Som en del vet så har jag inte uppdaterat på ett tag. dels beror det på att jag insett att det inte går att publicera inlägg från mobilen från appen fast det står att det ska funka men det gör det då inte för mig. Inte ofta jag startar datorn, det gör man ju inte ens för att betala räkningar längre. Men nu är jag här med datorn uppslagen och fick ett sug att skriva ett litet inlägg.

Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, har väl inte hänt så mycket här. Min lust till allt har kommit och gått, börjar väl bli bättre nu men har känts som om jag legat på botten ett tag och varför frågar jag mig hela tiden?. Jag har den finaste, bästaste mannen i mitt liv som fyller vardagen med en massa kärlek och roligheter, ett roligt jobb och fina vänner. Men jag undrar ändå vilka är mina vänner, hur många är dom, vad är vänner, vad vill dom, vad förväntar dom sig, gör jag dom besvikna? Ja, en massa konstiga frågor, jag vet men ändå saker som jag undrar över. Den bästa vännen jag har är min stora kärlek, han och jag har roligt ihop och jag kan prata med han om allt och han finns alltid där.

Jag gillar att ha folk omkring mig, fast jag gillar också att vara ensam, men så är det väl för de flesta. Det börjar bli frestande att sälja allt man äger och har och ta sin kärlek och flytta någon annanstans, vore spännande men också lite skrämmande. Känner att jag måste ta bort sånt som drar ner mitt humör och fylla det med saker jag blir glad av. Tur man har fyrbenta vänner på jobbet som alltid lyfter mig :) Ni som känner mig vet att jag inte är en deprimerad och sur jävel, jag funderar mycket bara....på en massa knäppa saker. Jag är heller ingen person som vill ha medömkan så jag fiskar inte.

I alla fall nästa helg 26.-28 feb drar vi på kattutställning i Uppsala det ska bli kul, blir att träffa några gamla ansikten och en hel del nya. F

yll livet med sånt man mår bra av och ta bort allt andra, DET ska jag göra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj oj....

Jag trodde man slutade sova bort halva dagen när man passerat 20 års ålder....men icke då. Idag så sov jag till 9.30!! och det enda jag kan tänka är att ja det var väl skönt men nu är ju typ hela dagen borta. Samtidigt så vet jag ju att sover man så länge så är det ju för att man behöver det så ingen skada skedd snarare nytta för hälsan.

Har stigit upp, klätt mig, gett katten sitt morgon godis och ätit frukost själv och så tittar man på klockan nu och inser att det snart är lunch...haha.

Mitt arbetspass börjar på eftermiddagen idag med så blir soft fram till dess, ska ordna lite i kattrummet för det är så förstår ni att våra katter ej kommer överens...tyvärr. Två av dom får bo i ett eget rum med tillhörande utegård som denna årstid är stängd. Vår kastrathane avskyr andra katter, han är flaskmatad av mig sen 3 veckors ålder, idag är han 4 år och äter självklart inte ur flaska nu. Jag har hört att det kan bero det han är flaskmatad som han avskyr andra katter men han avskydde inte vår avelshane som tyvärr gick bort förra året. Dom två lekte och mös tillsammans. Även fast vår hona som ej är hans mamma hjälpte mig att ta hand om honom och hans bror så tål nu inte han henne heller. Andra säger att det är bara för att han är kastrat och de andra är fertila som de inte tål varandra.... men han gick ju jättefint ihop med vår avelshane som sagt och han var ju självklart fertil förutom de sista ca 4-5 månaderna.

Som ni förstår har jag svårt att sälja min lilla bäbis även fast jag försökt men alltid ångrat mig så fort annonsen kommit upp. Har försökt att placera ut honan till och med sälja men ingen är intresserad, trots att katten nästan är gratis och det är en underbar katt som går ihop med alla människor.

Det som är på tapeten nu är att mer aktivt efterlysa en hane till henne då hon ger otroligt fina avkommor och är en kanon mamma, dock svårt att hitta någon då rasen inte är så utbredd. Hennes son som nu blir 3 år i oktober har fått sina första avkommor för ex antal månader sen, två fina sötnosar en kille och en tjej som bor i Uppsala där kattmamman bor. Det sägs att dom är otroligt fina också. Hoppas han får träffa fler damer då han är fin och har ett super temperament. Blir två utställningar (eller fyra då för varje dag räknas som en utställning). Vi ska i alla fall åka iväg två helger med honom, det ska bli roligt, han är så cool att ha med sig och älskar när han får bo på hotell med oss, mycket uppmärksamhet får man och väldigt mycket gos.

