• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ja det där om den är bra kan ju alltid diskuteras, kvalitén på denna klocka är inte den bästa, men för ca 3€ från Aliexpress.com så klagar jag inte. Den ser faktiskt inte så billig ut som den är

. Men som ni ser så var den alldeles för stor då jag fick den, men jag lyckades ta bort några länkar så nu passar den perfekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hejsan allihopa! Jag har lyckats bli förkyld.. och har inte kommit så mycket längre i mitt läsande denna vecka, men jag har redan läst 4/5 biologi böcker och börjat öva på matte + läst Pohjalainen så I guess I'm fine.Vi (eller pappa) håller som bäst på att tapetsera Annas rum, sen ska vi också tapetsera om mitt rum. Jag skall köpa nya möbler och göra det riktigt vitt och fint!🙏 Ni kommer få se mera bilder på hela processen i mitt rum senare då vi börjar på där, vilket kommer mest troligen bli nästa månad.

// Ida 

Typ så här planerar jag att det skall se ut;)

Likes

Comments

​Hejsan! mina dagar är lika tråkiga varje dag, därför har jag inte haft så värst mycket att skriva om, men idag var jag faktiskt till Citymarket för att köpa två Sleek paletter! jag blev så glad då ja såg i tidningen att de hade dem. CC-creamen och foundationen fick jag faktiskt i alla hjärtans dag present, så de är också relativt nya.

Likes

Comments

Hej, kom hem för kanske nån timme sedan från studentskrivningarna. Det var inga lätta rubriker om jag skall säga så.. Men det gick väl bra ändå, får man hoppas som vanligt. klockan 5 kommer beskrivning av goda svar, får se om man vågar se på dem. Då jag kom hem så skulle jag skotta snön, och FY f**n det var tungt, nu då det är så varmt så väger snön så mycket mer och jag fick så "leidon" så jag gick in. Nu har jag städat lite i rummet, och tänker sätta mig ner och kolla på datorn lite.

Det är ju fredag idag dessutom, har inte alls funderat över vad jag skall göra idag. Vi har finska hörförståelse. dag imorgon klockan 09.00 så det blir inte att va ut sent ikväll. Men något hittar man väl alltid på, känns så trist att bara sitta innne en fredagskväll, i och för sig är det ganska skönt att bara ta det lugnt ibland också

Likes

Comments

hej igen!

Idag hade jag matte prov och det gick faktiskt bättre än förväntat, tror jag.. Men jag Melanie, Cassandra och Ida bestämde oss för att åka till Finess för att fira att provet var över.Det är förresten det sista provet jag skriver i gymnasiet, förutom studentskrivningarna då. Medan vi satt där så fick jag ett sms där jag fick bekräftat att jag skall få jobba vid st1 från april och framåt, jag är väldigt taggad att ha ett jobb.

kl 19 så skulle jag, Mikael och hans föräldrar på pjäsen "Act of Goodness" till Wasa teater, vi var också på tre systrar på lördagen så vi har minst sagt varit kulturella nu. Jag tyckte båda var riktigt bra! Nu skall jag bara läsa lite biologi och modersmål, sedan är det nog bara att krypa till sängs.

Likes

Comments

Hejsan och god eftermiddag!


Denna dag började med att jag vaknade 7 och trodde jag skulle till skolan, men så kom jag på att vi fick vara hemma p.g.a. att vi skriver essä på modde så jag fick sovmorgon <3 men sen då jag kom till skolan så fick jag veta att jag tydligen skulle fått ha sov morgon enda tills 12.10... Well typiskt mig, men det gjorde inget. Dagen gick så grymt snabbt hade lite biologi och studiehandledning och sedan var skoldagen slut.

Då jag kom hem så gick jag ut en vända med Ville, men det är så otroligt halt så jag gick en bit men fick gå tillbaka, höll ju på att bryta benen av mig😂 . Sen då jag hade halkat mig hem tillbaka så hade Anna lagat mat, Wienerschnitzel, "franskisar" och bearnaisesås. Smaskens. Men nu skall jag försöka koncentrera mig på matematiken, har prov på onsdag. Och dessutom är det studentskrivning på fredag, modde textkompetens... skulle väl borda läsa något till det också.

Morgondagen blir en lång dag med både piano&teori lektion + jag skall på arbetsintervju typ och prata om jobbet, ser jätte mycket fram emot det! .

// Ida🙆

Likes

Comments

Lära känna mig (lista)

1. Hur gammal är du?

18, fyller 19 i oktober.

2. Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig nog som 18

3. Vad har du gjort i dag?
Idag har jag räknat matte, ätit god mat, sovit över hos Mikael.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Detta är alltid lika svårt men jag tror att jag tycker mera om vintermånaderna, jag vet inte riktigt varför men jag har alltid tyckt om kölden, men om det bara är slask och regn på vintern så föredrar jag nog sommaren.

5. Är du besatt av någonting?

Parfymer och min telefon.

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
- Jag tycker inte om grönsaker, frukter och bär. men vissa är goda ;)

-Jag har spelat piano i 9 år

-jag är med i frivilligabrandkåren

7. Hur vill du tillbringa din pension?

Med min pojkvän Mikael, i ett fint hus någonstans.

8. Har du någon gång brutit ett ben?

min ena tå... jag råkade slå foten mot väggen och så gick den av xD

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Tenerifffa. Skulle vara skönt med lite värme.

10. Vad är du på för humör just nu?

jag är på väldigt bra humör just nu för jag fick just veta att jag skall få jobb tills våren👌

11. Vilket är ditt favoritgodis?

Choklad och Haribo

12. Vilken är din favoritaffär?

H&m och Kicks

13. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska. Det är nästan omöjligt att väcka mig om morgnarna.

14. Har du blivit sydd någon gång?

faktiskt inte, kanske man borde vara glad över.

15. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?

det var väl inte så speciellt märkvärdigt, gick i lågstadiet och lekte bollen är hemma.

16. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Hmm, kanske då Mikael hade köpt rosor och ett kort till mig på vår ett års dag.

17. Är du blyg?

inte särskilt, först brukar jag vara blyg men inte sen.
18. Vad heter du i andra namn?

Maria Gunilla

19. Vill du gifta dig?

Jo, men ville inte ha nåt stort invecklat bröllop.

20. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Idosin, jag kallade mig själv för idosin då jag var liten, Fråga inte varför.

Likes

Comments

Ny jacka!

Jag har alltid velat ha just en sådanhär jacka, och nu hade de rea på Stadium, så jag köpte den. Den är verkligen varm så jag får ju hoppas att det blir kallare ännu i vår så att jag kan ha den.😂🎿

Likes

Comments