Header

Vardag

Hej! Idag är det fredag, jag och Linus vaknade hyfsat tidigt åt chiapudding till frukost och sen fixade vi med lite saker hemma innan vi åkte iväg och köpte presenter till Linus mamma som fyller år i morgon. Senare åkte vi till fresh food och åt lunch och sen vidare till Robertssons där vi köpte ett fint kött till ikväll. Men nu är allt fixat så nu ligger jag i soffan och kollar på när Linus spelat tv-spel. Testade även mina nya fransar som jag tycker är väldigt fina 🙊 ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New in

När man beställer något och två dagar senare är de i postlådan, älskar de! 😍 den här gången beställde jag fransar för bara 129kr jätte fina! Älskar dom. Företaget heter Lux lashes uf från Stockholm och de säljer just nu två modeller. Båda är jätte fina och jag kommer absolut vilja köpa fler!

Fransarna hittar ni här :
http://instagram.com/luxlashesuf

Likes

Comments

Vardag

Usch.. Vad händer? känns som det nyss va helg och nu är det redan torsdag vilket också betyder att snart är lovet slut.. Känner redan hur jag verkligen inte vill börja skolan igen 😣 bortsätt från att lovet snart är slut så är det väldigt fint väder och jag tänkte gå ut och gå en sväng. Hoppas alla andra haft ett hittills bra lov. Själv känner jag att jag måste göra något.. Så idag ska jag och Linus testa att göra egen pasta. Får se hur det går men enligt receptet ser det inte allt för avancerat ut 😽

Likes

Comments

Vardag

Hela helgen spenderades i Stockholm, jag Ronja, Miranda och Linus va på bio och såg Alvin och gänget gasen i botten, en bra och rolig film tycker vi. Vi har även hunnit med att vara på mal of scandinavia och massa annat. Men nu är helgen slut och jag och Linus är påväg hem igen. Haft en jätte mysig helg och nu laddar jag inför sportlovet!

Likes

Comments

Vardag

God morgon idag vaknade jag av min söta lilla syster som kom in i mitt rum och började prata om allt mellan himmel och jord före kl 7, men vad gör de hon är ju så söt. Men i vilket fall så är jag nu vaken tidigt och tänkte kolla på film innan jag går upp och äter frukost. Senare idag kommer nog Linus upp och så får vi se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Resor

Nu har vi varit och kollat på Pussy Riot, jag är inte mycket för teater och sånt och även efter den här föreställningen så kan jag fortfarande känna så. Jag har nog aldrig någonsin varit på något liknande. Vissa tycker säkert att det både är bra och intressant men jag personligen har väldigt svårt att förstå utbildningssyftet med det hela.. I vilket fall teatern är slut nu och jag har mött upp pappa inne i stan, så nu sitter vi i bilen påväg hem till honom. Men Dagen har varit bra! Kul att spendera en dag i storstan tillsammans med mina vänner :)

ett litet klipp från teatern..


Likes

Comments

Resor

Nu har vi varit på fryshuset ett enligt mig ganska tråkigt besök eftersom det är en gymnasieskola samt fritidsgård som vi ändå aldrig kommer gå på.. Men nu istället har jag och mina vänner åkt skyview och det där emot va både läskigt och kul. Har aldrig förut varit höjd rädd men nu va jag tydligen de, att sitta i en glaskula som åker upp för Globen gick tydligen över min gräns. Men i vilket fall så var det kul att se Stockholm från ovan! Men nu bär det in mot stan igen där vi ska käka lunch och gå om kring på stan till 18.30 innan teatern.

Likes

Comments

Resor

God morgon, idag ska vi åka upp till Stockholm, studiebesök på fryshuset, fritid på stan och sen gå på kungliga teatern pussy riot. Men först nu bussresan upp.. 🚌

Likes

Comments

New in

Hela eftermiddagen har jag och Linus prov legat i olika sängar för att testa vilken som vi ska köpa. Det är väldigt viktigt att han en bra och skön säng då man spenderar så mycket tid i den, jag menar minst 8 timmar per dygn ligger iaf jag i sängen.
men nu har vi iaf bestämt oss och beställt en säng som kommer v.10
en fin grå säng, 180cm bred och en fin säng gavel.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Idag ska jag prov ligga sängar, jag och Linus har bestämt oss för att köpa ny bra säng. Men först lite lunch på Jensen's bøfhouse!

Likes

Comments