Nog om detta, nu leta reda på lite lunch.

Ha en fin torsdag i kylan fans!

Likes

Comments

Tjolahopp!


Mycket nöjd efter dagens arbetspass slår jag ner röven igen i soffan.


Mitt arbetspass skulle börja klockan 15.00 så vid 14.30 slog jag på värmen i bilen och började klä på mig. Två lager byxa plus täckbyxa, fyra lager tröjor plus jacka (som visserligen inte går att stänga...note to selfie. ..köp en ny jobbarjacka!!). Mössa och vantar plus skoterstövlar på sen var det bara att traska ut och fara iväg. Väl framme på jobbet så fodrade jag hästarna sen mockade jag och sen tog in de hästar som skulle vara med på kvällens ridlekis.


Lite nervig var jag för hur den nya hästen skulle bete' sig men hon skötte det galant. Jag ska köra lite ledarskaps övningar med henne, ett bra sätt att lära känna hästen samt att hästen får mer koll på mig också, tycker jag i alla fall.


Måste ju erkänna att jag saknar Viking, min förra kollega och hjärtegull, tänk hur vissa sätter djupa spår efter sig. Men han har det säkert kanon fint hos sin egna familj nu.


Efter att ha haft en kanon kväll på jobbet så är jag hemma, nyäten och nyduschad så nu blir det mys med popcorn och film, faktiskt Star Wars.


Tyvärr har jag fått skavsår av mina nya fina stövlar...pruttigt tycker ja.


Ha en fortsatt trevlig kväll fans

(Detta inlägg skrevs tidigare ikväll och skulle läggas ut via appen men funkade ej).

Likes

Comments

​Godmorgon!

Vaknade ca 05.00 när mannen i mitt liv for till jobbet, låg och drog mig till 06.15 då jag steg upp och klädde mig, smetade deo under armarna och stegade ut i köket.Utanför sovrumsdörren satt min bäbis (katten) och väntade på mig och sin morgongodis. Vi trippade ut i köket och han fick sin godis med en gång (blir rätt livat annars). Fixade min frukost som bestod av gröt, kaffe och två kokta ägg. Den förtärde jag i soffan framför tvn och glodde på Gilmore Girls. 

Nu sitter jag kvar i soffan med datorn framför mig, då jag tänkte blogga på mobilen men det fungerade inte att publicera mitt inlägg, hade till och med knäppt kort på min vackra frukost. Snart dags att borsta gaddarna också, sen får vi se vad jag hittar på, blir antagligen soft framtill i eftermiddag när jag börjar jobba. Ikväll på jobbet är det dags för terminens första ridlekis, det ska bli skoj, hoppas bara det inte blir för kallt. 

Ha en fin förmiddag mina fans!

Likes

Comments

​Hej!

Ja hur svårt kan detta vara, alla har väl skrivit dagbok..eller? När man nu ska dagboka här så får man prestations ångest men för vem skriver jag och varför?  Skriver för mig själv men självklart så vill jag att någon ska läsa.....hallå var det inte tvärt om med dagboken som man gömde så flitigt?.. Varför skriver jag då, jo för jag tycker det är roligt. Svårare än så är det ju inte.

Vem är då jag? Glad och go brud från Hälsingland i 30 års åldern. Bor med min sambo och våra tre katter. Jobbar just nu på Lenninge ponnystall, där trivs jag super bra!  På fritiden gillar jag träning, läsa, resa, umgås med vänner, skriva och fara på kattutställning. Våra tre katter är av rasen Ocicat, mina bäbisar. 

Djur är viktigt i mitt liv och det märker man inte fören man är utan dom. Uppvuxen med hund, katt, häst, får och höns. Trots att djur är viktigt så är jag rädd för fåglar och råttor, men det är nog det enda jag är rädd för...och att köra ner med bilen i vatten, det är jag livrädd för, min värsta mardröm.  

Hoppas någon vill läsa lite av den dyngan jag kommer att skriva. 

Ha en fin tisdag kväll fans

Likes

Comments