, vänner och ovänner. Morgondagen är inte självklar. Jag tycker alla borde sprida mer kärlek, gå ut på stan och le mot första personen du ser, säg trevlig dag till kassörskan. Bara ett leende kan faktiskt rädda en människas liv eller bara göra någons dag till det bättre. Sluta hata på varandra och sprid kärlek. Ingen människa kan få för mycket kärlek. Och ingen vill bli hatad. En dag hoppas jag att kärleken kan vinna. Men då måste alla kämpa för det.
Och glöm inte bort att du är värdefull precis som du är och ingen ska ändra på dig.
SPRID MER KÄRLEK <3

  • 11 readers

Likes

Comments

Igår gjorde jag och mamma en smoothie på apelsin, hallon och blåbär. Den blev faktiskt väldigt god

  • 14 readers

Likes

Comments

Igår fick vi fyrarätters på skolan. Det var gott men jag tog bara kort på efterrätten

På kvällen så åt jag även våfflor

Hoppas alla får en fortsatt trevlig dag :)

  • 23 readers

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå!
I Lördags var jag och min kompis i Kalmar. Vi var först och fikade på espresso house

Sedan såg vi på bio. Hitta Doris

Ha en bra dag :)

  • 26 readers

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Jag kan inte fatta att det redan är Torsdag. På Måndag börjar skolan igen även fast det kändes som att lovet nyss började. Jag är faktiskt lite taggad att börja skolan igen eftersom jag börjar i gymnasiet och det är något alldeles nytt. Jag vet att det bara kommer att hålla tills vi börjar få massa läxor och prov, men ändå.
Hoppas alla har ett fortsatt bra sommarlov, även fast det regnar :)

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Idag vaknade jag av att pappa ropade på mig 8.20. Jag skulle till tandläkaren i Kalmar och hade glömt ställa klockan. Jag fick alltså snabbt ta på mig kläderna och gå på toa, ta med en banan, tandborste och tandkräm. Sedan åt jag bananen i bilen och borstade tänderna hos tandläkaren. Jag hann iallafall. Men att just vakna av att någon säger "Ida vakna, vi ska åka till tandläkaren snart" är inte kul.
Aja hoppas alla får en fortsatt trevlig dag :)

Likes

Comments

Tjäna tjena hallå!
I Nybro finns det något som heter hundpromenaden. Det är en promenad man kan gå för att träna sin/sina hundar att gå med andra hundar utan att hela tiden få hälsa på dom. Den äger rum på tisdagar. Men iallafall. Idag gick jag och mamma den. När vi gick över ett övergångsställe så satte sig vår ena hund och bajsade. Han satte sig och bajsade mitt på vägen. Såklart så skulle det komma en bil medan han satt och bajsade. Självklart var det ju jag som höll i hunden. Aja, sånt är livet ibland.
Hoppas alla andra har haft en bra dag.

Hejdå :)

  • 56 readers

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Idag jobbade jag min första dag på sommarpraktiken. Det var faktiskt väldigt kul även om det var lite för varmt och jag har väldigt ont i huvudet. Efter det åkte vi till min syster och grillade. Det var en väldigt bra dag, men nu ska jag försöka sova eftersom jag har väldigt ont i huvudet och jag måste vila ut det tills imorgon då det blir ännu en jobbardag.
Ha det bäst så ses vi :)

Likes

Comments

​Tjabba tjena hallå!
Jag vet att jag skrev att jag skulle bli bättre på att blogga men jag har tyvärr inte haft något internet och därför inte kunnat ladda upp något. Men på söndag är det en vecka kvar tills mamma och pappa slutar sin semester och jag ska sommarjobba. Om jag har ork och något att blogga om sen så kommer det förmodligen lite fler inlägg.
Aja ha en bra kväll :)

Likes

Comments