View tracker

Lovie, Tankar & funderingar, Vardag

Har verkligen fått världens bästa känsla idag!!
Sitter just nu och lyssnar på julmusik och äter lite godis hihi.. Tycker att denna dag har varit alldeles underbar faktiskt.
1a december, vi hade film mys i skolan med godis osv.. Efter skolan åkte jag till gymmet, när jag kom ut därifrån så har det snöat så ''mycket'' att det faktiskt finns lite snö på backen, och julkänslan kommer direkt. En grym första december skulle jag säga. Allting på precis rätt plats.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lovie, Mode

Något jag gjort extremt mycket de senaste dagarna är att handla julklappar på nätet.
Jag tycker att det är så mycket bekvämare, och lättare att hitta det man vill ha, och istället för att irra runt i flera butiker är det bara att klicka fram det man söker. Speciellt om man inte tycker om att vara bland mycket folk nu när julshoppingen officiellt har startat..

Tänkte bara tipsa om ett par sidor med toppen erbjudanden just nu!! Många utav nedanstående är personliga favoriter som jag ofta klickar hem saker ifrån!!

NELLY GINATRICOT BUBBLEROOM IDEAL OF SWEDEN REBECCA STELLA CHIQUELLE UR&PENN MADLADY

Hoppas att ni får en toppenfin vecka nu, och att ni har haft en jättemysig och fin första advent.. Det har verkligen jag, haft släkt från Småland här och helgen har varit jättemysig, och nu siktar jag mot en toppenvecka!! Tusen kramar, och ursäktar bildbristen, men har absolut inte tagit ett enda kort på så lång tid.. Måste skärpa mig..

Likes

Comments

View tracker

Lovie, Tankar & funderingar, Vardag, Listor
Plus och minus i mitt liv:)

- Tycker inte om att sova ensam, känner mig otrygg och mår inte så bra.
+ Jag älskar att kramas!!
- Ormar, usch&fy.. Tycker verkligen inte om dem, men vet heller inte varför..
+ Älskar att sova, men lägger mig alltid för sent..
- Folk som bara skriver för att de är nyfikna och inte för att de egentligen bryr sig så mycket om den personen. Jag tycker att sådant är extremt respektlöst då denna person ofta snackar vidare om händelsen.
+ Musik är life
- När man inte har pengar men vill köpa allt i världen.
+ Tacobar är det bästa som finns, älskar!!
- När man måste äta lite och ofta, då ryker pengarna... Dock inte så ofta nuförtiden, nu går jag hellre hungrig och sparar pengarna, men förr iallafall hahah
+ Dansa är det bästa jag vet, seriöst!! Om jag kunde skulle jag dansa 24/7.
- När man är vän med en person, som är vän med en person man har haft svårt med och inte tycker så mycket om, och så tvingas man träffa personen på tex middagar och annat, otroligt jobbigt och irriterande!!!
+ Mat.
- Ont i kroppen är min vardag och jag hatar det mest av allt.
+Kärlek är en viktig del, och det bästa jag vet är att vara kär.. Förr i tiden klagade jag på att jag aldrig blev kär, och jag önskade tillomed att jag fick bli kär i en kille, men han behövde inte bli kär i mig... Det blev tvärtom med 2 killar, tills min kärlek äntligen kom tillbaka...

Likes

Comments

Lovie, Mat, Resor

Jag skriver alltid om hur mycket jag har att berätta, men ändå så bloggar jag så sällan..
Kan väl mest bara säga att jag inte hade en lugn stund på lovet, hade alltid någonting att göra, och det var skoj..
Tänkte iallafall berätta om min och Olivers resa till Stockholm förra tisdagen, den första november.

Vi hade inte direkt tur med vädret denna dag.. Mina skor var genomblöta efter bara 5 min från stationen..
Självklart blev den otroligt lyckad ändå!!
Vi hade en jättemysig dag, och jag är glad att det bara var vi som åkte denna gång.. Det kändes som att vi lämnade resten av världen för en dag och bara kunde fokusera på varandra..
Vi kom hem med lite småsaker, som jag kan visa i ett annat inlägg.. Hittade massor med fina smycken så handlade på mig alldeles för mycket!! Annars åt vi gott och tog vara på tiden ihop! Dagar som dessa är det bästa som finns, när man får vara nära de som betyder mest för en.

Oliver bjöd på mat i en jättefin och mysig restaurang/bar.. Det var jättegott, och en av höjdpunkterna på dagen!

Likes

Comments

Lovie, Planer & Mål, Träning, Vardag, Vänner

Med min älskade mugg fylld med chailatte bredvid mig, en skorpa i handen, en nyduschad jag som snart ska krypa ner, så kan kvällen inte bli så mycket bättre..

Dagen har varit väldigt simpel men skön.
Jag kom hem runt 11 imorse från Oliver, gosade ner mig en stund i sängen och drog sedan till mormor & morfar på en supermysig fika. Känns aldrig som att man träffar varandra längre, och det är så synd att man spenderar så lite tid tillsammans. Får nog börja ta vara på tiden bättre.

Efteråt så åkte jag och Ella upp på stan och kollade på parfymer & smycken till julen. Finns så mycket som jag vill ha, men ännu mer som jag vill ge..
Det var jättemysigt att få vara lite med Ella, för vi träffar inte heller varandra så ofta längre..

Senare på kvällen åkte jag & mamma iväg till friskis och körde ett cirkelgym pass. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde, och det kändes som att det gav ganska mycket, så det tror jag att jag kommer att fortsätta med!

Imorgon har jag lite småplaner på g. Ska iväg och luncha med Jessica, sen ska jag och Oliver fixa middagen imorgon så vi ska iväg och handla lite inför det..
På lördag ska vi åka till Boda Borg tänkte vi, som en liten kul grej med några kompisar också, så vi ska nog fixa lite inför det..

Har massor med nytt att berätta för er, speciellt om kommande aktiviteter, samt min & Oliver supermysiga resa till Stockholm i tisdags!! Håll utkik, kramisar

Likes

Comments