View tracker
Allmänt, Mat, Vänner

I lördags morse vaknade jag upp hos min bästa efter en toppenkväll i fredags!! Vi gick upp och och fixade amerikanska pannkakor, och tittade sedan på ett avsnitt av Grey's Anatomy.. Supermys!!

På kvällen blev det festligheter och mys hemma!! Det var en blandad kväll med mycket känslor, men även mycket dans och raketer bl.a.!!

På söndagen åkte jag iväg till gymmet en sväng på morgonen, och sedan hängde jag hos Oliver resten av dagen! Avslutade söndagen framför "innan vi dör" som går på SVT1 Kl 21, med en stor mugg varmchoklad i knät.. kunde inte blivit bättre!! Har haft en bra helg och hunnit med mycket, men ändå känns det som att helgen bara försvann!! Konstigt?! Nu är det bara att räkna ner tills nästa helg, ha det braa kramisar!!

Likes

Comments

Allmänt, Träning, Mode

Hejsan på er!! Hoppas att allting är jättebra med er, med mig är det otroligt bra! Var&gymmade med Ella idag då det var hennes första gång och hon ville ha lite tips osv.. Det var faktiskt riktigt kul, så jag tror att vi kommer att fortsätta att träna ihop. Sen pluggade jag några timmar.. Har så otroligt mycket i skolan denna vecka, och dessutom är det flera muntliga redovisningar så är inte jättetaggad.. Dock brukar det gå ganska bra, så får hoppas på det denna vecka också.

Iallafall igår så var vi på stadium och jag hittade ett par tränings T-shirts och ett par skitsnygga skor!!
Använde både skorna och ena T-shirten idag, och är nöjd hahah :)

Köpte även en svart T-shirt.

Här är skorna, egentligen så är det ett par träningsskor, men jag tycker att dom är så fina så jag tänker använda dom till vardags istället, älskar ju att gå runt i sånna skor!!!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar & funderingar , Träning

Just nu sitter jag i skolan och ska strax ha det mest älskade ämnet matematik.. Det är min sista lektion för idag. Efter skolan ska jag träffa Jessica och fotografera lite.. Sen ska jag bara vara hemma, och njuta av att vara ensam. Jag känner att jag inte har varit för mig själv på så länge, och det märks mer och mer då jag kräver mer utrymme när jag väl är med någon, så ska försöka att fokusera på mig själv ikväll, och ta hand om mig med dansen eller något sånt<33

I helgen har jag inte några planer faktiskt, förutom att jag och mamma ska iväg till gymmet imorgon kl 10.. Kul med morgon pass en lördag... Sen ska jag även gymma på söndag med lilla busan som skaffade gymkort nu i veckan, så det ska bli kul.. Annars blir det väl att njuta av den lediga tiden och bara vara..

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Jag vet att ni inte känner till så mycket av mitt rum, då jag verkligen aldrig har visat någonting utav det.. Ville iallafall visa det allra senaste som kommit in genom dörren och som nu är 100% färdigt!
Jag blev riktigt nöjd, och får en ännu mer myskänsla, och känner att jag trivs mer i mitt rum nu.. Tänk va lite detaljer faktiskt kan göra..

Bilden i ramen är denna. Tycker om den så mycket, även fast Oliver fokuserade mer på modellandet och därför ser så arg ut som han själv säger hahah

Likes

Comments

Tankar & funderingar , Vardag, Träning

Idag är en dag då jag bara skulle kunna ligga i sängen och dega hela dagen.. Jag vaknade upp klockan 6 imorse och var hur trött som helst då jag vaknade flera gånger i natt.. Dock var det inte på något jobbigt sätt då jag för varje gång bara blev gladare då jag insåg att jag fick ligga kvar en stund till.. Fast att vakna 3 gånger med ca 1,5h mellanrum var kanske lite onödigt, men jag är glad att jag iallafall kan somna om, och att jag inte är som mamma som kan ligga vaken hela nätterna :( so sad. Hör från många utav mina kompisar att de har väldigt svårt att sova..

För övrigt så är det ju torsdag idag, och torsdagar är den värsta dagen ever!! Det bästa med idag var att vi hade idrott, och att jag efter skolan ska dra iväg och gymma med Oliver.. Efteråt ska jag dock hem och plugga igen, så ser inte fram emot kvällen så mycket.. Men det är snart helg, så jag ska försöka hinna klart med allting tills dess, så man kan ha lite lugn och ro då.. Hellre plugg efter skolan varje dag, än att sitta på helgen!! Värsta som finns, helgen är till för massa kul och inte för skolan, och det tycker en utav mina lärare också, så henne tycker jag om!!

Nu ska jag dra mig vidare mot nästa lektion, så hörs vi mer ikväll!! Kramisar<33

Likes

Comments